TOUGHBOOK Edge – räätälöityjä palveluita, jotka heijastavat asiantuntemustasi

TOUGHBOOK Edge on erikoisohjelmamme TOUGHBOOK-tablettien ja -kämmentietokoneiden myyntiin erikoistuneille jälleenmyyjille.

Näiden kasvavien markkinoiden täyden potentiaalin hyödyntämiseksi voit käyttää TOUGHBOOK Edge -ohjelman monipuolista antia kanavatiimimme tukeman verkkoportaalin kautta.

Edut, jotka on suunniteltu vastaamaan liiketoimintaasi

TOUGHBOOK Engage on jaettu kolmeen eri tasoon, jotka heijastavat kämmentietokone- ja tablettiliiketoimintasi asiantuntemusta sekä tapoja, joilla voimme vahvistaa asiakassuhteitasi.

Edge Premier

Edge Premier -kumppanina – ohjelman korkeimmalla tasolla – saat käyttöösi verkkopohjaisen koulutukseen, kanaviin keskittyvät webinaarit ja paljon muuta. Voit myös hyödyntää markkinointirahoitusta, mikä tukee liiketoimintasi kasvua. Merkittävää on kuitenkin se, että Edge Premier -kumppaneilla on laadukkaiden myyntiliidien yksinomaisen käyttöoikeuden lisäksi mahdollisuus hyödyntää erityisen TOUGHBOOK-myyntiteknikon tarjoamaa korvaamatonta tukea, joka nostaa heidät askeleen edelle kilpailijoitaan.

Lataa EDGE-ohjelman esite >>

Edge Certified

Kun ryhdyt Edge Certified -kumppaniksi, mainostamme liiketoimintaasi verkkosivustollamme, jolloin olet näkyvillä sadoille tuhansille potentiaalisille asiakkaille ympäri vuoden. Tämän lisäksi olet oikeutettu hyödyntämään markkinointirahoitusta ja saat henkilökohtaisia kutsuja eksklusiivisiin kanavatapahtumiin, joiden ansiosta saat ainutlaatuisen käsityksen tulevista suunnitelmistamme ja tuotekehityksestämme.

Lataa EDGE-ohjelman esite >>

Edge Registered

Edge Registered -kumppanimme pääsevät nauttimaan liiketoiminnan hyödyistä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Nopea sopimuksen rekisteröinti sekä myynti- ja markkinointiresurssien saatavuus ovat tärkeimpiä tarjoamiamme etuja verkkopohjaisen myyntikoulutuksen ja myyntiä edeltävän teknisen tuen ohella. Virallinen TOUGHBOOK-kumppanisertifikaatti ja -logo kertovat asemastasi myös laajemmalle yleisölle.

Lataa EDGE-ohjelman esite >>