Phone number: +358 9 521 5400

COMPASS Custom

Mukauta Android yrityksesi tarpeisiin

Oletko valmis hoitamaan liiketoimintasi tärkeimmät tehtävät täydellä teholla? Esittelyssä COMPASS Custom: Android-pohjaiset TOUGHBOOK-laitteet, jotka toimivat haluamallasi tavalla.

COMPASS Customilla voit räätälöidä kaiken aina laitteen käyttöliittymästä sen signaalin laatuun, akun tehoon tai tietoturvaan ja tallennustilaan. Custom ROMin avulla jokainen käyttöjärjestelmän osa voidaan suunnitella niin, että se toimii haluamallasi tavalla, GMS:n kanssa tai ilman. Liiketoimintasi priorisointi nyt mahdollista olosuhteisiin liittyvistä haasteista riippumatta.

Kolmen mukautustason ansiosta voit nyt personoida koko Android-pohjaisen Panasonic TOUGHBOOK -laitekantasi ja saat vertaansa vailla olevan ratkaisun yrityksellesi.

Level 1 customisation

Tason 1 mukautus

 • Yksilöllisen ulkoasu: aloitusnäyttö, taustakuva, käynnistysanimaatio, logo, värit
 • Mahdollisuus lisätä erityisiä sovelluksia, joita ei voi poistaa edes tehdasasetusten palautuksella
 • Sisältää kaikki kiinteät asetukset
 • Mukautettu käynnistys
Placeholder

Tason 2 mukautus

 • Mukautettu ydin, jossa on integroidut ajurit (esim. erityiset Bluetooth-laiteajurit)
 • Mahdollisuus lisätä kolmansien osapuolien tietoturvaratkaisuja, joihin luotat
 • Ratkaisujen toimittajien ja ISV-toimittajien tuki (esim. kolmannen osapuolen pienoisohjelmien lisääminen laitteisiin)
Level 2 customisation
Placeholder
Level 3 customisation

Tason 3 mukautus

 • Pääsy koontiversioympäristöön

Avain tuottavuuteen

 • Lisää työvoimasi tuottavuutta: käyttötarkoituksen mukaisen tekniikan, pidennetyn akun keston ja parannetun signaalin laadun ansiosta tiimisi tehokkuus paranee.
 • Paranna yrityksesi identiteettiä yksilöllisellä ulkoasulla esimerkiksi laitteiden aloitusnäytössä, logoissa, käynnistysanimaatioissa ja väreissä.

 

 • Vähennä IT-tiimisi työmäärää helpoilla varusteluilla ja vaiheistuksilla sekä paremmalla laitesuojauksella
 • Tarjoa parempi, käyttövalmis käyttökokemus.

Haluatko tietää lisää?

COMPASS Custom on vain yksi osa Complete Android Services and Security -ohjelmakokonaisuutta. Se tarjoaa yrityksellesi kaiken tarvittavan Panasonicin vahvistettujen Android-laitteiden käyttöönottoon ja hallintaan.

Lisätietoja COMPASS Customista ja muista COMPASS-työkaluista saat ottamalla meihin yhteyttä.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

ProServices-ratkaisujen suunnittelu

Asiantuntijainsinöörimme suunnittelevat ja tarjoavat ratkaisuja henkilöstösi tarpeiden mukaan aina innovatiivisista telakointiratkaisuista kolmannen osapuolen tuoteintegraatioihin. Koska kaikki tehdään yrityksen sisällä, ratkaisusi laatu taataan korkeiden TOUGHBOOK-standardien mukaan.

Solution Customisation

ProServices-ratkaisujen mukautus

Voit tarjota henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kestävän työkalun, joka on varustettu mukautetuilla tuotemerkeillä, asennuksilla, sovelluksilla, suojausasetuksilla ja tiedoilla ja jota hallinnoi yrityksesi oma projektipäällikkö. Lisäksi laitteet ovat heti käyttövalmiita.

Premium Support

Ensiluokkainen ProServices-tuki

Asiantuntijamme hoitavat kaikki mukautukset yrityksen sisäisesti ja antavat neuvoja kaikissa vaiheissa. Maailmanluokan palvelumme kattavat kaiken pakkauksesta seurantaan ja tekniseen tukeen, ja ne parantavat yrityksesi tehokkuutta jo ensimmäisenä käyttöpäivänä.

ProServices ProTect

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

 

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

 

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.