Ryhdy kumppaniksi

Miksi kannattaa ryhtyä Panasonicin Toughbook- ja Toughpad-kumppaniksi?

Panasonic kuuluu maailman tunnetuimpiin, luotetuimpiin ja arvostetuimpiin tuotemerkkeihin. Panasonicin Toughbook- ja Toughpad-kumppanuus merkitsee yhteistyötä alan markkinajohtajan kanssa. VDC Researchin analyytikkojen mukaan Panasonic oli vuonna 2015 edelleen keskeisin toimija vahvistettujen kannettavien tietokoneiden ja tablettien markkinoilla Euroopassa. Markkinaresurssiemme avulla löydät uusia mahdollisuuksia ainutlaatuisten tuotteidemme, ratkaisujemme ja palvelujemme parissa.

Onnistu sellaisen kumppanin avulla, joka ei kilpaile kanssasi ja joka tietää, miten yhteiset arvolupaukset voidaan muuttaa uusiksi mahdollisuuksiksi.

Toughbook Engage -kumppaniohjelma 

Valitse itsellesi sopivin liiketoimintatuki.

Panasonic on perustanut erityisen kumppaniohjelman, jossa tarjoamme käyttöösi resurssit runsaiden mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarjoamalla yhä enemmän lisäarvoa asiakkaille. Autamme sinua myös erottumaan joukosta ja hyötymään onnistumiseen tarvittavista työkaluista. Tukesi on erittäin tärkeää, kun tuomme ratkaisujamme uusille asiakkaille ja markkinoille. Engage on monitasoinen Toughbook-kumppaniohjelma, joka on suunniteltu erityisesti sinun tarpeitasi ajatellen, olitpa jakelija, jälleenmyyjä tai riippumaton ohjelmistotoimittaja (ISV). Ohjelma tarjoaa viisi kumppanuustasoa: rekisteröity, Premier, jakelija, ISV ja sertifioitu ISV. Tasot edustavat erilaisia resursseja ja asiantuntemusta.