• Supermarkets

Supermarketit

Supermarketin toimintojen tukeminen ei ole helppoa. Uusia tarjouksia tulee koko ajan ja tuotehallinnan on oltava jatkuvaa. Asiakaspalvelun on oltava aina ensiluokkaista. Työntekijöiden on tärkeää tietää, että tuki ja tieto, jota he tarvitsevat haastavassa ympäristössä, on heidän käytössään aina ja kaikkialla.

Verkko kauppaan
Monikanavaisessa kaupankäynnissä jokaisen asiakkaan ostokokemuksen on oltava täysin integroitu. Voit saavuttaa tämän Panasonicin teknologian avulla. Laitteet tarjoavat suoran yhteyden verkossa ja fyysisesti tarjoamiesi palvelujen välille, joten voit yhdistää verkkosivuilta löytyvät tarjoukset ja tiedot kivijalkamyymälän tarjontaan. 

Kun työntekijöillä on Toughpad tai Toughbook, he voivat neuvoa asiakkaita henkilökohtaisesti ja kertoa heille tarjouksista. Tämä ei ole mahdollista automaattikioskissa. Tehostettu myynti lisää asiakkaiden tietoisuutta ja tyytyväisyyttä ja saa heidät todennäköisemmin ostamaan enemmän ja säännöllisemmin kaupastasi.

Toimiva itsepalvelukassojen tuki
Vaikka itsepalvelukassojen tarkoitus on parantaa asiakaskokemusta, asiakkaat saattavat vältellä niitä, koska niissä tarvitaan usein henkilökunnan apua. Mutta jos jokaisella työntekijällä on Toughpad-taulutietokone, he voivat neuvoa apua tarvitsevia asiakkaita suoraan, ohjata heidät etsimänsä tuotteen luo tai vastata tuotteen ominaisuuksia tai saatavuutta koskeviin kysymyksiin.

Integroitu viivakoodinlukija varastonhallintaan
Asiakasrajapinnan lisäksi Toughpad-taulutietokoneet ovat erinomainen työkalu varastonhallinnassa. Integroidut viivakoodinlukijat ovat ominaisuus, joka on harvinainen muissa taulutietokoneissa. Ne tekevät varaston valvonnasta, korvaamisesta ja hallinnasta helppoa ja tarkkaa sekä parantavat asiakaspalvelua, kun tiedot kulkevat reaaliaikaisesti tilausjärjestelmien ja myyntipisteen päätelaitteiden välillä.

Hyvä suorituskyky myyntipisteessä
Panasonicilla on myös erilaisia myyntipisteratkaisuja, joiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti asiakaspalvelutiskien vaatimukset. Meillä on lähes kolmekymmentä vuotta kokemusta vähittäiskaupasta ja olemme teknologiajohtaja, joten pystymme tarjoamaan yrityksille joustavia järjestelmiä, joissa on hyvä suorituskyky ja joiden omistuskustannukset ovat pienet.

Henkilöstön koulutus
Henkilöstön koulutukseen yleensä liittyvästä dokumentoinnista ja paperityöstä voi päästä eroon Toughpad-taulutietokoneiden avulla. Henkilöstön myymäläkoulutus onnistuu 20 tuuman 4K-taulutietokoneillamme, joilta piirustukset ja kuvat näkyvät poikkeuksellisen tarkasti. Henkilöstö saa näin mahdollisimman hyvät tiedot esimerkiksi kaupan pohjapiirustuksesta tai tilausprosesseista. Kun usean eri myymälän tai jopa eri maiden tietokoneet yhdistetään toisiinsa, kauppaketjut voivat varmistua siitä, että jokainen ketjun työntekijä saa saman koulutuksen ja oppii tuotteiden senhetkisen sijoittelun. Päivitykset ja muutokset tulevat yhtä aikaa ketjun jokaisen myymälän tietoon.

Mitkä laitteet soveltuvat parhaiten supermarketeihin?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

Seitsemäntuumainen Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu taulutietokone ilman tuuletinta, integroituina lisävarusteina mm. viivakoodin- tai magneettikortinlukija. Mitoiltaan pieni mutta toiminnoiltaan tehokas laite sopii täydellisesti erilaisiin vähittäiskaupan käyttökohteisiin, niin myymälöihin kuin liikkuvaan työhön.

Lisätietoja

Toughpad FZ-G1 ja pöytäteline

Kevyt, täysin vahvistettu Windows 8.1 -taulutietokone yhdistettynä mukautettavaan telineeseen parantaa asiakaspalvelua ja säästää tilaa myyntipisteessä.

Lisätietoja

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 ja FZ-X1

Täysin vahvistetut viisituumaiset taulutietokoneet, joissa yhdistyvät kaikki mobiililaitteiden edut. Lisävarusteina viivakoodinlukijat, joiden ansiosta laitteet soveltuvat varastonhallintaan ja tarkistuksiin.

Lisätietoja

Toughpad UT-MB5

Maailman ensimmäinen 20 tuuman 4K-taulutietokone, jossa on vahvistettu rakenne ja uskomattoman hyvin erottuva näyttö.

Lisätietoja

Toughpad UT-MB5
Point-of-Sale Systems (POS) JS-970
Myyntipistejärjestelmät JS-970

Sopivat yhteen monien Microsoft Windows -käyttöjärjestelmien kanssa. Kaikki toiminnot sisältyvät samaan joustavaan ja modulaariseen laitteeseen, jonka näytöt ovat vaihdettavissa. JS-970 parantaa tuottavuutta, vähentää käyttökatkoksia ja pitää huoltokustannukset pieninä.

Lisätietoja