Lääkealan haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että kenttähenkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Valmius varmistaa täydellinen tehokkuus missä tahansa ympäristössä
Kyllä, se on haasteeni

Saatat ajatella, ettei tekniikasta ole apua kaikkialla, missä laboratoriotiimit ja liikkuvat testaustiimit tekevät tehtäviään. Toughbook-tietokoneet ovat valmiita muuttamaan mielipiteesi. Armeijatason yhdistettävyys, kestävyys, luotettavuus ja suorituskyky tarkoittavat, että ne ovat valmiita ja halukkaita menemään sinne, missä niitä tarvitaan, ja että ne maksimoivat jokaisen henkilökunnan jäsenen tuottavuuden.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Mahdollisuus käyttää sovelluksia ja tietoja tosiajassa haastavissa tilanteissa
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet toimivat muun tekniikan pettäessä. Liikkuva testaushenkilökunta voi nyt käyttää tarvitsemiaan tietoja ja sovelluksia digitaalisessa ja täysin muunneltavassa muodossa ollessaan vaikeissa ympäristöissä. Erilaiset näytön koot ja rakenteet tarkoittavat, että ne selviytyvät lääketestauksen vaatimuksista, ja niiden käsittelytehon ansiosta monimutkaisempiakin teknisiä asiakirjoja voidaan käsitellä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Tarve välttää kaikenlaiset tartunnat
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet soveltuvat ihanteellisesti ympäristöihin, joissa hygienia on tärkeää ja joissa ei ole varaa tartunnoille siirryttäessä laboratoriosta toiseen. Hyvänä esimerkkinä voidaan mainita CF-H2-erikoistietokone, joka ei sisällä tuuletinta ja joka kestää 42 eri desinfiointiainetta ja täyttää EU:n Hospital Safety Certifications -sertifiointien vaatimukset.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Kannettavuus ja liikkuvuus
Kannettavuus ja liikkuvuus

Koska lääkeala toimii monissa ympäristöissä, liikkuvuus on tärkeää. Pienien, kiinnitettävien komponenttien ja ainutlaatuisten rakenteen ominaisuuksien, kuten integroidun kahvan, ansiosta Toughbook-tietokoneet kulkevat mukanasi kaikkialle.

 

 

Hygienia
Hygienia

Toughbook-tietokoneet soveltuvat ihanteellisesti ympäristöihin, joissa hygienia on tärkeää. Hyvänä esimerkkinä tästä on CF-H1-erikoistietokone, joka ei sisällä tuuletinta ja joka kestää 42:ta eri desinfiointiainetta ja täyttää EU:n Hospital Safety Certifications -sertifiointien vaatimukset.

Tietojen suojaus
Tietojen suojaus

Salasanaohjelmien, BIOS Kill -ohjelman, TPM:n ja kiintolevyn lukituksen lisäksi Toughbook-tietokoneet toimitetaan varustettuina Recover Pro -suojaus- ja varmuuskopiointiohjelmistolla, joten tietosi eivät ole koskaan vaarassa.

Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.