• Tiedotteet

Tiedotteet

26/09/2016

Panasonicin lujitetut laitteet täyttävät 26. syyskuuta 20 vuotta, ja juhlan kunniaksi joku ensimmäisten sukupolvien Toughbook-laitteen omistajista voittaa elämänsä matkan Japaniin.

Toughbookien historia ulottuu liki 30 vuoden taakse, vuoteen 1987, jolloin Panasonic ryhtyi valmistamaan kannettavia tietokoneita. Jo hyvin aikaisessa vaiheessa kävi ilmi, että markkinoille kaivataan lujitettuja ja omistuskustannuksiltaan edullisia laitteita ammattilaiskäyttöön. Lopulta Panasonic perusti Japanin Kobeen oman tehtaan juuri tällaisten laitteiden valmistusta varten.

31/08/2016

Panasonic jatkoi kasvuaan Euroopan lujitettujen kannettavien ja tablettien markkinoilla vuonna 2015. VDC Research -tutkimuslaitoksen mukaan Panasonicilla on nyt 66 prosentin osuus lujitettujen ja muunneltavien kannettavien tietokoneiden ja 59 prosentin osuus lujitettujen tablettien myynnistä.

Viime vuonna Toughbook- ja Toughpad-laitteita myytiin Euroopassa enemmän kuin muiden valmistajien vastaavia laitteita yhteensä.

28/06/2016

Uusi Toughpad FZ-G1 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, hyvät tietoliikenneyhteydet ja entistä pidemmän akkukeston.

Panasonic on julkistanut päivitetyn version lujitetusta 10.1-tuuman Toughpad FZ-G1 -tabletistaan. Entistä parempi suorituskyky, hyvät tietoliikenneyhteydet, jopa 14 tunnin akkukesto sekä Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä tekevät siitä erinomaisen työkalun erityisesti liikkuvaan työhön.  

8/06/2016

Toughpad FZ-A2 tarjoaa erinomaisen akkukeston ja suorituskyvyn. Laitteeseen on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita, ja se on räätälöitävissä eri käyttötarkoituksiin.

Panasonic on julkistanut uuden lujitetun 10.1-tuumaisen Android-tabletin. Barcelonassa järjestetyssä Panasonic Automotive Innovation Summit -tapahtumassa esitelty Toughpad FZ-A2 on kestävyytensä, suorituskykynsä ja räätälöitävyytensä ansiosta erinomainen työkalu liikkuvaan työhön sekä yrityskäyttöön.

Pages