Autoalan haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että kenttähenkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Tarve suorittaa vianmääritys tarkasti ja tehokkaasti vaikeissa tilanteissa
Kyllä, se on haasteeni

Aina ei ole mahdollista työskennellä helpoissa ympäristöissä. Autoja on korjattava paikoissa, joissa ei ole käytössä virtaa, joissa pöly ja kuumuus haittaavat autoteknikon työtä ja joissa langaton yhteys ei ole ehkä itsestäänselvyys.
 

Pitkän kantaman langattomalla yhteydellä, ulkona katseltavilla näytöillä, muunneltavalla rakenteella ja erinomaisella kestävyydellä varustetut Toughbook-tietokoneet on suunniteltu erityisesti työskentelyyn ulkona tai verstaissa. Joten sijaitsevatpa autot missä tahansa, Toughbook-tietokoneet kulkevat teknikon mukana ja suorittavat kaikki tarvittavat tehtävät.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Tarve palvella asiakkaita paremmin vähentämällä virheitä ja pienentämällä odotusaikoja
Kyllä, se on haasteeni

Ajoneuvon vastaanottopaikka voi vakavasti hidastaa vianmääritysprosessia varsinkin kiireisinä aikoina. Tämä johtaa siihen, että asiakkaat joutuvat odottamaan pitkään ja tulevat tyytymättömiksi.

Kun autot seuraavaksi osoitetaan autoteknikolle, toivottavasti siinä otetaan huomioon korjaajan taitotaso ja auton viat. Jos näin ei tehdä, voidaan hyvinkin epäonnistua vian korjaamisessa ensimmäisellä kerralla ja virheitä voi tulla.

Toughbook-tietokoneet ovat määrittäneet tämän prosessin uudelleen yhdistämällä vianmääritysjärjestelmät, jotta autoteknikot voivat suorittaa kolme vianmääritystä ajassa, joka kuluu yleensä yhden vianmäärityksen tekemiseen. Miten? Yhdistämällä armeijatason langattoman yhdistettävyyden, erinomaisen kyvyn toimia haastavissa ympäristöissä ja integroidut oheislaitteet, kuten RFID-laitteen ja viivakoodinlukijat.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Tarve löytää arvoa jokaisesta asiakaskäynnistä
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneita ovat suunnitelleet ja valmistaneet ihmiset, jotka ymmärtävät, miten autojen vianmäärityksiä tekevät yritykset tekevät rahansa – kun asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun, he tulevat toistekin.

Tämän lisäksi autoteknikot voivat niiden avulla tehdä muutakin eli toimittaa asiakkaalle lisäpalveluja tai kehittyneitä palveluja asiakaskäynnin aikana, mikä lisää autokorjaamon tuottoja.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Näytön näkyvyys
Näytön näkyvyys

Kentällä työskenteleminen tarkoittaa, että näytön on ehdottomasti näyttävä auringonvalossa. Toughbook-tietokoneet on varustettu huippuluokan näyttötekniikalla, jonka ansiosta näyttö näkyy loistavasti suorassa auringonvalossa. Näytöissä on myös taustavalaistus yöllä työskentelemistä varten.

Monipuolisuus
Monipuolisuus

Integroitu HSPA ja GPS sekä muut sovelluskohtaiset moduulivaihtoehdot. Ne tekevät pienirakenteisimmistakin Toughbook-tietokoneista monipuolisen mobiilityökalun vaativiin työoloihin.

Luotettavuus ja kestävyys
Luotettavuus ja kestävyys

Pienimmätkin koneemme täyttävät autoalan kenttätyön haasteet. Ajattele vaikka ultrakannettavaa Toughbook CF-U1 -tietokonetta (UMPC) . 1 060 gramman painoisena yksikkö kestää pudottamisen 120 cm:n korkeudesta. Jotkut mallimme täyttävät myös IP65-normin pölyn- ja kosteudenkestävyyttä koskevat vaatimukset¹.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan

Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.