Custom BIOS

< Takaisin ratkaisujen mukautukseen

Monitasoisia palveluja laitteiden ja ohjelmistojen täydelliseen integrointiin

Kaikki yritykset ovat erilaisia. Yrityksesi toiminnot, asiakkaat ja palvelut vaikuttavat siihen, millaista tekniikkaa tarvitset. Sen vuoksi jokainen TOUGHBOOK-laite tarjoaa joustavuutta, jolla saat juuri oman liiketoimintasi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun.

Saat joustavuudesta kaikki hyödyt mukautetulla BIOS-asetuspalvelullamme.

Tarjoamme BIOS-vakiotehdasasetusten esimäärityksen tai jopa täysin mukautetun BIOS-palvelun, joka sisältää yksilöidyt asetukset ja yrityksesi logolla varustetun etusivun. Kaikilla tasoilla tehdyn testauksen ja laadunvarmistuksen ansiosta saat kattavan ja aina luotettavan ratkaisun.

Parempi tehokkuus säästää IT-osastosi aikaa

Testattu ja laadunvarmistettu jokaisessa vaiheessa

Saumaton integrointi käyttöjärjestelmien ja sisäisten sovellusten kanssa

Sisäänrakennettu yritysbrändäys maksimoi bränditietoisuuden ja torjuu varkauksia

BIOS-vakioasetukset helpottavat tukea

Luo aiempaa persoonallisempi TOUGHBOOK-kokemus mukauttamalla laiteohjelmistoa niin paljon – tai vähän – kuin haluat.

Käynnistysvalmis laite

Voit valita yrityksellesi sopivimman yksilöllisen kokoonpanon.

Mukautettu BIOS-palvelu sisältää täysin esimääritetyn BIOS-palvelun yhdelle TOUGHBOOK-versiolle. Suunniteltu järjestelmänvalvojille, jotka haluavat säästää rahaa asennusprosesseissa tai saada laiterajoitukset paremmin hallintaansa. Anna meidän luoda yrityksellesi mukautettu BIOS-järjestelmä, joka varmistaa yhdenmukaisen kokemuksen koko laitekannassa. Säästä kaikkien aikaa – käyttöönotto saatavilla tehtaalta tai paikan päällä.

  • Räätälöity BIOS yhdenmukaistaa kaikki yrityksen laitteet.
  • Esimääritetyt BIOS-asetukset säästävät yrityksesi IT-tiimien aikaa.
  • Lyhyempi käyttöönottoaika: työntekijät saavat laitteensa nopeammin ja IT-osasto voi keskittyä liiketoiminnan kannalta keskeisiin tehtäviin.

Optimoi TOUGHBOOK-kokemus

OTA YHTEYTTÄ >>

ProServices

ProServices-ratkaisujen suunnittelu

Asiantuntijainsinöörimme suunnittelevat ja tarjoavat ratkaisuja henkilöstösi tarpeiden mukaan aina innovatiivisista telakointiratkaisuista kolmannen osapuolen tuoteintegraatioihin. Koska kaikki tehdään yrityksen sisällä, ratkaisusi laatu taataan korkeiden TOUGHBOOK-standardien mukaan.

LISÄTIETOJA

ProServices-ratkaisujen mukautus

Voit tarjota henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kestävän työkalun, joka on varustettu mukautetuilla tuotemerkeillä, asennuksilla, sovelluksilla, suojausasetuksilla ja tiedoilla ja jota hallinnoi yrityksesi oma projektipäällikkö. Lisäksi laitteet ovat heti käyttövalmiita.

LISÄTIETOJA

Ensiluokkainen ProServices-tuki

Asiantuntijamme hoitavat kaikki mukautukset yrityksen sisäisesti ja antavat neuvoja kaikissa vaiheissa. Maailmanluokan palvelumme kattavat kaiken pakkauksesta seurantaan ja tekniseen tukeen, ja ne parantavat yrityksesi tehokkuutta jo ensimmäisenä käyttöpäivänä.

Coming Soon

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

Ota selvää

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.i.

Ota selvää