• Hotellit ja ravintolat

Hotellit ja ravintolat

Olipa kyse risteilyaluksesta, hotellista tai ravintolasta, hotelli- ja ravintola-alan yrityksen maine ja menestys riippuvat sen asiakaspalvelun laadusta ja toimivuudesta. Erityisesti vähittäiskaupan käyttöön suunnitellun teknologiamme avulla voit parantaa palvelun tasoa ja yrityksen tuottavuutta sen kaikissa toiminnoissa. 

Nopea, tehokas ja joustava tilausten käsittely
Toughpad-taulutietokoneella hotellin tai ravintolan työntekijät voivat kirjata tilaukset järjestelmään suoraan pöydässä, mikä on tarkempaa ja tehokkaampaa kuin paperin käyttö. Asiakkaat saavat heti tiedon, jos jotakin puuttuu ja työntekijät voivat kertoa heille erikoistarjouksista tai esitellä ruokalistaa (kuvien kanssa) tilaamisen aikana. Tilaukset saadaan myös välitettyä suoraan keittiöön, ilman virheitä tai viiveitä.

Lukuisia käyttökohteita merellä
Risteilyaluksilla Panasonicin myyntipistetyöasemat mahdollistavat erilaisten vähittäismyyntipalvelujen tarjoamisen asiakkaille. Toughpad on myös erinomainen matkustajahallinnan työkalu, jota työntekijät voivat käyttää nimenhuudoissa sekä laivaan saapuvien ja sieltä poistuvien matkustajien tarkan määrän laskemisessa. 

Tehokkaampia kampanjoita
Työntekijät voivat liikkua Toughpad-taulutietokoneiden kanssa eri puolilla laivaa tai hotellia ja kertoa vieraille, asiakkaille ja matkustajille tarjouskampanjoista. Kun asiakkaat näkevät tietokoneelta selvästi esitetyt tiedot tulevista tapahtumista tai ajankohtaisista kampanjoista, he ottavat osaa ohjelmaan ja tarttuvat tarjouksiin todennäköisemmin. 

Huoltoa silloin kun sitä tarvitaan
Huoltoa tarvitaan jatkuvasti hotelli- ja ravintolapalveluissa. Toughpad-taulutietokoneen avulla työntekijät voivat huoltaa laitteita helposti ja nopeasti kentällä. Esimerkiksi huvipuistossa koneita hoidetaan yleensä ulkona, ilman sähkövirtaa, usein huonossa säässä ja lian, pölyn ja veden keskellä. Mutta Toughpad FZ-E1:n tai vastaavan taulutietokoneen avulla koneenhoitaja voi voittaa nämä haasteet. Pitkäkestoisen akun ansiosta sähkövirrasta ei tarvitse huolehtia. Täysin vahvistetulla laitteella voi työskennellä myös vaikeissa sääolosuhteissa. Wi-Fi, 4G ja äänitoiminto tukevat kenttätyötä erinomaisesti. Windows-käyttöjärjestelmässä on tarpeeksi prosessointitehoa ongelmien selvittämiseksi, ja ulkovalossa erottuva näyttö mahdollistaa työskentelyn missä tahansa.

Mitkä laitteet soveltuvat parhaiten hotelli- ja ravintolapalveluihin?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

Seitsemäntuumainen Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu taulutietokone ilman tuuletinta, integroituina lisävarusteina mm. viivakoodin- tai magneettikortinlukija. Mitoiltaan pieni mutta toiminnoiltaan tehokas laite sopii täydellisesti erilaisiin vähittäiskaupan käyttökohteisiin, niin myymälöihin kuin liikkuvaan työhön.

Lisätietoja

Toughpad FZ-G1 ja pöytäteline

Kevyt, täysin vahvistettu Windows 8.1 -taulutietokone yhdistettynä mukautettavaan telineeseen parantaa asiakaspalvelua ja säästää tilaa myyntipisteessä.

Lisätietoja

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 ja FZ-X1

Täysin vahvistetut viisituumaiset taulutietokoneet, joissa yhdistyvät kaikki mobiililaitteiden edut. Lisävarusteina viivakoodinlukijat, joiden ansiosta laitteet soveltuvat varastonhallintaan ja tarkistuksiin.

Lisätietoja

Myyntipistejärjestelmät JS-970

Sopivat yhteen monien Microsoft Windows -käyttöjärjestelmien kanssa. Kaikki toiminnot sisältyvät samaan joustavaan ja modulaariseen laitteeseen, jonka näytöt ovat vaihdettavissa. JS-970 parantaa tuottavuutta, vähentää käyttökatkoksia ja pitää huoltokustannukset pieninä.

Lisätietoja

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970