• Tiedotteet

Tiedotteet

26/10/2016
A long-term investment in Panasonic Toughbook notebooks for future use with more intuitive mobile applications

BRACKNELL, UK. 26th October 2016

7/10/2016

Yritykset käyttävät yhä enemmän Android-käyttöjärjestelmällä toimivia mobiililaitteita. Panasonic on julkaissut joukon Android-pohjaisten Toughpad-laitteiden hallintaa ja tietoturvaa parantavia palveluita, joiden yhteisnimenä on COMPASS (Complete Android Services and Security).

Panasonic COMPASS tarjoaa yrityksille monipuoliset välineet lujitettujen Android-laitteiden käyttämiseksi helposti ja turvallisesti. Yritykset voivat hyödyntää Android-laitteiden joustavuutta ja varmistaa sovellusten, laitehallinnan ja tietoturvan toimintakunnon.

26/09/2016

Panasonicin lujitetut laitteet täyttävät 26. syyskuuta 20 vuotta, ja juhlan kunniaksi joku ensimmäisten sukupolvien Toughbook-laitteen omistajista voittaa elämänsä matkan Japaniin.

Toughbookien historia ulottuu liki 30 vuoden taakse, vuoteen 1987, jolloin Panasonic ryhtyi valmistamaan kannettavia tietokoneita. Jo hyvin aikaisessa vaiheessa kävi ilmi, että markkinoille kaivataan lujitettuja ja omistuskustannuksiltaan edullisia laitteita ammattilaiskäyttöön. Lopulta Panasonic perusti Japanin Kobeen oman tehtaan juuri tällaisten laitteiden valmistusta varten.

31/08/2016

Panasonic jatkoi kasvuaan Euroopan lujitettujen kannettavien ja tablettien markkinoilla vuonna 2015. VDC Research -tutkimuslaitoksen mukaan Panasonicilla on nyt 66 prosentin osuus lujitettujen ja muunneltavien kannettavien tietokoneiden ja 59 prosentin osuus lujitettujen tablettien myynnistä.

Viime vuonna Toughbook- ja Toughpad-laitteita myytiin Euroopassa enemmän kuin muiden valmistajien vastaavia laitteita yhteensä.

Pages