• Mikä laite sopii yrityksesi tarpeisiin?

Mikä laite sopii yrityksesi tarpeisiin?

Aina täytöstä tarkastuksiin ja korjauksiin. Tiedämme, että laitos- ja kenttätyöskentelyssä käyttöjärjestelmät, näytön koko, akun kesto ja WLAN-yhteys ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat teknikkojen ja muiden työntekijöiden tietokoneiden valintaan.

He tarvitsevat mukana kulkevan tietojenkäsittelyratkaisun, joka toimii luotettavasti kaikissa tilanteissa.

Alla olevat tiedot auttavat sinua päättämään, mikä Toughbook- tai Toughpad-laite sopii parhaiten omaan liiketoimintaasi. 

 

Muunneltava 10,1-tuumainen kannettava tietokone CF-20

Toughbook CF-20 muuntautuu ennennäkemättömän tehokkaasti liikkuvan työn tarpeisiin: se on ensimmäinen täysin vahvistettu kannettava tietokone, jonka näyttö on irrotettavissa. Se yhdistää eri tekniikoiden parhaat puolet liikkuvien käyttäjien tarpeisiin, ja sitä voidaan käyttää kuudessa eri tilassa tarpeen mukaan.

10,1-tuumainen FZ-G1-taulutietokone

Kevyt mutta täysin vahvistettu 10,1-tuumainen Toughpad FZ-G1 on ensiluokkaisen kestävä taulutietokone, joka sisältää Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmän ja yrityslaajennusportit.

7-tuumainen FZ-M1-taulutietokone 

Nämä pienikokoiset ja kevyet mutta silti täysin vahvistetut kenttätaulutietokoneet sisältävät Windows 10 Pro- tai Android KitKat -käyttöjärjestelmän ja tarjoavat kattavasti eri toimintoja sekä erinomaisen kestävyyden ulkotyöskentelyä varten.

5-tuumaiset FZ-E1- ja FZ-X1-taulutietokoneet

Toughpad FZ-E1- ja FZ-X1-laitteet tarjoavat kämmentietokoneen, älypuhelimen ja viivakoodinlukijan (lisävaruste) parhaat toiminnot yhdessä vahvistetussa ja kestävässä 5-tuumaisessa taulutietokoneessa, johon voidaan valita Windows Embedded 8.1 Handheld- tai Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmä.

4,7-tuumaiset FZ-N1- ja FZ-F1-kämmentietokoneet

Erittäin kevyet ja ohuet Panasonic-kämmentietokoneet on varustettu älypuhelintoiminnoilla ja sisäänrakennetuilla kulmasuuntaisilla viivakoodinlukijoilla, jotka mahdollistavat nopean ja helpon skannauksen. Saatavana sekä Windows- että Android-käyttöjärjestelmä.