Phone number: +358 9 521 5400

Ryhdy TOUGHBOOK Engage -kumppaniksi

Asiantuntijatuki läheisemmän yhteistyön mahdollistamiseksi
Nauti TOUGHBOOK Engage -ohjelman eduista
regi
engage

TOUGHBOOK Engage – sinun ohjelmasi, sinun toimintatapasi

Tarjoamme kattavan Engage-ohjelman kanavakumppaneille, jotka myyvät kaikkia Panasonicin vahvistettuja laitteita, kuten kannettavia tietokoneita, tabletteja ja kämmentietokoneita.

Yhteytesi ohjelmaan on sekä henkilökohtainen että digitaalinen. Voit hyödyntää kaikkia etuja huipputason kumppaniportaalimme kautta, jota tukee erikoiskumppanitiimimme tarjoama aina käytettävissä oleva tuki.

Neljä liiketoiminnan etutasoa

TOUGHBOOK Engage muodostuu neljästä tasosta, jotka on suunniteltu sopimaan liiketoimintamallillesi ja heijastamaan liiketoimintasi TOUGHBOOK-asiantuntemustasoa. Kukin taso tarjoaa runsaasti arvokkaita liiketoiminnallisia etuja.

Virallinen jakelija

Tarjoamalla kattavan valikoiman korkealaatuisia myynti- ja markkinointipalveluja autamme sinua saamaan suuremman lisäarvon TOUGHBOOK-jälleenmyyjiltä. Tähän sisältyy myyntiä edeltävä tekninen tuki, eksklusiiviset kampanjat ja henkilökohtaiset kutsut vain kumppaneille tarkoitettuihin TOUGHBOOK-kanavatapahtumiin sekä mahdollisuus hyödyntää markkinointirahoitusta.

Lataa ENGAGE-ohjelman esite >>

Engage Premier

Verkkopohjaisen koulutuksen, kanaviin keskittyvien webinaarien ja monien muiden resurssien ohella Engage Premier on ainoa ohjelmataso, joka tarjoaa käyttöösi myyntiliidejä. Virallisten jakelijakumppaniemme tapaan voit myös hyödyntää myyntiä edeltävää teknistä tukea ja markkinointirahoitusta sekä osallistua VIP-kanavatapahtumiin.

Lataa ENGAGE-ohjelman esite >>

Engage Certified

Tavallisen liiketoimintatukivalikoiman, kuten nopean kaupan rekisteröinnin ja verkkokoulutuksen, lisäksi olet oikeutettu saamaan markkinointirahoitusta ja voit hakea lainayksiköitä rekisteröityjä tarjouksia varten. Sinulla on siis täydet valmiudet muuttaa liiketoimintamahdollisuudet toteutuneeksi myynniksi ja tarjota samalla erinomaista palvelua asiakkaillesi.

Lataa ENGAGE-ohjelman esite >>

Engage Registered

Nauti erilaisista lisäarvoa tuovista ohjelmaeduista ja digitaalisista työkaluista, joiden avulla pääset alkuun TOUGHBOOK-matkallasi. Nopea sopimuksen rekisteröinti sekä myynti- ja markkinointiresurssien saatavuus ovat tärkeimpiä tarjoamiamme etuja, joiden avulla voit lisätä markkinoiden johtavasta vahvistetusta teknologiasta saamiasi tuloja.

Lataa ENGAGE-ohjelman esite >>

Ryhdy TOUGHBOOK Engage -kumppaniksi jo tänään

Lisää yrityksellesi uusi käyttäjä

Oletko jo kumppani?