Hätäpalvelujen haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että ihmisten hengen pelastamiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi työskentelevä henkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Mahdollisuus käyttää sovelluksia ja tietoja tosiajassa haastavissa tilanteissa
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet toimivat muun tekniikan pettäessä. Kenttätiimit voivat nyt käyttää tarvitsemiaan tietoja ja sovelluksia digitaalisessa ja täysin muunneltavassa muodossa ollessaan vaikeissa ympäristöissä tai joutuessaan vaikeisiin tilanteisiin. Erilaiset näytön koot ja rakenteet tarkoittavat, että ne selviytyvät hätäpalvelualan kenttätyön vaatimuksista, ja niiden käsittelytehon ansiosta monimutkaisempiakin teknisiä asiakirjoja voidaan käsitellä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.


 

Tarve tarkalle onnettomuuspaikan tutkinnalle ja potilasdiagnoosille
Kyllä, se on haasteeni

Nopea tilanteen arviointi ja pikainen yhteydenotto tarpeellisiin tukipalveluihin tai nopea pääsy keskitetysti tallennettuihin tietoihin voi muodostua elämän ja kuoleman kysymykseksi, kun kyseessä ovat hätäpalvelut.

Näin ei kuitenkaan ole käytettäessä Toughbook-tietokoneita. Maailmanluokan yhdistettävyyden ansiosta etätietoja ja -järjestelmiä voidaan käyttää tilanteesta tai tiimien sijaintipaikasta riippumatta. Poikkeuksellinen kestävyys ja pystyvyys vaikeissakin tilanteissa tarkoittavat, että tietoja ja suunnitelmia voidaan jakaa aina tarvittaessa. Toiminnallisuus, kuten GPS, kenttäkamerat, HSDPA ja sovelluskohtaiset moduulit, tarkoittaa, että Toughbook voi suorittaa toimintoja, joiden toteuttamiseen tarvitaan yleensä monia yksittäisiä laitteita.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Valmius varmistaa täydellinen tehokkuus missä tahansa ympäristössä
Kyllä, se on haasteeni

Saatat ajatella, ettei tekniikasta ole apua kaikkialla, missä kenttätyöntekijät suorittavat tehtäviään. Toughbook-tietokoneet ovat valmiita muuttamaan mielipiteesi. Armeijatason yhdistettävyys, kestävyys, luotettavuus ja suorituskyky tarkoittavat, että ne ovat valmiita ja halukkaita menemään sinne, missä niitä tarvitaan, ja että ne maksimoivat jokaisen henkilökunnan jäsenen tuottavuuden.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Näytön näkyvyys
Näytön näkyvyys

Kentällä työskenteleminen tarkoittaa, että näytön on ehdottomasti näyttävä auringonvalossa. Toughbook-tietokoneet on varustettu huippuluokan näyttötekniikalla, jonka ansiosta näyttö näkyy loistavasti suorassa auringonvalossa. Näytöissä on myös taustavalaistus yöllä työskentelemistä varten.

Monipuolisuus
Monipuolisuus

Integroitu HSPA ja GPS sekä muut sovelluskohtaiset moduulivaihtoehdot. Ne tekevät pienirakenteisimmistakin Toughbook-tietokoneista monipuolisen mobiilityökalun vaativiin työoloihin.

Luotettavuus ja kestävyys
Luotettavuus ja kestävyys

Pienimmätkin koneemme täyttävät edustamasi alan kenttätyön haasteet. Ajattele vaikka ultrakannettavaa Toughbook CF-U1 -tietokonetta (UMPC) . 1 060 gramman painoisena yksikkö kestää pudottamisen 120 cm:n korkeudesta. Jotkut mallimme täyttävät myös IP65-normin pölyn- ja kosteudenkestävyyttä koskevat vaatimukset¹.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.

Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.