• Kannattaako valita kuluttajatuote vai jotakin hieman kestävämpää?

Kannattaako valita kuluttajatuote vai jotakin hieman kestävämpää?

Kuluttajalaitteet voivat olla houkuttelevia, sillä olemme tottuneet käyttämään niitä päivittäin. 

Ajattele asiaa kuitenkin tältä kannalta: Mitä näet, kun katsot ympärillesi logistiikkatiloissasi? Suojakypäriä, huomioliivejä, suojaavia työvaatteita ja turvakenkiä, eli siellä ei nähdä kaupungilla liikkuessa käytettäviä tavallisia vaatteita. Saman pitäisi päteä myös tietokoneisiin.

Kuluttajalaitteita ei ole suunniteltu haastaviin työolosuhteisiin, eivätkä ne tarjoa yritysten tarvitsemaa kestävyyttä, yhdistettävyyttä ja kokoonpanon joustavuutta eikä niitä voi käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Pian huomataan, että sijoituksella kuluttajalaitteisiin ei ole enää vastinetta. 

Kokeiltu. Testattu. Luotettu.

Panasonicin Toughpad-laitteet ja vastaavat ovat kuitenkin erilaisia. Miksi? Esimerkiksi näistä syistä…

Vahvistettu sekä sisältä että ulkoa

Tuotteemme on pudotustestattu 180 cm:n korkeudesta 26 kulmasta sekä suojattu vedeltä ja pölyltä. Tärinätestauksen avulla on varmistettu, että tuotteet toimivat luotettavasti jousettomissa ajoneuvoissa. Lisäksi tuotteet kestävät äärimmäisiä lämpötiloja. Kaiken tämän ansiosta kestävät tuotteemme soveltuvat mitä vaativimpiin varasto- ja kuljetusympäristöihin. Luotettavat tekniikat vähentävät laitteistovikoja ja suunnittelemattomia käyttökatkoja.

Work without limits
Ei työskentelyrajoituksia

IP-luokitusjärjestelmän mukaisissa laitteissamme on kestävät, heijastamattomat kosketusnäytöt, joita voidaan käyttää käsineet kädessä. Tämän ansiosta laitteita on helppo käyttää kaikissa varastoissa ja ajoneuvoissa. Ne toimivat sekä sisällä että ulkona säästä ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Useita vuoroja, useita työntekijöitä

Pidemmän akunkeston, älykortinlukijoiden ja sormenjälkitunnistimien ansiosta useat vuorot ja työntekijät voivat käyttää laitteita saumattomasti päivän aikana.

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Ergonomista liikkuvuutta 

Ergonomisesti suunnitellut ja tarkasti testatut täysin vahvistetut sekä joustavat ajoneuvojen telakointiasemat ja telineet tarjoavat kattavan, turvallisuusmääräysten mukaisen järjestelmän, joka voidaan helposti siirtää haarukkatrukista toiseen.

Erityinen lisävarustemallisto

Panasonic on testannut ja varmentanut, että kaikki lisävarusteet aina viivakoodin- ja RFID-lukijoista turvallisuutta ja yhdistettävyyttä parantaviin ohjelmistoihin ovat Toughbook- ja Toughpad-standardien mukaisia, mikä takaa täyden yhteensopivuuden.

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
Uusimmat järjestelmät ja tekniikat

Valittavissasi on uusin Windows®- tai Android™-käyttöjärjestelmä sekä viimeisimmät Intel®-suorittimet.

Optimoitu yhdistettävyys

Kun muiden laitteiden yhteys katkeaa, Toughbook ja Toughpad pysyvät yhdistettyinä. Malleissamme voidaan käyttää lähiverkkoa, langatonta lähiverkkoa, Bluetoothia sekä WWAN (3G/4G)- ja GPS-yhteyttä sekä niiden yhdistelmiä. Lisäksi ajoneuvojen telakointiasemiin on saatavilla valinnainen kaksoisantennivälitys, mikä parantaa yhdistettävyyttä entisestään.

Optimised connectivity
Specialist support and services
Asiantuntevaa tukea ja palvelua

Panasonic ProServices tarjoaa lisäarvoa tuottavia asiantuntijapalveluja, joihin sisältyy käyttöönoton hallinta, tekninen tuki, omaisuuden hallinta ja käyttäjäkoulutus, joiden avulla ratkaisujen käyttöönotto sujuu kitkatta ja onnistuneesti.