Haasteisiin vastaaminen Kuntatekniikka-alan

Mitkä eniten estävät sitä, että kenttähenkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Valmius ylläpitää infrastruktuuria kaikkialla ja missä tahansa oloissa
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet ovat ihanteellinen työkalu laitosten infrastruktuurin ylläpitämiseen. Niiden avulla kenttäylläpitohenkilökunta voi olla yhteydessä infrastruktuuriin ja etsiä ongelmat nopeasti, tarkistaa digitaaliset asiakirjat ja piirustukset ja tilata varaosia verkossa. Niiden avulla henkilökunta voidaan myös ohjata nopeasti seuraavan työtehtävän luo. Kaikki nämä toimet voidaan tehdä kaikkialla ja missä tahansa oloissa. Henkilökunta voi toimia koko päivän akun varassa, kaikissa sääoloissa ja kirkkaassa auringonvalossa. Lisäksi he voivat yhdistää laitteita monilla eri tavoin.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Tarve parantaa ylläpitohenkilökunnan tehokkuutta
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneiden avulla työprosessit voidaan suunnitella kokonaan uudelleen, jolloin ylläpitohenkilökunta voi toimia entistä tuottavammin. Henkilökunta voi käyttää asiakirjoja ja piirustuksia kaikkialla, henkilökuntaa voidaan ohjata ja omaisuus voidaan paikantaa tehokkaasti integroidun GPS:n avulla, omaisuuden kunto voidaan tallentaa heti integroitujen kameroiden avulla ja henkilökunta voi käyttää varasto- ja työkalutietoja tosiajassa käyttämällä Toughbook-tietokoneen tehokasta langatonta yhteyttä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Yrityksen tekeminen ympäristö- ja asiakasystävällisemmäksi
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneiden integroidun GPS:n ja tehokkaan langattoman yhteyden avulla kenttähenkilökunta voidaan ohjata dynaamisesti yhdestä työstä toiseen tosiajassa. Näin henkilökunnalla on enemmän aikaa auttaa asiakkaita. Samalla he vähentävät polttoaineen kulutusta ja pienentävät hiilijalanjälkeä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Näytön näkyvyys
Näytön näkyvyys

Kentällä työskenteleminen tarkoittaa, että näytön on ehdottomasti näyttävä auringonvalossa. Toughbook-tietokoneet on varustettu huippuluokan näyttötekniikalla, jonka ansiosta näyttö näkyy loistavasti suorassa auringonvalossa. Näytöissä on myös taustavalaistus yöllä työskentelemistä varten.

Monipuolisuus
Monipuolisuus

Integroitu HSPA ja GPS sekä muut sovelluskohtaiset moduulivaihtoehdot. Ne tekevät pienirakenteisimmistakin Toughbook-tietokoneista monipuolisen mobiilityökalun vaativiin työoloihin.

Luotettavuus ja kestävyys
Luotettavuus ja kestävyys

Pienimmätkin koneemme täyttävät kuntatekniikka-alan kenttätyön haasteet. Ajattele vaikka ultrakannettavaa Toughbook CF-U1 -tietokonetta (UMPC) . 1 060 gramman painoisena yksikkö kestää pudottamisen 120 cm:n korkeudesta. Jotkut mallimme täyttävät myös IP65-normin pölyn- ja kosteudenkestävyyttä koskevat vaatimukset¹.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.

Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.