TOUGHBOOK Omnia

< Takaisin kohtaan ProServices

TOUGHBOOK Omnia

Mukautettujen ohjelmistojen kehittäminen, integrointi ja ylläpito erilaisissa laitteissa on monimutkainen tehtävä. Kun otetaan huomioon käyttöjärjestelmien moninaisuus, eri näyttökoot tai tarvittavat laitetyypit, tehtävä vaikeutuu entisestään.

Esittelyssä TOUGHBOOK Omnia: kustannustehokas ja kokonaisvaltainen ohjelmistoratkaisu.

MCL-alustalle pohjautuva TOUGHBOOK Omnia varmistaa koko mobiilijärjestelmäsi toimivuuden nyt ja tulevaisuudessa. Järjestelmäkehittäjämme kehittävät nopeasti mukautettuja sovelluksia, jotka voidaan ottaa käyttöön erilaisissa päätelaitteissa liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Ei enää teknologiasiiloja eikä usean alustan hallintaa – voit myös unohtaa huolet laitekantasi moninaisuudesta, eri laitetyypeistä tai käyttöjärjestelmistä.

Lisäksi TOUGHBOOK Omnia lyhentää liiketoiminnallesi sopivan mittatilaussovelluksen kehitysajan päiviin tai viikkoihin – verrattuna muualla tarjottuihin kuukausiin tai jopa vuosiin. Nopea kehitys ei tarkoita pelkästään ajansäästöä. Koska järjestelmäkehittäjiemme tiimi toimii erittäin ketterästi, se tuottaa myös tarvittavat muokkaukset ja päivitykset nopeasti ja huomattavan edullisesti.

Omnian avulla mobiili-IT-ympäristösi on aina yhteydessä taustajärjestelmiin ja päivitettynä, sen avulla maksimoit hyödyn käytetystä työajasta, resursseista ja toimintaan käytetyistä investoinneista.

Tehosta mukautettuja sovelluksiasi TOUGHBOOK Omnialla.

Nopeampi ja sujuvampi prosessi sovelluskehitykseen
Nopeammat laitteistopäivitykset
Parempi kustannusten hallinta
Keskitetty hallinta (MCL-alustan kautta)
Varmaa teknologiaa tulevaisuuteen
Tuottavuuden maksimointi

Miksi TOUGHBOOK Omnia?

Monimutkaisia ohjelmistoja, yksinkertaisemmin

TOUGHBOOK Omnia tuo mobiili-IT-järjestelmäsi tuottavuuteen välittömiä, näkyviä parannuksia.

Tiimeiltämme saat vaatimuksiasi vastaavat konsultointi-, kehitys-, käyttöönotto- ja tukipalvelut mobiili-IT-ratkaisuillesi. MCL-alustaa käyttämällä hyödyt myös lisätyökaluista, kuten laitteiston hallinnasta.

Voit seurata käyttäjiä ja järjestelmiä virtuaalisesti lähes mistä tahansa tai jakaa sovelluspäivityksiä ja muokkauksia helposti ja ketterästi. Varaudu tulevaisuuteen nyt vaivattomasti – ei enää kalliita ja aikaa vieviä prosesseja.

Omnia tarjoaa nopean sovelluskehityksen, saumattoman käyttöönoton ja maksimaalisen tuottavuuden.
Mukautetut sovellukset voidaan luoda kerran ja ottaa käyttöön useille eri laitetyypeille – Android- ja Windows käyttöjärjestelmien tuella.

Mittatilausratkaisu.

TOUGHBOOK Omnian hyödyt liiketoiminnallesi ovat rajattomat. Minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuus, päivitä laitteiden toiminta parempaan ja nopeuta digitaalista murrosta.

Byg. Udrul. Få succes.

MCL-alustaa käyttämällä voit lyhentää ohjelmistojen kehitykseen ja käyttöönottoon kuluvan ajan kuukausista päiviin – pääset parhaisiin tuloksiin nopeammin. Jopa tulevat muutokset on mahdollista toteuttaa ilman sovelluksen uusimista.

Fremtidssikre apps. Byg én gang. Udrul til mange.

Työvoiman liikkuvuuden lisääntyessä ja päivittäisten prosessien digitalisoituessa IT-organisaatioihin kohdistuu lisääntyvää painetta. Uusien digitaalisten ratkaisujen käyttöönoton, päivitysten ja optimoinnin yhteydessä laitteiden on aina pysyttävä turvallisina, toimivina ja tehokkaina.

MCL-alusta on SaaS-pohjainen sovelluskehitys- ja hallintaympäristö, joka on luotu erityisesti yritysten mobiilitarpeisiin. Useat sen ominaisuudet, kuten käyttöliittymän suunnittelu ja rajapintojen rakentaminen taustajärjestelmiin edustavat alan uusinta kehitystä.

Sen avulla räätälöityjen sovellusten kehittäminen ja testaaminen on nopeampaa kuin koskaan ennen – kuukausien työ toteutetaan viikoissa tai jopa päivissä. Kehittäminen on siis paljon nopeampaa perinteisiin ohjelmistontarjoajiin tai sisäiseen kehittämiseen verrattuna. IT-tiimillesi jää siis enemmän aikaa ja resursseja liiketoiminnan tärkeiden projektien parissa työskentelyyn, samalla kun toimintaan optimoidut ja henkilöstöstön työprosessia tukevat mobiilisovellukset vaativat entistä vähemmän tukea ja huomiota.

Ei enää päivitysten odottelua. Ei enää sovellusten julkaisun viivästymisiä. Vain sujuvia prosesseja.

Saat enemmän hyötyä teknologiainvestoinneistasi ja IT-tiimeillesi taataan hallinta, turvallisuus ja mielenrauha parhaan tuottavuuden varmistamiseksi.

Oletko valmis maksimoimaan mobiili-IT-järjestelmäsi tehon?

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyden

Document
Valitse tämä, jos haluat liittyä Toughtalk-yhteisöön, jonka kautta lähetämme sinulle sähköpostia, postitse tai puhelimessasi lisää tuotteita, palveluita ja tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua†


Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme

COMPASS

COMPASS Manager

Hallinnoi koko Android-järjestelmääsi COMPASS Managerin avulla. Hyvällä asennus- ja etähallintatyökalujen valikoimalla voit määrittää, hallita ja ottaa käyttöön ohjelmia muutamalla napsautuksella. Päästä tiimisi tuottavuus valloilleen ja valmistaudu säästämään aikaa uudella tavalla.

Lisätietoja

COMPASS (Complete Android Services and Security) – Täydelliset Android-palvelut ja -tietoturva

COMPASS for Enterprise

Kaikki Panasonic TOUGHBOOK Android -laitteet ovat Android Enterprisen suosittelemia, joten voit luottaa siihen, että ne on suunniteltu ja rakennettu toimialan tarpeisiin. Nyt COMPASS for Enterprise tarjoaa sinulle vielä enemmän työkaluja, joiden avulla voit optimoida teknologiaratkaisusi liiketoimintaasi varten. Määritä, mukauta ja hallitse työprofiileja ja varmista jokaisen laitteen yritystoimintavalmius.

Lisätietoja

Pysyäksesi tämän päivän liiketoiminnassa kilpailun kärjessä tarvitset teknologiasovelluksia, jotka toimivat samoin kuin sinä – ammattimaisesti, joustavasti ja vastuullisesti. Nyt voit hyödyntää Androidin voimavaroja yrityskäytössä Panasonic COMPASSin avulla: Complete Android Services and Security - Täydelliset Android-palvelut ja -tietoturva.

Laitteiston käyttöönotto, hallinta, tietoturva ja optimointi on nyt helpompaa kuin koskaan. Langattomista laiteohjelmistopäivityksistä mukautettuihin sovellusvaihtoehtoihin; laitteiden etähallinta ja parannettu turvallisuus. Voit käyttää vankkoja TOUGHBOOK Android -laitteitasi luottavaisin mielin tietäen, että ne ovat aina valmiina liiketoimintaasi varten – missä tahansa oletkin, mihin tahansa tehtävään.

Lisätietoja
COMPASS Custom

Mukauta Android ennennäkemättömällä tavalla. Saavuta työvoiman huipputuottavuus räätälöimällä kaikki ominaisuudet laitteen käyttöliittymästä sen signaalin laatuun, akkuvirtaan, turvallisuuteen ja tallennustilaan. Kolme mukautustasoa, yksi tärkeä liiketoimintaratkaisu.

Lisätietoja

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

Ota selvää

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.i.

Ota selvää

*Panasonic Toughbook is a business division of Panasonic System Communications Company Europe, a division of Panasonic Marketing Europe GmbH

†The Toughtalk Community is your source of all things rugged. As a member, you'll benefit from the latest product launch information, videos, case studies, whitepapers, industry views, quarterly newsletters, press releases, event and webinar invitations and technology updates, all sent directly to you, free of charge!

‡Note: We value the trust you place in us by giving us your contact details and feel strongly about protecting your privacy. Any personal details that you provide us will be handled in accordance with our privacy policy.