Phone number: +358 9 521 5400
Phone number: +358 9 521 5400
Current language: Suomi

Panasonic Rapid Configuration Tool (PARC)

< Takaisin kohtaan COMPASS Manager

Panasonic Rapid Configuration (PARC) -työkalu

Helppo, nopea ja skaalautuva määritys

Laitteiden alkumääritys muutamalla napsautuksella.

Panasonic Rapid Configuration (PARC) -työkalu on ratkaisusi skaalattavaan määritykseen. Tämä helppokäyttöinen valmistelutyökalu on suunniteltu yhden tai useamman TOUGHBOOK Android -laitteen hallintaan. Kaikki yhdeltä alustalta. Kentällä tai asiakkaan kanssa.

Yli 40 määritettävää toimintoa, mukaan lukien Wi-Fi-asetukset, viivakoodinlukijan asetukset, sovellusten asennus, salasanalla suojatut ja salatut profiiliasetukset sekä sallittujen ja kiellettyjen sovellusten listat: profiilien laajamittainen käyttöönotto ei ole koskaan ollut helpompaa tai turvallisempaa.

Useita laitteita. Useita profiileja. Yksi konsoli.

Ominaisuudet ja edut

QR-koodeihin pohjautuva valmistelu

Yksinkertainen Scan-and-Go-tekniikka ja profiilien salaus takaa ylivoimaisen nopeuden ja tietoturvan.

Verkkoyhteyttä ei tarvita

Määritä laitteet liikkeellä ollessasi, olivatpa ne missä tahansa.

Tietokone- tai verkkopohjainen konsoli

Hallitse useita profiileja yhdestä intuitiivisesta konsolista.

Tuetut alustat

Määritystyökalu on yhteensopiva seuraavien kanssa:

  • Verkkopohjainen versio: Windows 7, 8, 8.1, 10, Linux ja Android
  • Tietokonepohjainen versio: vain Windows 7, 8, 8.1, 10

Tuetut laitteet

PARC-työkalu on asennettu valmiiksi TOUGHBOOK N1-, T1- ja L1 -malleihin ja niitä uudempiin laitteisiin.

Haluatko tietää lisää?

PARC on vain yksi osa COMPASS (Complete Android Services and Security) -ohjelmakokonaisuutta. Se tarjoaa yrityksellesi kaiken tarvittavan Panasonicin vahvistettujen Android-laitteiden käyttöönottoon ja hallintaan.

Jos tarvitset lisätietoja PARCista tai joistain muista COMPASS-työkaluista, ota meihin yhteys.

Ota yhteyttä

COMPASS

COMPASS Air

Nyt voit itse päättää milloin, missä ja mitkä laitteet päivitetään COMPASS Airilla. Firmware Over the Air (FOTA) -päivityksillä ja Advanced Update Deployment -ominaisuudella tärkeiden ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitysten tekeminen on helpompaa kuin koskaan ennen.

Lisätietoja

COMPASS (Complete Android Services and Security) – Täydelliset Android-palvelut ja -tietoturva

COMPASS Security

TOUGHBOOK Android -laitteiden elinkaaren kattava suojaus ja täydellinen hallinta COMPASS Securitylla. Koko mobiilijärjestelmäsi on täysin suojattu ja optimoitu – niin kauan kuin liiketoiminnallesi on tarpeen. Tutustu vakio- ja erikoisvaihtoehtoihimme.

Lisätietoja

Pysyäksesi tämän päivän liiketoiminnassa kilpailun kärjessä tarvitset teknologiasovelluksia, jotka toimivat samoin kuin sinä – ammattimaisesti, joustavasti ja vastuullisesti. Nyt voit hyödyntää Androidin voimavaroja yrityskäytössä Panasonic COMPASSin avulla: Complete Android Services and Security - Täydelliset Android-palvelut ja -tietoturva.

Laitteiston käyttöönotto, hallinta, tietoturva ja optimointi on nyt helpompaa kuin koskaan. Langattomista laiteohjelmistopäivityksistä mukautettuihin sovellusvaihtoehtoihin; laitteiden etähallinta ja parannettu turvallisuus. Voit käyttää vankkoja TOUGHBOOK Android -laitteitasi luottavaisin mielin tietäen, että ne ovat aina valmiina liiketoimintaasi varten – missä tahansa oletkin, mihin tahansa tehtävään.

Lisätietoja
COMPASS Custom

Mukauta Android ennennäkemättömällä tavalla. Saavuta työvoiman huipputuottavuus räätälöimällä kaikki ominaisuudet laitteen käyttöliittymästä sen signaalin laatuun, akkuvirtaan, turvallisuuteen ja tallennustilaan. Kolme mukautustasoa, yksi tärkeä liiketoimintaratkaisu.

Lisätietoja

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

Ota selvää

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

AAinutlaatuinen, koroton kuukausittainen maksujärjestely TOUGHBOOK-ratkaisuillesi.

Ota selvää