Phone number: +358 9 521 5400

COMPASS Air

Virtaviivaistetut järjestelmäpäivitykset

Koko mobiililaitekannan päivitysten hallinta on haasteellista – erityisesti, kun käytössä on erilaisia laitteistomalleja, käyttöjärjestelmiä ja laitemuotoja. COMPASS Air tekee päivitysten hallinnasta helppoa.

Kaikki Googlen järjestelmäpäivitykset kootaan ja toimitetaan sinulle ”ilmojen halki”, joten voit päättää, milloin, missä ja mihin laitteisiin otat ne käyttöön. Se on kokonaan sinun päätettävissäsi.

Update, secure and upgrade with COMPASS Air

Päivitä, suojaa ja paranna COMPASS Airilla

  • Ylläpidä tuotetehokkuutta uusimmilla päivityksillä ja korjauksilla, jotka ovat valmiina otettavaksi käyttöön koko laitekannassa.
  • Saat päivitykset Wi-Fi- tai 3G-/4G-yhteydellä missä tahansa.
  • Ota päivitykset helposti ja tehokkaasti käyttöön valituissa laitteissa.
  • Voit halutessasi saada säännöllisiä COMPASS Security -päivityksiä FOTAn kautta.
Placeholder

Haluatko tietää lisää?

COMPASS Air on vain yksi osa Complete Android Services and Security -ohjelmakokonaisuutta. Se tarjoaa yrityksellesi kaiken tarvittavan Panasonicin vahvistettujen Android-laitteiden käyttöönottoon ja hallintaan.

Lisätietoja COMPASS Airista ja muista COMPASS-työkaluista saat ottamalla meihin yhteyttä.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

ProServices-ratkaisujen suunnittelu

Asiantuntijainsinöörimme suunnittelevat ja tarjoavat ratkaisuja henkilöstösi tarpeiden mukaan aina innovatiivisista telakointiratkaisuista kolmannen osapuolen tuoteintegraatioihin. Koska kaikki tehdään yrityksen sisällä, ratkaisusi laatu taataan korkeiden TOUGHBOOK-standardien mukaan.

Solution Customisation

ProServices-ratkaisujen mukautus

Voit tarjota henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kestävän työkalun, joka on varustettu mukautetuilla tuotemerkeillä, asennuksilla, sovelluksilla, suojausasetuksilla ja tiedoilla ja jota hallinnoi yrityksesi oma projektipäällikkö. Lisäksi laitteet ovat heti käyttövalmiita.

Premium Support

Ensiluokkainen ProServices-tuki

Asiantuntijamme hoitavat kaikki mukautukset yrityksen sisäisesti ja antavat neuvoja kaikissa vaiheissa. Maailmanluokan palvelumme kattavat kaiken pakkauksesta seurantaan ja tekniseen tukeen, ja ne parantavat yrityksesi tehokkuutta jo ensimmäisenä käyttöpäivänä.

ProServices ProTect

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

 

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

ProServices ProTect

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.