Phone number: +358 9 521 5400
  • About Computer Product Solutions

Panasonic Computer Product Solutions

Panasonic TOUGHOOK | Mmarkkinajohtaja vuodesta 1996

Panasonic TOUGHBOOK - Vahvennettujen kannettavien tietokoneiden ja tablettien suunnan näyttäjä maailmassa jo vuodesta 1996

Kun ihmiset kysyvät: "Mitkä ovat maailman parhaimmat vahvennetut kannettavat tietokoneet ja tabletit?", Uskomme, että on monia syitä siihen miksi Panasonic TOUGHBOOK on oikea vastaus.

Perintömme, menestyksemme, erikoistunut suunnittelu, toimialaosaaminen ja ”asiakkaan ääni” -lähestymistapa, maailmanluokan palvelumme ja sitoutuminen innovaatioihin –niistä on syntynyt yhdistelmä, joka pitää TOUGHBOOK-kestävät kannettavat tietokoneet ja tabletit askeleen edellä muita.

Mutta jos yksinkertaisesti on kysymys vahvennettujen, ruggeroitujen tietokoneiden markkinajohtajuudesta tietojenkäsittelyn alalla, vastaus on ehdottoman varma. Panasonic TOUGHOOK.

Olemme luoneet vahvennettujen tietotekniikan markkinat yli kaksi vuosikymmentä sitten, olemme vakiinnuttaneet asemamme tuoteryhmän markkinajohtajana ja olemme säilyttäneet asemamme markkinajohtajana vuonna 2019 Euroopassa 45%:n markkinaosuudella vahvennettujen ja lujatekoisten kannettavien ja tablettien myynnin kokonaisarvosta. *

 

Erilaisuus on DNA: ssamme

Mikä oikeastaan erottaa TOUGHBOOKin toisista - ja miksi olemme looginen valinta organisaatiollesi – ja mikä on syy olemassaolollemme. Meidän DNA.

Uskomme auttavamme yrityksiä toimimaan paremmin. Voidakseen tehdä enemmän. Mahdollisuuteen työskennellä tavalla, joka oli aikaisemmin mahdotonta. Voidakseen tarjota parempaa palvelua. Olla tuottavampi.

Ja tehdäksemme sen, uskomme sen edellyttävän erilaisuutta. Olla erilainen kuin muut mobiilitekniikan valmistajat. Paremmin sopusoinnussa käyttäjien tarpeiden kanssa. Enemmän keskittynyt vastaamaan ruggeroidulla tekniikallamme asiakkaiden vaatimuksiin.
Alkaen hetkestä jolloin aloitamme suunnittelun, tavoitteena kaikelle mitä teemme on olla parempia, asiantuntevampia, paremmin käyttötarkoitukseen sopivampia kuin mikään muu markkinoilla.

Kuten ihmiset, jotka käyttävät tekniikkaamme: 'Erilaisuus on DNA: mme'.

 

Kuuntelemme asiakkaidemme ääntä

Ensimmäisestä päivästä lähtien olemme rakentaneet maineemme - ja menestyksemme markkinoilla - asiakkaidemme tarpeisiin, tavoitteisiin ja vaatimuksiin. Keskustelemalla heidän kanssaan, suunnittelemalla heidän kanssaan ja mikä tärkeintä, kuuntelemalla heitä, olemme varustaneet TOUGHBOOK-kestävät kannettavat tietokoneet ja taulutietokoneet tekniikalla, joka on erityisesti suunniteltu voittamaan haasteet, jota eri toimialoilla päivittäin työssä kohdataan.

Jokaisen kannettaba, tabletin tai kämmentietokoneen kaikki muodot, ominaisuudet ja toiminnot on luotu erityisesti tarkoitusta varten. Mikään ei ole sattumanvaraista. Minkä tahansa haasteita ja olosuhteita mobiilihenkilöstösi kohtaavat päivittäisessä työelämässään, TOUGHBOOK on jo ankasti testattu, jotta ne kestävät ja pitävät tiimisi tuottavana, tehokkaana ja kannattavana.

Siksi tänään, kun ihmiset kuvailevat tai keskustelevat ruggeroituista tai kestävistä kannettavista tietokoneista, he sanovat yksinkertaisesti "TOUGHBOOK".

*VDC Reserach, marts 2020