Tiedotteet - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Tiedotteet

Tiedotteet

13/04/2016

Panasonic Toughbook CF-D1 mk3:n valtit edeltäjäänsä verrattuna ovat 50 prosenttia pidempi akun kesto, parempi näyttö ja enemmän laskentatehoa, monipuolisemmat tiedonsiirtoyhteydet ja Windows Pro 10

31/03/2016

Panasonic julkisti tänään uuden tehokkaamman version suositusta Toughbook CF-54 sylimikrostaan. CF-54 mk2:ssa on kuudennen sukupolven Intel Core i5 6300U vPro -suoritin ja nopea näytönohjain. Uutuusläppärin saa joko Windows 10 Pro- tai Windows 7 Professional -käyttöjärjestelmällä. 

Kuten useimmat muut Toughbookit, CF-54 mk2 voidaan varustaa käyttäjän toivomilla varusteilla. Joustava moduulirakenne mahdollistaa esimerkiksi lisäakun tai älykortinlukijan sijoittamisen DVD-aseman paikalle. Laitteessa on erittäin runsaat liitännät, ja niitäkin voidaan räätälöidä käyttötarpeen mukaan.

10/03/2016

Ohut, kevyt, vesitiivis ja iskunkestävä 7-tuumainen tabletti sai infapunalaserilla toimivan 3D-kameran

Panasonic on julkistanut uuden, erittäin ohuen ja kevyen, täysin lujitetun 7-tuumaisen Toughpad FZ-M1 mk2 -tabletin. 3D Intel RealSense -kamerateknologian ansiosta tabletti tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia muun muassa kaupan ja logistiikan alalle.

Toughpad FZ-M1 mk2 esiteltiin Lontoon Retail Business Technology Expossa. Siellä Panasonic esitteli myös järjestelmää, jolla Toughpad-tabletit voivat toimia maksupäätteinä sirukorteille.

23/02/2016

Panasonic Toughpad FZ-F1 (Windows) ja FZ-N1 (Android) sopivat mainiosti mm. kuljetusalalle, kauppaan ja varastoihin, rakennuksille ja työmaille, teollisuuteen, huolto- ja asennustöihin sekä pelastustehtäviin.

Panasonic esitteli maailman kevyimmät täysin lujitetut tabletit Mobile World Congressissa Barcelonassa. Vain noin 280 grammaa painavissa uutuuslaitteissa on muun muassa 4,7 tuuman kosketusnäyttö, kahdella SIM-korttipaikalla varustettu puhelin, monipuoliset datayhteydet, runsaat liitännät sekä sisäänrakennettu viivakoodinlukija.

Pages