• Pienentynyt TCO

Kokonaiskustannusten pienentäminen

Valitsemalla Panasonicin Toughbook-tietokoneen samalla suojaat ja varmistat tietosi – sekä investointisi tekniikkaan.

Nykytutkimukset osoittavat, että jotakin oli tehtävä. Tutkimusten mukaan yksi kymmenestä tavallisesta kannettavasta tietokoneesta rikkoutuu laitteistovaurioiden tuloksena. Useimmiten vaurioituvat näyttö ja kiintolevy, ja kannettavan tietokoneen rikkoutumisesta aiheutuvat keskimääräiset kustannukset voivat olla yli 3 000 euroa.

Toughbook-tietokoneen legendaarisen luotettavuuden, kestävyyden ja varmuuden ansiosta käyttöhäiriöt ja vauriot ovat kuitenkin vähentyneet suuresti. Tämä tarkoittaa sitä, että korkeammat alkukustannukset maksavat pian itsensä takaisin laitteen eliniän aikana.

Muita luotettavampi

Toughbook-tietokoneiden kyky suoriutua haastavissa oloissa näkyy selvästi teollisuustutkimuksesta, joka osoittaa, että kannettavien tietokoneiden keskimääräinen vuosittainen häiriöaste on noin 24 %. Panasonicin Toughbook-tietokoneiden vuosittainen häiriöaste on kuitenkin vain 2,43 %.*
 

*Verrattaessa Panasonicin kannettavien Toughbook-tietokoneiden todellisia tietoja PC Magazine -lehden lukijoiden ilmoittamiin kilpailijoiden tietoihin (syyskuu 2008).