• Software Solution Partners

Etsi ohjelmistoratkaisu

Parhaat ratkaisut asiakkaiden liiketoimintatarpeisiin

Panasonicin Toughbookilla & Toughpadilla on ainutlaatuinen verkosto eri aloilla toimivia valtuutettuja riippumattomia ohjelmistotoimittajia (ISV), joilla on perusteellinen asiantuntemus tarjottavista ratkaisuista, jotka testattu ja hyväksytty käytettäviksi Panasonicin tuotteissa ja palveluissa.

 • Staylinked

  StayLinked on erikoistunut nykyaikaistamaan vahvistettujen mobiilitietokoneiden isäntäsovelluksia. Yli 20 vuoden ajan StayLinked on tuottanut maailmanluokan ratkaisuja varastoalan, tuotantoteollisuuden, kuljetusalan ja kaupan alan toiminnan kannalta oleellisten isäntäpohjaisten järjestelmien tarpeisiin. Näiden isäntäpohjaisten järjestelmien tuntemuksen kautta StayLinked on esitellyt uuden päätteen jäljittelyn ja istunnon hallinnan paradigman mobiililaitteita varten.

  Visit Website
 • SOTI

  SOTI on maailman luotetuin yritysten mobiilihallinnan (EMM) ratkaisujen tarjoaja. Sillä on yli 16 000 yritysasiakasta ja miljoonia hallittuja laitteita eri puolilla maailmaa.SOTIn innovatiivinen ratkaisu- ja palveluvalikoima tarjoaa organisaatioille välineet, joiden avulla ne voivat tehdä toiminnastaan aidosti mobiilia ja optimoida mobiili-investointinsa.

  Visit Website
 • NetMotion

  NetMotionin mobiilitoiminnan hallintaohjelmisto mahdollistaa ennenäkemättömän mobiilikäyttökokemuksen luomisen. Ohjelmisto nopeuttaa, optimoi ja turvaa kaiken liikenteen mobiililaitteisiin minkä tahansa verkon, sovelluksen tai käyttöjärjestelmän kautta.

  Lataa yhteinen esite täältä.

  Visit Website
 • Absolute-ohjelmisto

  Absolute tarjoaa jatkuvia päätepisteen tietoturva- ja riskinhallintaratkaisuja tietokoneille, tableteille ja älypuhelimille. Absolute Data & Device Security (DDS) tarjoaa jatkuvan yhteyden kaikkiin päätepisteisiin ja niiden sisältämiin tietoihin. Hallitset siten itse tilannetta aina, myös jos laite ei ole verkossa tai jos sitä käytetään luvattomasti. Lataa yhteinen esite täältä.

  Visit Website