Phone number: +358 9 521 5400

Lujitettun Panasonic TOUGHBOOK saa jatkossa entistä nopeammin

Panasonic lyhentää lujitettujen TOUGHBOOK-tietokoneidensa ja tablettiensa toimitusajan Euroopassa nykyisestä 90 päivästä vain 30 päivään. Se on alan nopein lujitettujen laitteiden toimitusaika. Lyhyempi toimitusaika koskee heinäkuusta 2019 kaikkia TOUGHBOOK-laitteita, lukuun ottamatta asiakaskohtaisesti räätälöityjä toimituksia.

Toimitusaika on aiemmin ollut jopa 90 päivää, sillä toisin kuin normaaleja yrityskannettavia, Panasonicin lujitettuja laitteita voidaan tilata hyvin erilaisina kokoonpanoina ja monin varustevaihtoehdoin. Nyt yhtiö on kehittänyt toimitusketjua sekä Cardiffin kokoonpano- ja palvelukeskusta toimitusaikojen nopeuttamiseksi.

“Asiakkaamme ovat toki ymmärtäneet, että erittäin monipuolisesti räätälöitävien TOUGHBOOK-laitteiden kokoonpano ja testaaminen Cardiffin keskuksessamme on vaatinut aikaa. Nyt kuitenkin pystymme tarjoamaan aivan uudenlaista joustavuutta asiakkaillemme”, sanoo Panasonicin Mobile Solutions Business -yksikön toimitusjohtaja Kevin Jones.

”Suomessa toimitusajat ovat usein olleet muuta Eurooppaa lyhyempiä, sillä olemme varastoineet laitteita Suomeen. Nyt voimme kuitenkin monissa tapauksissa nopeuttaa toimituksia entisestään, sanoo TOUGHBOOK-laitteita maahantuovan Kauko Oy:n liiketoimintajohtaja Kyösti Ollilla. ”

Ollila kuitenkin huomauttaa, että vaativissa erikoiskokoonpanoissa ja projektitoimituksissa laitetilauksien ennakointi ja suunnittelu kannattaa edelleen, sillä niiden toimitusajat ovat edelleen 60-90 päivää.

20 vuotta laatua

Panasonicin kokoonpano- ja palvelukeskus Walesissa juhli äskettäin 20-vuotista toimintaansa. Kaikki Panasonic TOUGHBOOK-laitteet kootaan, testataan, huolletaan ja korjataan Cardiffissa. Keskus toimii tiiviissä yhteistyössä Panasonicin suunnittelu- ja ratkaisuyksiköiden kanssa.

Panasonicilla on Euroopassa 67 prosentin markkinaosuus lujitettujen tietokoneiden ja 56 prosentin markkinaosuus lujitettujen tablettien myynnistä.