Phone number: +358 9 521 5400

COMPASS Complete

Yritystason palvelua ja tietoturvaa

Joustavuutta, luotettavuutta ja mukautettavuutta. Nämä ovat vain osa monista eduista, joita Panasonic Toughbook -laitteet tarjoavat AndroidTM-käyttöliittymällä. Jotta voit täysin hyödyntää yrityksesi Android TOUGHBOOK -kaluston, sinun on voitava luottaa siihen, että jokaista laitetta myös tuetaan yritystason palveluilla ja tietoturvalla.

Vastaus on Panasonicin COMPASS Complete. Ota Androidista kaikki irti ja saavuta entistä enemmän kokonaisvaltaisella ja kaikenkattavalla TOUGHBOOK Android -laitteiden takuupaketilla.

 

Enterprise-level service and security
Coverage. Control. Confidence.

Kattavuutta. Hallittavuutta. Luotettavuutta.

COMPASS Complete huolehtii yrityksesi tuottavuuden jatkuvuudesta. Saat käyttöoikeuden kaikkiin tukipalveluihin yrityksesi koko TOUGHBOOK Android -kaluston osalta. Olipa kyse vahingon vuoksi vioittuneen laitteen korjaamisesta, Androidin tietoturvapäivityksistä tai reaaliaikaisesta laiteanalytiikasta, joka ikinen laite toimii huipputasoisesti.

Älykkäämpi valinta

TOUGHBOOK Smart Service -lisäpalvelun hankkimalla varmistat, ettei yrityksesi tuottavuus koskaan vaarannu. Saat reaaliaikaisia, käytännöllisiä laiteanalytiikan tietoja, joiden avulla voit valjastaa älyteknologian liiketoimintasi suorituskyvyn ylläpitämiseen. Aidosti älykkäät tiedot ja niistä syntyvät oivallukset auttavat yrityksesi toimintaan liittyvissä päätöksissä.

 

Ensure productivity never falters with the optional TOUGHBOOK Smart Service add-on. You’ll receive actionable device analytics i
The complete package for your mobile estate

Mobiililaitekaluston kokonaisvaltainen palvelupaketti

  • Tapaturmavahinkojen täystakuu antaa täydellisen mielenrauhan

  • 96 tunnin korjausaika* – minimoidut käyttökatkokset, maksimoitu tuottavuus

  • COMPASS Security Premium -päivitykset tarjoavat pitkäaikaista Android-laitteiden tietoturvaa

  • Reaaliaikaista, käytännöllistä laiteanalytiikkaa Smart COMPASS Complete -pakettiin kuuluvalla TOUGHBOOK Smart Service -palvelulla

Valmis tekniikan uudistamiseen?

COMPASS Complete on osa Complete Android Services and Security -ohjelmakokonaisuutta. Se tarjoaa yrityksellesi kaiken tarvittavan Panasonicin vahvistettujen Android-laitteiden käyttöönottoon ja hallintaan.

Saat lisätietoja COMPASS Complete -paketista ja muista COMPASS-työkaluista ottamalla yhteyttä yrityksestäsi huolehtivaan asiakasvastaavaan. Voit myös ottaa yhteyttä seuraavin yhteistiedoin.
 

COMPASS Complete is part of the Complete Android Services and Security suite, giving your business everything it needs to deploy

*Teemme parhaamme – 90 %:ssa tapauksista korjausaika on enintään 96 tuntia. Sisältää logistiikan.

Android-robotti on kopioitu tai mukautettu Googlen luomasta ja jakamasta työstä, ja sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution License -lisenssin ehdoin.

Android on Google LLC:n rekisteröity tavaramerkki.

compass

COMPASS (Complete Android Services and Security) – Täydelliset Android-palvelut ja -tietoturva

Pysyäksesi tämän päivän liiketoiminnassa kilpailun kärjessä tarvitset

teknologiasovelluksia, jotka toimivat samoin kuin sinä – ammattimaisesti, joustavasti ja vastuullisesti. Nyt voit hyödyntää Androidin voimavaroja yrityskäytössä Panasonic COMPASSin avulla: Complete Android Services and Security - Täydelliset Android-palvelut ja -tietoturva.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi.

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.