• Kiinteä tietokone vai joustava mobiililaite?

Kiinteä tietokone vai joustava mobiililaite?

Me Panasonicilla uskomme siihen, että täysin vahvistetuilla taulutietokoneilla on merkittäviä konkreettisia etuja perinteisiin kiinteisiin tietokoneisiin verrattuna.

Joka vuosi trukit seisovat käyttämättöminä useita tunteja esimerkiksi säännöllisen huollon tai yllättävän korjauksen vuoksi. Kun tämä aika lasketaan koko kalustolle, kyse voi olla jopa sadoista menetetyistä työtunneista.

Vaikutus yrityksen tulokseen

Jos tietokoneet ovat kiinteä osa trukkeja, menetetään satoja tunteja tietokoneiden käyttöaikaa, millä on merkittävä vaikutus henkilökunnan tuottavuuteen, tuotannon tehokkuuteen sekä toimitusprosesseihin ja lopulta tulokseen.

Lisäksi kun kiinteitä tietokonepäätteitä on korjattava, huollettava tai päivitettävä, sekä trukki että tietokone ovat pois käytöstä, millä on samat haittavaikutukset.

Nämä ongelmat voidaan kuitenkin poistaa käyttämällä täysin vahvistettua taulutietokonetta. Taulutietokone voidaan siirtää toiseen ajoneuvoon ajoneuvon huollon ajaksi, jolloin tietokone voi olla jatkuvasti käytössä. Kun itse taulutietokone vaatii huoltoa, se voidaan helposti korvata.

Panasonicin laajaan vahvennettujen tabletien ja kannettavien tietokoneiden mallistoon on saatavissa erilaisia VESA kiinnityksellä varustettuja telakoita, joiden avulla laitteiden käyttöastetta voidaan lisätä. Lisätä siksi, koska tietokoneita voidaan helposti ja turvallisesti siirtää telakasta toiseen ja yhdestä ajoneuvosta toiseen.