Julkisen sektorin haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että kenttähenkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Tarve hallita useiden toimittajien tuottamien ja erilaisia toimintoja sisältävien julkisten palvelujen tarjoamista
Kyllä, se on haasteeni

Palvelujen ja toimittajien tehokkaan hallinnan ylläpitäminen on aina haastavaa julkisen sektorin organisaatioille. Tietoja ja sovelluksia säilytetään eri paikoissa, tarkkoihin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole helppoa tapaamispaikassa ja yhdistettyjen suunnitelmien ja tietojen jakaminen on aina vaikeaa.

Näin ei kuitenkaan ole käytettäessä Toughbook-tietokoneita. Maailmanluokan yhdistettävyyden ansiosta tietoja ja järjestelmiä voidaan käyttää kenttäedustajan sijaintipaikasta riippumatta. Poikkeuksellinen kestävyys ja pystyvyys vaikeissakin tilanteissa tarkoittavat, että tietoja ja suunnitelmia voidaan jakaa missä tahansa tapaamispaikassa. Toiminnallisuus, kuten GPS, kenttäkamerat, HSPA ja sovelluskohtaiset moduulit, tarkoittaa, että Toughbook voi suorittaa toimintoja, joiden toteuttamiseen tarvitaan yleensä monia yksittäisiä laitteita.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Valmius käyttää ja käsitellä tietoja ja sovelluksia digitaalisesti kentällä
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet toimivat muun tekniikan pettäessä. Kenttähenkilökunta voi nyt käyttää tarvitsemiaan tietoja kaikkialla digitaalisessa ja täysin muunneltavassa muodossa. Erilaiset näytön koot ja rakenteet tarkoittavat, että ne selviytyvät julkisen sektorin kenttätöiden vaatimuksista, ja niiden käsittelytehon ansiosta monimutkaisempiakin teknisiä tiedostoja voidaan käsitellä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Digitaalisen tiedon toimittaminen asiakkaille ankarimmissakin ympäristöissä
Kyllä, se on haasteeni

Asiakkaat ja sidosryhmät haluavat tarkkoja, luotettavia tietoja ja vastauksia kysymyksiinsä. He eivät todellakaan halua odottaa, että kenttätyöntekijä yrittää ottaa yhteyttä tai jopa vierailla keskustoimistossa. Toughbook-tietokoneet auttavat sinua selviytymään tästä ongelmasta.

Niiden yhdistettävyys ja kestävyys mahdollistavat sen, että tiedot voidaan toimittaa tosiajassa kaikissa tilanteissa. Tämän ansiosta asiakkaat ovat tyytyväisempiä ja projektit tuottoisampia.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Yhdistettävyys
Yhdistettävyys

Integroitu WLAN-moduuli ja lisävarusteena saatava HSPA-moduuli mahdollistavat esimerkiksi digitaalisten kuvien tallentamisen ja lähettämisen haastavissakin ulko-oloissa työskenneltäessä.

Luotettavuus ja kestävyys
Luotettavuus ja kestävyys

Pienimmätkin koneemme täyttävät julkisen sektorin kenttätyön haasteet. Ajattele vaikka ultrakannettavaa Toughbook CF-U1 -tietokonetta (UMPC) . 1 060 gramman painoisena yksikkö kestää pudottamisen 120 cm:n korkeudesta. Jotkut mallimme täyttävät myös IP65-normin pölyn- ja kosteudenkestävyyttä koskevat vaatimukset¹.


¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.

Tietojen suojaus
Tietojen suojaus

Salasanaohjelmien, BIOS Kill -ohjelman, TPM:n ja kiintolevyn lukituksen lisäksi Toughbook-tietokoneet toimitetaan varustettuina Recover Pro -suojaus- ja varmuuskopiointiohjelmistolla, joten tietosi eivät ole koskaan vaarassa.

Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.