Phone number: +358 9 521 5400
  • Ratkaisujen suunnittelu

    Asiantuntijamme työskentelevät yrityksesi kanssa ymmärtääkseen sen tarpeet ja haasteet. Näin he voivat luoda TOUGHBOOK- tai, joka lisää tuottavuutta kentällä.

Solution Engineering

Kaikki yritykset ovat erilaisia.

Asiantuntijamme työskentelevät yrityksesi kanssa ymmärtääkseen sen tarpeet ja haasteet. Näin he voivat luoda TOUGHBOOK- tai, joka lisää tuottavuutta kentällä.

ProServices-ratkaisujen suunnittelijat voivat tehdä TOUGHBOOKistasi tai paljon enemmän kuin pelkän laitteen ja muuttaa sen kattavaksi ratkaisuksi, joka toimii kiinteänä osana työympäristöäsi.

TOUGHBOOK- ja eivät ole ainoastaan kestäviä, ne ovat myös monipuolisia. TOUGHBOOK-laitteet toimivat saumattomasti nykyisten välineidesi kanssa tuotteiden täydellisen personoinnin, ratkaisukonsultoinnin ja -suunnittelun, mukautetun pakkauksen ja kolmannen osapuolen suorittaman hyväksynnän ansiosta.

Custom Docking Solutions

Mukautetut telakointiratkaisut

Vie TOUGHBOOK- tai uusiin ulottuvuuksiin mukautettujen telakointiratkaisujen avulla. Kaikkiin ajoneuvoihin sopivien ratkaisujen ansiosta voit luoda liikkuvia toimistoja ja maksimoida kentällä olevien työntekijöiden tehokkuuden.

Solution Partners

Kolmansien osapuolten tuotteet

Tarjoamme kattavan valikoiman Panasonicin täysin testaamia, sertifioimia ja tukemia kolmansien osapuolten lisävarusteita, jotka parantavat TOUGHBOOK- ja.

Custom Design Solutions

Tuotesuunnittelu mittatilauksesta

Talon sisäisen kehitystyömme ansiosta voimme suunnitella ja toimittaa mukautettuja ratkaisuja, jotka on sovitettu yrityksesi tarpeisiin.

protect

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.