• Tiedotteet

Tiedotteet

28/06/2016

Uusi Toughpad FZ-G1 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, hyvät tietoliikenneyhteydet ja entistä pidemmän akkukeston.

Panasonic on julkistanut päivitetyn version lujitetusta 10.1-tuuman Toughpad FZ-G1 -tabletistaan. Entistä parempi suorituskyky, hyvät tietoliikenneyhteydet, jopa 14 tunnin akkukesto sekä Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä tekevät siitä erinomaisen työkalun erityisesti liikkuvaan työhön.  

8/06/2016

Toughpad FZ-A2 tarjoaa erinomaisen akkukeston ja suorituskyvyn. Laitteeseen on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita, ja se on räätälöitävissä eri käyttötarkoituksiin.

Panasonic on julkistanut uuden lujitetun 10.1-tuumaisen Android-tabletin. Barcelonassa järjestetyssä Panasonic Automotive Innovation Summit -tapahtumassa esitelty Toughpad FZ-A2 on kestävyytensä, suorituskykynsä ja räätälöitävyytensä ansiosta erinomainen työkalu liikkuvaan työhön sekä yrityskäyttöön.

31/05/2016

Uusi Toughpad FZ-B2 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja on räätälöitävissä entistä paremmin yrityskäyttöön.

Panasonic on julkistanut päivitetyn version markkinoiden johtavasta lujitetusta 7 tuuman Android-tabletistaan. Uusi Toughpad FZ-B2mk2 tarjoaa edeltäjäänsä verrattuna jopa 32 % paremman suorituskyvyn ja 8 tunnin akkukeston. Käyttäjäkohtaisesti räätälöitävät ominaisuudet ja laaja lisävarustevalikoima tekevät siitä erinomaisen työkalun yrityskäyttöön.

13/04/2016

Panasonic Toughbook CF-D1 mk3:n valtit edeltäjäänsä verrattuna ovat 50 prosenttia pidempi akun kesto, parempi näyttö ja enemmän laskentatehoa, monipuolisemmat tiedonsiirtoyhteydet ja Windows Pro 10

Pages