Corporate Branding

< Takaisin ratkaisujen mukautukseen

Tee vaikutus

Brändäys on nykyään tärkeämpää kuin koskaan. Markkinoiden kilpailun kasvu, monikanavaiset markkinointimahdollisuudet sekä tehokkaampi asiakkaan ja brändin välinen kanssakäyminen vaikeuttavat brändin tunnistettavuutta.

Me tarjoamme nyt entistä enemmän vaihtoehtoja brändisi vahvaan asemointiin. Voimme lisätä yrityksesi logon lähes mihin tahansa käyttämääsi TOUGHBOOK-laitteeseen. Kun markkinoiden johtava mobiiliteknologiamme kuuluu yrityksesi työntekijöiden työkalupakkiin, voit valjastaa sen lisäämään brändisi tunnistettavuutta – olipa työsi missä tahansa.

Vahvempi asemointi
Panasonicin
kaksoisbrändäyksellä

Monenlaisia
mukautusvaihtoehtoja

Taattu brändin
yhdenmukaisuus
hteissuunnittelulla

Tehokas laitevarkauksien
torjuntakeino

Kun yrityslogosi näkyy Panasonic-tuotemerkin vieressä maailman johtavissa TOUGHBOOK-laitteissamme, Panasonicin markkina-asema vahvistaa myös sinun yrityksesi asemaa.

Yrityksesi laatuleima jokaisessa laitteessa*

  • Vahvista brändiä simpukkalaitteen kannen logolla.
  • Laita logo esille taulutietokoneen kanteen.
  • Hillitty brändimerkintä saatavilla näytön kehykseen.
  • Mukautettu BIOS näyttää yrityksesi logon laitteen käynnistysprosessissa.

Valitsetpa minkä vaihtoehdon tahansa, ProServices-tiimi päättää asemoinnin, materiaalin, viimeistelyn ja tulostuslaadun kanssasi. Lisäksi toimitamme aina tarkistettavaksi lopullisen konseptimallin ennen tuotannon aloittamista.

*Osa vaihtoehdoista ei ole saatavilla kaikkiin TOUGHBOOK-laitteisiin. Panasonicin kaksoisbrändäyskäytäntö on voimassa.

Vahvista yritysidentiteettiäsi

Oma brändisi aina etualalla

OTA YHTEYTTÄ

ProServices

ProServices-ratkaisujen suunnittelu

Asiantuntijainsinöörimme suunnittelevat ja tarjoavat ratkaisuja henkilöstösi tarpeiden mukaan aina innovatiivisista telakointiratkaisuista kolmannen osapuolen tuoteintegraatioihin. Koska kaikki tehdään yrityksen sisällä, ratkaisusi laatu taataan korkeiden TOUGHBOOK-standardien mukaan.

LISÄTIETOJA

ProServices-ratkaisujen mukautus

Voit tarjota henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kestävän työkalun, joka on varustettu mukautetuilla tuotemerkeillä, asennuksilla, sovelluksilla, suojausasetuksilla ja tiedoilla ja jota hallinnoi yrityksesi oma projektipäällikkö. Lisäksi laitteet ovat heti käyttövalmiita.

LISÄTIETOJA

Ensiluokkainen ProServices-tuki

Asiantuntijamme hoitavat kaikki mukautukset yrityksen sisäisesti ja antavat neuvoja kaikissa vaiheissa. Maailmanluokan palvelumme kattavat kaiken pakkauksesta seurantaan ja tekniseen tukeen, ja ne parantavat yrityksesi tehokkuutta jo ensimmäisenä käyttöpäivänä.

Coming Soon

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

Ota selvää

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.i.

Ota selvää