Phone number: +358 9 521 5400

Kumppani

Liiketoiminnan tuominen lähemmäksi asiakkaita

Yli kahden vuosikymmenen ajan TOUGHBOOK on tarjonnut maailman johtavan vahvistetun tekniikan, joka tuo yritykset lähemmäksi asiakkaitaan. Oikeiden ratkaisujen, oikean palvelun ja oikeiden tarjousten kautta voit luoda syvempiä ja vahvempia asiakassuhteita ja tarjota asiakkaillesi aina juuri sitä, mitä he haluavat.

Nyt tarkoituksenamme on auttaa sinua entistäkin paremmin vahvistamaan yhteyksiä ja saamaan enemmän lisäarvoa jokaisesta vuorovaikutustilanteesta asiakkaidesi kanssa.

Kaikki tämä toteutetaan TOUGHBOOK-kumppaniohjelman avulla..

Tässä luvussa on täydelliset tiedot tästä jatkuvasti kasvavasta ohjelmasta ja siitä, miten digitaalinen kumppanialustamme pitää sinut koko ajan kosketusetäisyydellä uusista liiketoimintamahdollisuuksista.

PP
Finnish

Ryhdy TOUGHBOOK-kumppaniksi

Lue, kuinka voimien yhdistäminen maailman johtavan vahvistettujen tietokoneiden valmistajan kanssa voi tuoda sinut lähemmäksi asiakkaitasi.

Etsi TOUGHBOOK-jälleenmyyjä

Etsitkö asiantuntija-apua oikean TOUGHBOOK-laitteen valintaan? Helppokäyttöisessä verkko-oppaassamme voit tehdä hakuja sijainnin, erikoisalan tai toimialan mukaan.

Etsi ohjelmistoratkaisu

Tutustu sertifioitujen ISV-kumppanien luetteloon ja lue, kuinka voit virtaviivaistaa työskentelytapaasi kumppanien tarjoamien ohjelmistoratkaisujen avulla.