• Pikaruokalat ja pikaruokaravintolat

Pikaruokalat ja pikaruokaravintolat

Nopea ja tehokas asiakaspalvelu on ensiarvoisen tärkeää pikaruokaloissa. Työntekijöiden on oltava joustavia ja pystyttävä palvelemaan asiakkaita nopeasti, olivatpa he tiskin takana tai liikkeessä asiakkaiden joukossa. Panasonicin vahvistettu teknologia on paras työkalu heidän tarpeisiinsa.

Yksi laite, monta palvelua
Toughpad FZ-G1 on ravintolakäyttöön soveltuva laite, jolla voi tehdä monia työtehtäviä ja tarjota monenlaisia palveluita. Kun laitteen kiinnittää varta vasten suunniteltuun pöytätelineeseen, siitä tulee myyntipisteen täysimittainen pöytäkone. Mukana kulkevalla laitteella voi ottaa tilaukset, kertoa lisää ruokalistasta, käsitellä varauksia, seurata varastoa ja paljon muuta. Tietoa voi syöttää monilla tavoilla, esimerkiksi kosketusnäytön tai digitointikynän avulla, mikä tekee prosessista helpon ja mutkattoman sekä asiakkaille että liikkuville työntekijöille.

Paras mahdollinen tuki myyntipisteessä
Kun Toughpad FZ-M1 -taulutietokone liitetään myyntipisteen muuhun teknologiaan, tilaukset välittyvät suoraan laitteiden välillä ja näkyvät molemmissa päissä, mikä tekee tilausprosessista nopeampaa ja tarkempaa ja lyhentää asiakkaiden odotusaikoja.

Panasonicilla on myös erilaisia myyntipisteratkaisuja, joiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti asiakaspalvelutiskien vaatimukset. Meillä on lähes kolmekymmentä vuotta kokemusta vähittäiskaupasta ja olemme teknologiajohtaja, joten pystymme tarjoamaan yrityksille joustavia järjestelmiä, joissa on hyvä suorituskyky ja joiden omistuskustannukset ovat pienet.

Jonojen poistaminen
Toughpad-taulutietokoneet ovat kevyitä ja niissä on huippunopeat yhteydet, joten työntekijät voivat ottaa niillä tilauksia vastaan silloin, kun kiinteille laitteille on jonoa. Tämä estää asiakkaiden turhautumisen ja takaa jatkuvan asiakasvirran.

Mitkä laitteet soveltuvat parhaiten pikaruokaloihin ja pikaruokaravintoloihin?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

Seitsemäntuumainen Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu taulutietokone ilman tuuletinta, integroituina lisävarusteina mm. viivakoodin- tai magneettikortinlukija. Mitoiltaan pieni mutta toiminnoiltaan tehokas laite sopii täydellisesti erilaisiin vähittäiskaupan käyttökohteisiin, niin myymälöihin kuin liikkuvaan työhön.

Lisätietoja

Toughpad FZ-G1 ja pöytäteline

Kevyt, täysin vahvistettu Windows 8.1 -taulutietokone yhdistettynä mukautettavaan telineeseen parantaa asiakaspalvelua ja säästää tilaa myyntipisteessä.

Lisätietoja

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Myyntipistejärjestelmät JS-970

Sopivat yhteen monien Microsoft Windows -käyttöjärjestelmien kanssa. Kaikki toiminnot sisältyvät samaan joustavaan ja modulaariseen laitteeseen, jonka näytöt ovat vaihdettavissa. JS-970 parantaa tuottavuutta, vähentää käyttökatkoksia ja pitää huoltokustannukset pieninä.

Lisätietoja

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970