Phone number: +358 9 521 5400

Toughbook Smart Battery -takuu varmistaa, että akut pysyvät ladattuina mahdollisimman pitkään

Takuu varmistaa akun optimaalisen kunnon, jolloin laitteen suorituskyky voidaan pitää parhaalla mahdollisella tasolla entistäkin helpommin ja fiksummin.

Uudessa Toughbook Smart Battery -takuussa yhdistyvät älyakun tekniikka ja nopea akun vaihto. Vain Panasonic sisällyttää älykkäät ominaisuudet laitteiden hallinnan tarjoukseensa. Smart Battery -takuu on älykäs ja kustannustehokas tapa varmistaa, että Toughbook-laitteet toimivat päivästä toiseen huipputasolla.

TOIMINTAPERIAATE

  • Toughbook Smart Service Lite -ohjelmisto valvoo Toughbook-laitteiden akun kuntoa.
  • Smart Service Lite tunnistaa, jos käytössä oleva akun kunto heikkenee, ja vaihdamme akun, jos sen varaustaso laskee alle 50 prosentin normaalikäytössä.
  • Lähetämme automaattisen sähköposti-ilmoituksen, kun akun kunto heikkenee.
  • Asiakas ottaa yhteyttä Panasoniciin ja pyytää lähettämään korvaavan akun ennalta sovittuun osoitteeseen.
battery-lightning

ÄLYKÄSTÄ SUOJAUSTA – 3 VUOTTA
Smart Battery -takuun ostaminen tarjoaa monta etua:

shield battery
  • Ylläpitää henkilöstön suorituskykyä, tuottavuutta ja tyytyväisyyttä.
  • Vähentää akkujen vikoihin ja vaihtoon liittyviä kustannuksia.
  • Korvaavan akun nopea lähetys vähentää käyttökatkoja.
  • Uudet akut ovat valmiina aina tarvittaessa.
  • 3 vuoden suojaus akun heikkenemistä vastaan.

Toughbook Smart Battery -takuu – ylläpitää laitteiden suorituskykyä ja suurinta mahdollista käytettävyysaikaa vaivattomasti.

toughbook smart

TOUGHBOOK SMART SERVICEN MAKSUTON 60 PÄIVÄN KOKEILUAIKA

Toughbook Smart Service on reaaliaikainen analytiikkatyökalu, joka kerää, analysoi, säilyttää ja raportoi tietoja mobiililaitteistosi kunnosta ja toiminnasta.

Smart Battery -takuu antaa käyttöösi kirjautumistiedot, joilla voit tarkastella Smart Service -analyysikoontinäyttöä, joka on käytettävissä 60 päivää tunnuksen aktivoinnista.

toughbook warranty

LATAA TOUGHBOOK SMART BATTERY -TAKUUN ESITE

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUSTA

Tämä takuu voidaan ostaa vain sen tuotteen oston yhteydessä, ja se aktivoidaan vakiolaitetakuun mukaisesti.

Tätä takuuta voidaan soveltaa vain tuotteisiin, joissa on Smart Battery -akku. Edellyttää Smart Service Lite -ohjelmiston asennusta, jotta Smart Battery -takuun kaikki edut voidaan hyödyntää. 
Ota käyttöön, jos haluat liittyä Toughtalk-yhteisöön, jonka kautta voit kuulla meiltä sähköpostitse / postitse / puhelimellamme tuotteitamme, palveluitamme ja tietoja, joita luulemme saattavan kiinnostaa sinua†
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme‡

*Panasonic Toughbook is a business division of Panasonic System Communications Company Europe, a division of Panasonic Marketing Europe GmbH.

† Toughtalk-yhteisöstä saat tietoja vahvistetusta tekniikasta laidasta laitaan. Jäsenenä pääset tutustumaan viimeisimpiin tuotejulkistustietoihin, videoihin, tapaustutkimuksiin, asiantuntijaraportteihin ja tuotannonalan katsauksiin. Lisäksi saat neljännesvuosittain ilmestyviä uutiskirjeitä, lehdistötiedotteita, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin sekä tietoa teknologiapäivityksistä. Lähetämme kaiken suoraan sinulle maksutta!

‡Huomaa: Arvostamme sitä, että osoitat meille luottamusta antamalla yhteystietosi. Yksityisyytesi suojeleminen on meille tärkeää. Kaikkia meille antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.