Phone number: +358 9 521 5400
  • Suunnittelu, mukautus,
    tuki, suojaus.

    ProServices-ratkaisulla voimme rakentaa parhaan mahdollisen työkalun yrityksellesi hyödyntämällä Toughbookin ja Toughpadin todistetun kestävyyden sekä yrityksemme tarjoaman ensiluokkainen suunnittelun, valmistuksen ja tuen.

  • Suojaa teknologiasi.
    Suojaa sijoituksesi.

    Panasonic Protect -ratkaisuun sisältyvät nopeat korjaukset ja verrattomat takuuvaihtoehdot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan tärkeille laitteillesi.

ProServices and ProTect

incar

ProServices-ratkaisujen suunnittelu

Asiantuntijainsinöörimme suunnittelevat ja tarjoavat ratkaisuja henkilöstösi tarpeiden mukaan aina innovatiivisista telakointiratkaisuista kolmannen osapuolen tuoteintegraatioihin. Koska kaikki tehdään yrityksen sisällä, ratkaisusi laatu taataan korkeiden TOUGHBOOK-standardien mukaan.

tablet

ProServices-ratkaisujen mukautus

Voit tarjota henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kestävän työkalun, joka on varustettu mukautetuilla tuotemerkeillä, asennuksilla, sovelluksilla, suojausasetuksilla ja tiedoilla ja jota hallinnoi yrityksesi oma projektipäällikkö. Lisäksi laitteet ovat heti käyttövalmiita.

case

Ensiluokkainen ProServices-tuki

Asiantuntijamme hoitavat kaikki mukautukset yrityksen sisäisesti ja antavat neuvoja kaikissa vaiheissa. Maailmanluokan palvelumme kattavat kaiken pakkauksesta seurantaan ja tekniseen tukeen, ja ne parantavat yrityksesi tehokkuutta jo ensimmäisenä käyttöpäivänä.

protect

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti

TOUGHBOOK

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.