• TOUGHBOOK 20 TOUGHBOOK 33 TOUGHBOOK T1 TOUGHBOOK N1 TOUGHBOOK 55 TOUGHBOOK G1 TOUGHBOOK M1 TOUGHBOOK S1 TOUGHBOOK A3 TOUGHBOOK G2 Standard TOUGHBOOK L1

Kannettavat TOUGHBOOK-tietokoneet ja -taulutietokoneet

 

Tietoja meistä

 
TOUGHBOOK johtaa ja määrittää vahvistettujen tietokoneiden ja taulutietokoneiden markkinoita. Yli 20 vuotta sitten lanseeratun ensimmäisen mallin jälkeen TOUGHBOOK-tietokoneet ovat löytäneet omat erityismarkkinansa mobiilitekniikan maailmassa ja määrittäneet uudelleen tietojen ja sovellusten käyttömahdollisuuksia haastavimmissa ympäristöissä.
 
Panasonic on alusta alkaen ollut uskollinen kartuttamalleen tekniselle kokemukselle ja käyttänyt kaikissa toimissaan ohjenuorana asiakkaiden toiveita. Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden huomioon ottaminen auttaa meitä tuottamaan erikoistuneita, laadukkaita laitteita, jollaisia kaikki yhtiön tuotteet ovat.
 
Jotta ymmärrettäisiin TOUGHBOOKiin pohjautuvien ratkaisujen käytöstä saatava hyöty organisaatiossa, on ajateltava ensin kenttätyöntekijöiden kohtaamia haasteita.
 
Mikä estää heitä parantamasta työnsä tuottavuutta tai tehokkuutta?
Entä mikä rajoittaa työn kannattavuutta ja hankaloittaa johtamista?
 
On todennäköistä, että monet näistä ongelmista johtuvat tietojen tai sovellusten käyttöongelmista liikkuvassa työssä. Ongelmana saattaa olla esimerkiksi laitteiden yhdistäminen keskusjärjestelmiin, sopivan ja laitteiden toimivuuden varmistavan virtalähteen puute tai yksinkertaiset asiat, kuten sade tai auringonpaiste, jotka estävät työntekijöitä työskentelemästä nopeasti ja tehokkaasti.
 
TOUGHBOOK on ratkaisu kaikkiin tämänkaltaisiin ongelmiin. Panasonicin kannettavat TOUGHBOOK-tietokoneet ja -taulutietokoneet sisältävät tekniikkaa, joka on suunniteltu varta vasten ratkaisemaan laitteiden käytettävyysongelmat useilla eri ammattialoilla joka päivä.
 
Kun siis nykyään puhutaan vahvistetuista tai kestävistä kannettavista tietokoneista, käytetään lähes aina termiä TOUGHBOOK.