• Tietosuojakäytäntö

  • Privacy policy

Tietosuojakäytäntö

 

Panasonicin tietosuojailmoitus

Panasonic kunnioittaa yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa, miten käytämme keräämiämme tietoja, jotka koskevat sinua (jäljempänä ”henkilötiedot”). Olemme pyrkineet kuvailemaan toimintamme riittävän yksityiskohtaisesti, jotta saisit tarvitsemasi tiedot yhdellä silmäyksellä. Halutessasi saat lisätietoja seuraamalla linkkejä.

Tietosuojailmoitusta sovelletaan laitteisiin, tuotteisiin, sivustoihin tai sovelluksiin, jotka viittaavat tai linkittyvät tietosuojailmoitukseen (kokonaisuutena ”palvelut”) ja sitä sovelletaan riippumatta siitä, käytätkö palvelujamme tietokoneella, matkapuhelimella, tabletilla, televisiolla vai muulla laitteella.

Napsauta alla olevia linkkejä saadaksesi lisätietoja tietosuojakäytännöistämme:

  1. Keitä me olemme?
     
  2. Mitä ovat henkilötiedot?
     
  3. Mitä henkilö​​tietoja Panasonic kerää sinusta?
    1. Henkilötiedot, jotka annat suoraan
    2. Palveluiden käyttötietosi
    3. Henkilötiedot kolmannen osapuolen lähteistä
    4. Muita tapoja, joilla voimme kerätä henkilötietojasi
       
  4. Miten käytämme tietojasi?
     
  5. Kenelle annamme tietojasi?
     
  6. Mitä teemme henkilötietojesi suojaamiseksi?
     
  7. Pääsy henkilötietoihisi ja muut oikeutesi
     
  8. Tietojen säilyttäminen – Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi
     
  9. Kolmansien osapuolten linkit ja tuotteet palveluissamme
     
  10. Evästeet
     
  11. Valintasi (esim. markkinointiin liittyvät sähköpostit tai muunlainen yhteydenpito)
     
  12. Lasten henkilötiedot
     
  13. Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen
     
  14. Ota yhteys / lisätietoja

 

 

  1. Keitä me olemme?

    1. Panasonic Nordic, Filial till Panasonic Marketing Europe GmbH, Telefonvägen 26, 126 26 Hägersten, Sweden (”Panasonic”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän”).
       
    2. Olemme osa Panasonic Corporationia, jonka päätoimipaikka on Kadoma, Osakan prefektuuri, Japani.
       
    3. Meillä on useita tytäryhtiöitä, jotka löytyvät täältä: http://www.panasonic.com/global/corporate/profile/group-companies.html#r...

       

  2. Mitä ovat henkilötiedot?

    Tämän tietosuojailmoituksen yhteydessä ”henkilötiedot” tarkoittavat kaikkia henkilöön liittyviä tietoja ja/tai tietoja, joista henkilön voi tunnistaa suoraan tai epäsuorasti. Tietoja, joista sinut voi tunnistaa, voivat olla esimerkiksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, valokuvasi, maksutietosi, Panasonic-tuotteesi/-laitteesi tunnistenumero, sijaintitietosi, online-tunnisteet (esim. evästetunnisteet ja IP-osoitteesi) tai yksi tai useampi fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen, kulttuuriseen tai sosiaaliseen identiteettiisi liittyvä tekijä. Kun yhdistämme muita tietoja (eli tietoja, joista sinua ei sinänsä voi tunnistaa) henkilötietojen kanssa, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina.

     

  3. Mitä henkilö​​tietoja Panasonic kerää sinusta?


    1. Henkilötiedot, jotka annat suoraan

      Joidenkin tarjoamiemme palveluiden kautta voit antaa meille henkilö​​tietoja suoraan.

      Kun luot Panasonic-tilin tai -profiilin

      Kun luot tilin tai profiilin Panasonicin verkkosivuilla tai sovelluksessa (esimerkiksi kun rekisteröit tuotteen takuuta varten asiakaspalvelussa tai rekisteröidyt Panasonic Partneriksi), pyydämme sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Luomasi Panasonic-tilit ovat salasanasuojattuja ja käytämme nimeäsi tilisi varmistamiseen soittaessasi asiakasneuvojillemme tai ottaessasi yhteyden meihin muussa tarkoituksessa.

      Kun rekisteröit tuotteen tai laitteen Panasonicille

      Kun ostat Panasonic-tuotteen tai -laitteen, voit halutessasi rekisteröidä kyseisen tuotteen tai laitteen hyödyntääksesi sen ominaisuuksia, kuten tuotteen/laitteen takuun tai tarjouksen. Tuotteen tai laitteen rekisteröimiseksi voimme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja omistamasi Panasonic-tuotteen tai -laitteen tiedot, kuten sen sarjanumerot (tai muu tuotteen/laitteen tunniste) ja ostopäivä.

      Kun kommunikoit Panasonicin kanssa

      Kun otat meihin yhteyden tehdäksesi myyntitiedusteluja tai keskustelet asiakastuen edustajien kanssa sähköpostitse, puhelimitse tai henkilökohtaisesti, voimme kerätä henkilö​​tietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomasi yhteydenottotavat. Voimme myös kerätä tietoja omistamistasi Panasonic-tuotteista tai laitteista, kuten niiden sarjanumerot ja ostopäivät. Voimme myös luoda lokeja/raportteja, jotka ovat hyödyllisiä tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyvien ongelmien diagnosoinnissa, ja kerätä asiaan liittyviä tietoja. Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle asiakas- ja tuotetukea. Voimme käyttää asiaankuuluvaa Panasonic-profiiliasi/-tiliäsi, jotta voimme tarjota sinulle tarvitsemasi tai pyytämäsi avun tai tuen. Voimme myös tallentaa ja tarkastella keskustelujasi asiakastuen edustajien kanssa (esim. ottaessasi meihin yhteyttä puhelimitse) koulutuksen ja valitusten käsittelyn yhteydessä sekä tarkastellaksemme tietoja, jotka olet toimittanut vastaamalla vapaaehtoiseen asiakastutkimukseen. Tallennamme ja/tai tarkastelemme kanssamme käymiäsi keskusteluja vain kun se on sovellettavien lakien puitteissa sallittua, ja kerromme aina tekevämme niin.

       

    2. Palveluiden käyttötietosi

      Voimme kerätä tietoja palveluidemme käytöstä Panasonic-laitteen/-tuotteen ohjelmiston kautta ja muilla keinoilla, tai tietoja online-sovellustemme käytöstä. Voimme esimerkiksi kerätä:

      1. Laite-/tuotetietoja – esimerkiksi laitteesi malli, laitteen/tuotteen IMEI-numero, laitteen langattoman verkkoliittymän MAC-osoite ja laitteen käyttämät matkapuhelinnumerot), matkapuhelinverkon tiedot, mobiilikäyttöjärjestelmäsi, käyttämäsi mobiiliselaimen tyyppi, aikavyöhykkeen asetus ja muut yksilöivät laitetunnisteet, IP-osoite, käyttöjärjestelmän tiedot ja palveluissa käyttämäsi laitteen asetukset.
         
      2. Lokitiedot – esimerkiksi palvelun käytön aika ja kesto, palvelun kautta syötetyt hakulausekkeet ja kaikki tuotteeseen/laitteeseen tai sovellukseen asetettujen evästeiden tiedot.
         
      3. Sijaintitiedot – esimerkiksi tuotteen tai laitteen GPS-signaali tai läheisten WiFi-liitäntäpisteiden ja tukiasemien tiedot, jotka voidaan lähettää meille, kun käytät tiettyjä palveluja. Jotkut sijaintitiedot sallivat palvelumme vaativat henkilötietojasi, jotta ominaisuus toimisi. Jos haluat käyttää tiettyä ominaisuutta, sinulta pyydetään suostumus siihen, että tietojasi käytetään tähän tarkoitukseen. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa muuttamalla laitteesi/tuotteesi asetuksia.

         

    3. Henkilötiedot kolmannen osapuolen lähteistä

      Saatamme saada henkilö​tietoja kolmansilta osapuolilta (eli muilta yrityksiltä), lisätietoja seuraavassa:

      Tiedot julkisesti saatavilla olevista lähteistä

      Voimme saada henkilö​​tietojasi julkisesti saatavilla olevista lähteistä, edellyttäen, että tällaisten tietojen vastaanottaminen on sovellettavien lakien mukaista. Voimme yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, jotka saamme sinulta tai sinusta.

      Voimme myös saada tietoja sinusta sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista, kun päätät liittyä kyseisiin sivustoihin.

       

    4. Muita tapoja, joilla voimme kerätä henkilö​​tietojasi

      Voimme kerätä henkilötietojasi myös muilla tavoilla, lisätietoja seuraavassa:

      Viestitaulut ja foorumit

      Jotkut Panasonicin verkkosivustot ja -sovellukset sisältävät viestitauluja, foorumeita, ilmoitustauluja, chat-toimintoja, blogeja ja muita vastaavia ominaisuuksia (”yhteisöjen julkaisut”), joiden kautta voit lähettää tietoja, viestejä ja muita materiaaleja. Kun luovutat henkilö​​tietojasi tällaisten palveluiden kautta, kehotamme sinua olemaan erittäin varovainen, koska niistä voi tulla julkisia tietoja, jotka ovat verkkosivustojemme kävijöiden ja suuren yleisön saatavilla.

      Jotta yhteisöjen julkaisuihin osallistuminen olisi mahdollista, meidän on rekisteröintiprosessin yhteydessä kerättävä tiettyjä henkilötietoja, mukaan lukien nimesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi ja yhteystietosi (esim. sähköpostiosoite, puhelinnumero).

      Kampanjat, pelit, palkinnot ja kilpailut

      Jos osallistut arvontoihin, kilpailuihin, online-peleihin tai vastaaviin kampanjoihin (”toiminta”), saatamme käyttää antamiasi henkilötietoja tällaisten toimintojen hallintaan. Tällaisten toimintojen hallinnoimiseksi voimme edellyttää, että annat tiettyjä henkilötietoja, kuten nimen, käyttäjätunnuksen, salasanan, sähköpostiosoitteen, syntymäajan ja yhteystiedot (esim. sähköpostiosoite, puhelinnumero).

      Mikäli henkilötietojesi käsittelyä edellyttävän kampanjan ehdot ovat ristiriidassa tämän tietosuojailmoituksen kanssa, kampanjan ehdot ovat ensisijaiset, ja suosittelemme tarkistamaan kaikki toimintakohtaiset ehdot huolellisesti.

      Tilaukset ja uutiskirjeet

      Jos tilaat mainosviestejämme ja uutiskirjeemme, voimme kerätä henkilö​tietojasi tämän palvelun tarjoamisen mahdollistamiseksi. Tarvittavat henkilötiedot sisältävät sähköpostiosoitteesi ja postinumerosi. Tarjoamme tällaisia ​​tilauspalveluita vain sovellettavan lainsäädännön mukaisesti ja jos olet nimenomaisesti pyytänyt meitä tekemään niin.

      Kun lataat henkilö​​tietojasi Panasonicin verkkosivustoon tai online-sovelluksiin

      Edellä mainittujen lisäksi voimme kerätä muita sellaisia ​​henkilötietoja, joita annat lataamalla sisältöä (esim. videoita tai valokuvia) verkkosivustoillemme tai online-sovelluksiimme. Tällaisissa tapauksissa saatetaan kerätä seuraavia henkilötietoja, jotta voit julkaista sisältöä verkkosivustoillamme tai online-sovelluksissamme: nimesi, sähköpostiosoitteesi ja minkä tahansa henkilötieto, jonka päätät ladata. Kun keräämme tällaista sisältöä, toimimme sovellettavien lakien mukaisesti.

      Verkkosivustojen ja kampanjoiden vastaustoiminta

      Jos olet sallinut seuranta-evästeet, markkinointiautomaatiojärjestelmämme seuraa toimintaasi verkkosivustoilla ja kampanjoissa (kuten myyntitapahtumiin osallistumisia tai uutiskirjeiden napsauttamisia). Teemme tämän voidaksemme ymmärtää asiakkaitamme paremmin ja mukauttaa markkinointiviestintäämme asiaankuuluvasti.

      Panasonic Business Partner Portal

      Jotta yritys voidaan ottaa Panasonic Partner -kumppaniksi, meidän on kerättävä perustiedot yrityksestä, yrityksen rekisteröivästä työntekijästä (nimi, sähköposti, puhelin) ja siitä, mitä Panasonic-tuotteita yritys haluaa mainostaa.

      Panasonic Partner Academy

      Panasonic Partner Academy on oppimisalusta, jota käytetään Panasonicin liikekumppaneiden kouluttamiseen henkilökohtaisesti tai sähköisenä etäkoulutuksena. Se pitää kirjaa liikekumppanin kaikkien osallistuvien työntekijöiden koulutustuloksista. Tallennettavia henkilötietoja ovat nimi, sähköposti ja koulutustulokset.

       

  4. Miten käytämme tietojasi?

    Voimme käyttää keräämiämme henkilö​​tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

    1. Tuotteiden/laitteiden rekisteröinti  – sinun tai tuotteesi/laitteesi rekisteröinti mihin tahansa palveluumme.
    2. Palvelujemme tarjoaminen – palvelujemme tai haluamasi erityisen ominaisuuden tarjoaminen, mukaan lukien se, että voimme täyttää sopimusvelvollisuutemme (kuten tuotteen tai laitteen takuu).
    3. Kyselyt – mielipiteiden tai kommenttien pyytäminen palveluistamme ja muut tutkimukset.
    4. Mukautettu ja kohdistettu sisältö – räätälöidyn sisällön tarjoaminen ja suositusten antaminen palveluissamme tekemiesi aiempien toimintojen perusteella. Voimme käyttää henkilötietoja palveluidemme, sisällön, suosituksiemme, mainoksien ja viestintämme tehokkaampaan kohdentamiseen (lisätietoja tästä löytyy evästekäytännöstämme).
    5. Mainonta – mainonta, kuten räätälöityjen mainosten ja sponsoroidun sisällön tarjoaminen ja mainosviestintä.
    6. Analyysitarkoitukset – markkinoiden, asiakkaiden, tuotteiden, laitteiden ja muiden palveluiden arviointi ja analysointi (mukaan lukien tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvien mielipiteittesi kysyminen sekä asiakastutkimusten tekeminen).
    7. Tilastot – nimettömien koontitilastojen luominen palvelujemme käytöstä. Tätä anonyymiä tietoa voidaan jakaa kolmansien osapuolten kanssa.
    8. Palvelun parantaminen – uusien ja olemassa olevien Panasonic-tuotteiden ja -palveluiden, suositusten, mainosten ja muun viestinnän kehittäminen ja parantaminen, sekä lisätietojen saaminen mieltymyksistäsi.
    9. Asiakastukipalvelut – asiakastukipalvelujen tarjoaminen laitteellesi tai tuotteellesi tai mahdollisten muiden tukipyyntöjesi käsittely (kuten valitusten käsittely).
    10. Rikosten ehkäisy – petosten tai rikosten ehkäisy tai havaitseminen.
    11. Liiketoiminnalliset tavoitteet – liiketoiminnan seuranta ja sisäinen kirjanpito.
    12. Kommenttiesi julkaiseminen – jos lataat tuote- tai laitearvosteluja, kommentteja tai sisältöä verkkosivustoihimme tai sovelluksiimme, tai jos olet vastannut vapaaehtoiseen kyselyyn, voimme linkittää tai julkaista kommenttejasi, myös omissa mainoksissamme.
    13. Oikeudelliset velvoitteet – oikeudellisten velvoitteidemme noudattaminen.
    14. Kilpailut ja tarjouskampanjat – arvontojen, kilpailujen ja muiden tarjouskampanjoiden tai tarjouksien järjestäminen lain mukaisesti.
    15. Koulutus – henkilöstön koulutus ja laadunvarmistus, erityisesti asiakastuen edustajien osalta.
    16. Päivitykset – kanssasi kommunikointi, mukaan lukien tiliisi, profiileihisi tai ostotapahtumiisi liittyvä kommunikointi, tärkeiden tietojen antaminen tuotteistasi, laitteistasi, sovelluksestasi tai muusta palvelusta, ilmoituksien lähettäminen sinulle mahdollisista olennaisista muutoksista tietosuojailmoituksessamme, ja, jos sinä ja sovellettavat lait sallivat, markkinointi ja palveluihimme liittyvien tarjousten lähettäminen.
      Lain mukaan saamme käyttää henkilötietoja edellä mainitusti sen perusteella, että toimimme ”oikeutettujen etujemme” mukaisesti.
      Tuotteen takaisinveto – siinä erittäin epätodennäköisessä tilanteessa, että Panasonicin on vedettävä jokin tuote takaisin, mukaan lukien turvallisuustarkoituksessa, tietojasi käytetään yhteydenottoon tuotteen palautusohjeiden antamiseksi.

      Markkinointiviestintä

      Panasonic voi käyttää henkilö​​tietojasi uutiskirjeiden ja muun viestinnän tarjoamiseen postitse, sähköpostilla, puhelimitse ja/tai tekstiviestillä (SMS) vain, jos olet antanut suostumuksesi tai jos se on muuten sallittua sovellettavan lain mukaan. Lisätietoja tästä on tämän tietosuojailmoituksen ”Valintasi”-osassa.

      Henkilötietojen yhdistäminen

      Voimme yhdistää sinusta keräämämme henkilötiedot (mukaan lukien muilta Panasonicin tytäryhtiöiltä saadut tiedot) sovellettavan lain sallimissa rajoissa. Voimme esimerkiksi yhdistää erilaisia ​​tietokantoja, jotka sisältävät henkilötietojasi, voidaksemme tarjota parempia tukipalveluja ja henkilökohtaisempaa sisältöä (kuten markkinointia ja mainoksia).

       

  5. Kenelle annamme tietojasi?

    Emme luovuta henkilö​​tietojasi kolmansille osapuolille niiden omaa itsenäistä markkinointia tai liiketoimintaa varten. Saatamme kuitenkin antaa tietosi seuraaville tahoille:

    1. Panasonicin tytäryhtiöt
      Saatamme joutua siirtämään henkilötietojasi muille Panasonicin tytäryhtiöille voidaksemme toimittaa tarvitsemasi palvelut tai muun pyytämäsi palvelun/avun. Kaikki Panasonicin tytäryhtiöt ovat velvollisia noudattamaan tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyjä tietosuojakäytäntöjä tai muita vastaavia tietosuojakäytäntöjä, joista ne voivat ilmoittaa sinulle.
    2. Palveluntarjoajat
      Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia auttamaan meitä tiettyjen toimintojen ja palvelujen hallinnassa puolestamme, esimerkiksi Panasonicin käyttämien puhelinkeskusten tarjoajia asiakkaidemme palvelussa, tiedon toimittamisessa, tietojen puhdistamisessa, ostosten suorittamisessa ja tuotteiden toimittamisessa, luottokorttimaksujen käsittelyssä, postin ja sähköpostiviestien lähetyksessä, tekstiviestien lähetyksessä, mainosten tarjoamisessa, palveluiden käytön analysoinnissa, markkinointikampanjoiden tehokkuuden seurannassa ja käyttäjien yhteyden mahdollistamisessa sosiaaliseen verkostoon sekä petostarkistuspalvelujen ja asiakastukipalvelujen tarjoamisessa. Voimme jakaa henkilötietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille vain, jotta he voisivat tuottaa palveluita puolestamme, ja he toimivat ainoastaan ohjeidemme mukaisesti. Seuraavassa on esimerkkejä kolmannen osapuolen palveluntarjoajista, joita käytämme:
      1. Sähköpostipalveluntarjoajat – ELOQUA:n ja Oracle Marketing Cloudin pilvipalveluja käytetään lähettämään sinulle sähköpostiviestejä markkinointiasetuksiesi mukaisesti.
      2. Analyysipalveluntarjoajat – analytiikantarjoajia käytetään auttamaan meitä ymmärtämään tuotteidemme/laitteidemme ja muiden palveluidemme käyttöä, jotta voimme parantaa palveluitamme. Tällä hetkellä käyttämämme analytiikantarjoajat ovat Google Analytics, ELOQUA ja Oracle Marketing Cloud. Katso lisätietoja evästekäytännöstämme.
    3. Sosiaalisten verkostojen tarjoajat
      Voimme luovuttaa henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitteesi, tietyille sosiaalisten verkostojen tarjoajille, jotta he voivat auttaa meitä näyttämään mainoksia palveluistamme sosiaalisen verkoston sivuillasi. Jaamme henkilötietojasi sosiaalisen verkostoitumisen tarjoajien kanssa vain markkinointiasetuksiesi ja sovellettavien lakien mukaisesti.
    4. Kolmannet osapuolet lainsäädännön tai palvelujemme suojaamisen vaatiessa
      Luovutamme henkilötietojasi sovellettavan lain noudattamiseksi tai vastataksemme asianmukaiseen oikeusprosessiin, mukaan lukien lainvalvontaviranomaisten tai muiden valtion virastojen pyynnöt; suojataksemme asiakkaitamme (esim. estääksemme roskapostin tai yrittäessämme paljastaa petolliset palvelujen käyttäjät); ylläpitääksemme palvelujemme turvallisuutta (esim. estääksemme tai lopettaaksemme hyökkäykset järjestelmiimme tai verkostoihimme); tai suojellaksemme Panasonicin oikeuksia tai omaisuutta, mukaan lukien palvelujen käyttöä koskevien ehtojen tai sopimusten noudattamisen valvonta.
    5. Anonyymit tilastot
      Valmistamme ja kehitämme nimettömiä, koottuja tai yleisiä tietoja ja tilastoja eri tarkoituksiin (kuten tässä tietosuojailmoituksessa ilmoitetaan). Koska nämä tiedot ovat nimettömiä (eli sinua ei voida tunnistaa niistä), emme pidä näitä tietoja henkilötietoina. Siten voimme jakaa niitä minkä tahansa kolmannen osapuolen (kuten tytäryhtiöidemme, yhteistyökumppaneidemme, mainostajien tai muiden) kanssa.
    6. Muut osapuolet, jotka liittyvät yrityssiirtoihin
      Saatamme luovuttaa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle (tai muulle Panasonicin tytäryhtiölle) osana Panasonicin kaiken tai osittaisen liiketoiminnan, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenjärjestelyä, fuusioimista, siirtoa, myyntiä, yhteisyritystä, toimeksiantoa tai muuta luovutusta, mukaan lukien rajoituksetta tilanne konkurssin tai vastaavan menettelyn yhteydessä.
    7. Kolmannen osapuolen kilpailuntarjoajat
      Saatamme luovuttaa henkilö​​tietojasi arvontojen, kilpailujen, ja vastaavien kampanjoiden kolmannen osapuolen sponsoreille. Nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ilmoitetaan sinulle ennen osallistumistasi kilpailuun, arvontaan tai vastaavaan kampanjaan.
    8. Muut osapuolet suostumuksellasi tai pyynnöstäsi
      Voimme jakaa henkilö​tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, kun hyväksyt tai pyydät tällaista jakamista.

      Useat Panasonicin palvelut antavat sinulle mahdollisuuden lähettää ja jakaa tiettyjä henkilö​​tietoja, kuten viestejä, valokuvia, videoita ja muuta sisältöä. Muut henkilöt voivat tarkastella ja päästä käsiksi kaikkiin henkilötietoihisi, jotka päätät lähettää ja jakaa julkisella profiililla. Sinun tulee aina noudattaa varovaisuutta, kun käytät tällaisia ​​Panasonic-palveluita.

       

  6. Mitä teemme tietojesi suojaamiseksi?

    Panasonic on ottanut käyttöön tiukat fyysiset ja tekniset toimenpiteet, jotka suojaavat palvelujemme yhteydessä kerättyjä henkilö​​tietoja. Huomaa kuitenkin, että vaikka käytämme tiukkoja toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi, mikään verkkosivusto, tuote, laite, online-sovellus tai tietojen siirto, tietokonejärjestelmä tai langaton yhteys ei ole täysin turvallinen, joten emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta.

    Henkilötietojen sijainti

    Sinulta keräämämme henkilötiedot tallennetaan ja käsitellään Euroopan talousalueella (”ETA”).

    Salaus

    Kaikki antamasi henkilötiedot kaapataan, lähetetään ja tallennetaan salauksella. Tiedot tallennetaan erittäin turvallisiin tietokeskuksiin.

    Muut turvatoimet

    Tietoturva, mukaan lukien henkilötietojen suojaaminen, on organisoitu maailmanlaajuisessa Panasonic-ohjelmassa nimeltä ”Information Security Management” (ISM). Tavoitteet, standardit ja täytäntöönpanotoimet on organisoitu maailmanlaajuisesti päteviin käytäntöihin, standardeihin ja suuntaviivoihin. Kaikki Keski-Euroopan tietotekniset järjestelmät arvioidaan ulkoisesti ja ne kuuluvat ISO 27001 -sertifioinnin alaiseen sääntelyyn. Ohjelma ja kaikki sen osat noudattavat vahvaa vuosittaista PDCA-lähestymistapaa, jolla varmistetaan kaikkien tietojen luottamuksellisuus, eheys ja saatavuus aina tietojen keräyksestä niiden hävittämiseen asti.

    Sosiaalisen median ja foorumin ominaisuuksien käyttäminen

    Tietyt palvelut sisältävät sosiaalisen verkostoitumisen, keskusteluryhmän tai foorumin ominaisuuksia. Varmista, että käyttäessäsi näitä ominaisuuksia et lähetä henkilötietoja, joita et halua muiden käyttäjien näkevän, keräävän tai käyttävän.

     

  7. Pääsy henkilötietoihisi ja muut oikeutesi

    Panasonic kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisten oikeuksiesi mukaisesti.

    Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeutesi sisältävät oikeuden päästä tarkastelemaan henkilötietojesi kopiota, oikeuden pyytää poistamaan tai päivittämään virheelliset henkilötiedot ja oikeuden vastustaa joissakin tapauksissa henkilötietojesi käsittelyä. Oikeus peruuttaa suostumus – jos olet hyväksynyt henkilötietojesi käsittelyn, sinulla on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa.  Jos haluat peruuttaa hyväksyntäsi tietojen käsittelyyn, ota yhteys meihin tämän tietosuojailmoituksen lopussa olevilla yhteystiedoilla.

    Oikeuksien täytäntöönpano

    Jos haluat panna täytäntöön jonkin oikeuksistasi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, ota meihin yhteys tämän tietosuojailmoituksen lopussa olevilla yhteystiedoilla. Vastaamme pyyntöösi ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään kuukauden kuluttua tällaisen pyynnön vastaanottamisesta, jollei pitempi vastausaika ole sallittu sovellettavien tietosuojalakien mukaan, ja voimme veloittaa kohtuullisen maksun pyyntösi käsittelystä, mistä ilmoitamme sinulle. Huomaa, että veloitamme maksun vain, jos meillä on siihen oikeus sovellettavien tietosuojalakien mukaan.

    Valitukset

    Jos epäilet, ettemme ole noudattaneet sovellettavien tietosuojalakien mukaisia laillisia oikeuksiasi, voit ottaa yhteyden tietosuojavaltuutetun toimistoon (www.tietosuoja.fi), joka on tietosuoja-asioista vastaava viranomainen Suomessa. Vaihtoehtoisesti, jos olet muualla kuin Suomessa, voit ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

     

  8. Tietojen säilyttäminen – Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

    Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.
    Luokittelemme henkilötiedot seuraaviin luokkiin, joilla on eri säilytysajat:

    • Kilpailuun osallistumiset – yksi vuosi.
    • Markkinoinnin hyväksyntä – pysyy käytössä, kunnes perut tilauksen, jolloin tietosi säilytetään hylkäysluettelossa sen varmistamiseksi, että noudatamme pyyntöäsi.
    • Yhteydenottolomakkeet tai puhelimitse tehdyt kyselyt – yksi vuosi.
    • Takuurekisteröinnit ja asiakaspalvelupyynnöt – viisi vuotta. Saatamme joutua ottamaan sinuun yhteyden tuotteiden takaisinvedon yhteydessä (terveys- ja turvallisuussyyt).
    • Asiakkaat ja yhteistyökumppanit – kuusi vuotta viimeisestä yhteydenotosta (sähköposti, kokous, puhelinsoitto).

      Huomaa:  Jos henkilötietosi kuuluvat useampaan kuin yhteen luokkaan, pisin säilytysaika on voimassa. Kun henkilötietojasi ei enää tarvita sitä tarkoitusta varten, johon ne kerättiin tai sovellettavan lain edellyttämällä tavalla, ne poistetaan ja/tai palautetaan sinulle sovellettavan lain mukaisesti.

       

  9. Kolmansien osapuolten linkit ja tuotteet palveluissamme

    Sivustomme, sovelluksemme ja tuotteemme voivat sisältää linkkejä muihin kolmansien osapuolten sivustoihin, jotka eivät ole Panasonicin hallinnoimia ja verkkosivustoillamme tai tuotteessasi ja laitteissasi saattaa olla sovelluksia, jotka voit ladata kolmansilta osapuolilta. Nämä linkitetyt sivustot ja sovellukset eivät ole Panasonicin valvonnassa, emmekä siksi ole vastuussa linkitettyjen verkkosivustojen ja online-sovellusten tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen sivustoja tai sovelluksia, kolmannen osapuolen verkkosivustolla tai sovelluksella kerättyjä henkilötietoja hallitaan kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytännössä. Suosittelemme, että perehdyt huolellisesti sen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöön, joille annat henkilötietoja.

     

  10. Evästeet

    Mitä evästeet ovat?

    Panasonic ja tietyt muut kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluihin sisältöä, mainontaa tai muuta toimintoa, voivat käyttää evästeitä ja muita tekniikoita tietyissä palvelujemme osa-alueissa. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkopalvelin voi lukea verkkotunnuksessa, joka asettaa evästeen kiintolevyllesi. Voimme käyttää evästeitä valintojesi ja asetuksiesi tallentamiseen, auttamaan sinua sisäänkirjautumisessa, tarjoamaan kohdistettuja mainoksia ja analysoimaan sivuston toimintoja.

    Lisätietoja evästeistä

    Lisätietoja evästeistä, Panasonicin ja muiden kolmansien osapuolten evästeidenkäytöstä sekä evästeiden estämisestä saat Evästekäytännöstämme.

     

  11. Valintasi (esim. markkinointiin liittyvät sähköpostit tai muunlainen yhteydenpito)

    Me ja muut Panasonicin tytäryhtiöt voimme käyttää henkilötietojasi (kuten yhteystietojasi [esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero]) Panasonicin tuotteiden, laitteiden ja muiden palvelujen markkinointiin liittyvään yhteydenpitoon postitse, sähköpostilla, puhelimitse ja/tai tekstiviestillä Panasonicin tilauskeskuksessa tekemiesi sähköposti- ja yhteydenottovalintojen mukaisesti.

    Kun ostat Panasonic-tuotteita tai -laitteita, otat yhteyden asiakastuen edustajiin, luot tilin tai profiilin johonkin palveluumme tai tilaat jonkin palvelumme, sinulle voidaan tarjota mahdollisuus aloittaa (tai sovellettavan lain puitteissa lopettaa) tällaisen markkinointiin liittyvän yhteydenpidon vastaanottaminen.

    Emme jaa henkilötietoja kolmannen osapuolen kanssa kolmannen osapuolen markkinointitarkoituksiin.

    Voimme myös käyttää henkilötietojasi markkinointiviestintämme tehokkaampaan mukauttamiseen ja kohdistamiseen varmistaaksemme mahdollisuuksien mukaan, että markkinointiin liittyvä yhteydenpito on sinulle sopivaa.

    Jos haluat lopettaa Panasonicin markkinointiin liittyvän yhteydenpidon, päivitä sähköposti- ja yhteydenottovalintasi tilauskeskuksen profiilissasi tai napsauta ”Peruuta tilaus” mistä tahansa meiltä saamastasi markkinointi- tai mainosviestistä tai tekstiviestistä.

     

  12. Lasten henkilötiedot

    1. Kuka on lapsi?
      Panasonic pitää lapsena kaikkia alle 16-vuotiaita tai alempaa ikärajaa nuorempia, jos niin määritellään sovellettavissa tietosuojalaeissa.
    2. Keräämmekö henkilötietoja lapsilta?
      Emme tietoisesti kerää tai yritä kerätä henkilö​​tietoja lapsilta tai lapsista ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta. Jos keräämme lapsilta henkilö​​tietoja, pyrimme aina varmistamaan kohtuullisin toimenpitein, että suostumus on saatu lapsen vanhemmalta tai huoltajalta.
    3. Mitä teemme, kun lapset lähettävät meille henkilötietoja?
      Jos saamme tietää, että meille toimitetut henkilötiedot liittyvät lapseen ilman vanhempien tai huoltajan suostumusta, pyrimme kohtuullisin toimenpitein
      • poistamaan nämä henkilötiedot mahdollisimman pian; tai
      • jos poistaminen ei ole mahdollista, varmistamaan, että näitä henkilö​​tietoja ei käytetä mihinkään tarkoitukseen eikä luovuteta millekään kolmannelle osapuolelle.
    4. Vanhempien tai huoltajan kyselyt
      Jos olet vanhempi tai huoltaja, ja sinulla on kysyttävää siitä, miten Panasonic käsittelee lapsesi henkilötietoja, ota meihin yhteys. Yhteystiedot löytyvät alta kohdasta ”Lisätietoja”.

      Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

      On myös tärkeää, että tarkistat usein tietosuojailmoituksen päivitykset, koska voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta ajoittain. Tämän sivun alalaidassa oleva kohta ”Päivitetty viimeksi” kertoo milloin käytäntöä on viimeksi päivitetty. Muutokset tulevat voimaan, kun lähetämme tarkistetun tietosuojailmoituksen.

      Ilmoitamme sinulle, jos nämä muutokset ovat olennaisia, ​​ja sovellettavan lain vaatiessa pyydämme suostumuksesi. Annamme tämän ilmoituksen sähköpostitse tai julkaisemalla ilmoituksen muutoksista Panasonicin verkkosivustolla tai muun asiaankuuluvan palvelun kautta.

       

  13. Ota yhteys / Lisätietoja

    Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä tai jos haluat korjata, estää, oikaista, vastustaa, lukea tai peruuttaa hyväksyntäsi tämän tietosuojailmoituksen millekään osalle tai poistaa henkilötietojasi, ota meihin yhteys:
     

    1. Postitse:
      Panasonic Nordic, Filial till Panasonic Marketing Europe GmbH Germany
      Telefonvägen 26
      126 26 Hägersten
      Sweden
       
    2. Sähköpostitse:
      Finance@eu.panasonic.com