• Myymälät

Myymälät

Panasonicin myymälöille suunnatut laitteet ovat täydellinen valinta, kun haluat tarjota mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua ja miellyttävän asiakaskokemuksen, joka saa ihmiset palaamaan kauppaasi. Yhdistämällä vahvistetut taulutietokoneemme digitaalisiin opasteratkaisuihin ja myyntijärjestelmiin saat kokonaisuuden, joka tukee lähes kaikkia liiketoimintasi osa-alueita toimitusten vastaanotosta ja varastonhallinnasta aina myyntipistetyöhön ja tarjouskampanjoihin.

Digitaalista tukea ja tehostettua myyntiä
Kun asiakkaat saavat myymälässäsi oikeanlaista tietoa ja neuvontaa, he tekevät todennäköisemmin ostopäätöksen – yhä uudestaan. Kun työntekijöillä on käytössään erityisesti vähittäiskauppaa varten suunniteltu taulutietokone, kuten Toughpad FZ-M1, he voivat auttaa ja neuvoa asiakkaita saman tien kaikissa myymälän osissa. 

Työntekijät voivat esitellä heille sähköistä ja interaktiivista tuoteluetteloa, jossa on tarkempaa tietoa tuotteista. Näin asiakkaat osaavat tehdä oikean ostopäätöksen, vaikka tuote ei olisi fyysisesti saatavilla kaupassa. Tietokoneen avulla voi myös tilata tuotteita, joita ei ole sillä hetkellä varastossa, tai tehdä tulevien tuotteiden ennakkotilauksia.

Hyvä suorituskyky myyntipisteessä
Panasonicilla on myös erilaisia myyntipisteratkaisuja, joiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti asiakaspalvelutiskien vaatimukset. Meillä on lähes kolmekymmentä vuotta kokemusta vähittäiskaupasta ja olemme teknologiajohtaja, joten pystymme tarjoamaan yrityksille joustavia järjestelmiä, joissa on hyvä suorituskyky ja joiden omistuskustannukset ovat pienet. 

Tarkempaa varastonhallintaa
Panasonicin vähittäiskauppalaitteissa on myös poikkeuksellisen hyvä taustatoiminto- ja varastosovellusten tuki. Taulutietokoneissa on integroidut viivakoodinlukijat, joten ne tekevät varastotilanteen tarkistamisesta ja uusien tilausten tekemisestä helppoa, mutkatonta ja entistä tarkempaa. Huippunopean yhteyden ja pitkäkestoisen akun ansiosta laitteilla voi vaihtaa varastotietoa keskusjärjestelmän kanssa reaaliaikaisesti, mikä nopeuttaa varaston täydentämistä ja tehostaa varastonhallintaa.

Mitkä laitteet soveltuvat parhaiten myymälöihin?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

Seitsemäntuumainen Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu taulutietokone ilman tuuletinta, integroituina lisävarusteina mm. viivakoodin- tai magneettikortinlukija. Mitoiltaan pieni mutta toiminnoiltaan tehokas laite sopii täydellisesti erilaisiin vähittäiskaupan käyttökohteisiin, niin myymälöihin kuin liikkuvaan työhön.

Lisätietoja

Toughpad FZ-G1 ja pöytäteline

Kevyt, täysin vahvistettu Windows 8.1 -taulutietokone yhdistettynä mukautettavaan telineeseen parantaa asiakaspalvelua ja säästää tilaa myyntipisteessä.

Lisätietoja

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 ja FZ-X1

Täysin vahvistetut viisituumaiset taulutietokoneet, joissa yhdistyvät kaikki mobiililaitteiden edut. Lisävarusteina viivakoodinlukijat, joiden ansiosta laitteet soveltuvat varastonhallintaan ja tarkistuksiin.

Lisätietoja

Myyntipistejärjestelmät JS-970

Sopivat yhteen monien Microsoft Windows -käyttöjärjestelmien kanssa. Kaikki toiminnot sisältyvät samaan joustavaan ja modulaariseen laitteeseen, jonka näytöt ovat vaihdettavissa. JS-970 parantaa tuottavuutta, vähentää käyttökatkoksia ja pitää huoltokustannukset pieninä.

Lisätietoja

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970