Tiedotteet

14/03/2019

Panasonic tarjoaa yrityksille entistä monipuoliset työkalut, joiden avulla lujitettujen Android-pohjaisten TOUGHBOOK-laitteiden käyttö on entistä helpompaa ja turvallisempaa. COMPASS 2.0 (Complete Android Services and Security) mahdollistaa mm. laitteiden helpon räätälöinnin yritykselle ja sisältää erittäin tehokkaan konfigurointityökalun sekä parannetun tietoturvaominaisuuden, jolle julkaistaan päivityksiä 10 vuoden ajan laitteen julkistamisesta.

12/02/2019

Panasonic lyhentää lujitettujen TOUGHBOOK-tietokoneidensa ja tablettiensa toimitusajan Euroopassa nykyisestä 90 päivästä vain 30 päivään. Se on alan nopein lujitettujen laitteiden toimitusaika. Lyhyempi toimitusaika koskee heinäkuusta 2019 kaikkia TOUGHBOOK-laitteita, lukuun ottamatta asiakaskohtaisesti räätälöityjä toimituksia.

11/01/2019

Suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys Remeo on hankkinut ajoneuvoihinsa yli 200 Toughpad-tablettia kuljettajien työkaluksi. Tabletin avulla suunnitellaan ajoreitit, ylläpidetään kuljettajien tehtävälistat, kirjataan jätteen määrä ja käsitellään asiakirjat.

23/11/2018

Big Data, IoT ja anturit ovat tärkeimmät liikkuvaan työhän vaikuttavat trendit seuraavien 12 kuukauden aikana. Tämä ilmenee yritysten mobiiliteknologiahankinnoista päättävien keskuudessa tehdystä kyselystä.

Ostajat arvioivat, että eniten liikkuvaan työhön vaikuttaa lähitulevaisuudessa Big Data (52%), lähes yhtä paljon IoT (51%) ja seuraavaksi anturiteknologiat, joista mainittiin mm. ilmastoa ja lämpötiloja mittaavat sekä biologiset anturit.

Pages