Phone number: +358 9 521 5400

Etsi ohjelmistoratkaisu

Olemme tiiviissä yhteistyössä riippumattomien ISV-ohjelmistotoimittajakumppaniemme verkoston kanssa kehittäneet laajan valikoiman kattavia ratkaisuja useille eri sektoreille ja toimialoille.

Alla olevasta luettelosta saat suoraan tiedot tietyistä Premier- ja Certified ISV -kumppaneistamme ja niiden ratkaisuista, mutta luettelo ei ole tyhjentävä. Autamme sinua mielellämme löytämään ratkaisuja, jotka on luotu yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Jos haluat lisätietoja tai sinulla on projekti, josta haluat keskustella kanssamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

 • Acronis

  Acronis asettaa standardit tietoverkkoturvallisuudelle ja hybridipilvitallennukselle innovatiivisilla varmuuskopioinnin, kiristysohjelmien torjunnan, järjestelmäpalautuksen, tallennuksen sekä yritystiedostojen synkronoinnin ja jakamisen ratkaisuilla. Palkitun AI-pohjaisen aktiivisen suojausteknologian, lohkoketjupohjaisen todennuksen ja ainutlaatuisen hybridipilviarkkitehtuurin ansiosta Acronis suojaa kaikki tiedot missä tahansa ympäristössä, mukaan lukien fyysiset, virtuaaliset, pilvipalveluiden ja mobiililaitteiden työt ja sovellukset – edullisin ja ennustettavin kustannuksin.

  Visit Website
 • GPC

  GPC is an award-winning software house with over 25 years of experience working with a range of sectors across the globe. Driven by the needs of their customers in healthcare, transportation, police, logistics and local government, GPC strives to improve outcomes through the most efficient use of resources. GPC has in-depth experience creating solutions utilising 3D cameras, including the Intel® RealSense™ technology integrated into the TOUGHBOOK M1.

  Visit Website
 • Loqus

  Loqus Fleet Ltd specialises in the provision of end-to-end Transport management systems providing organisations with the necessary tools to help them Plan, Execute and Monitor & Control work orders from initial order taking down to the last mile. Headquartered in Malta, the group employs a passionate team of high calibre software engineers supported by an experienced management team.

  Visit Website
 • Staylinked

  StayLinked on erikoistunut nykyaikaistamaan vahvistettujen mobiilitietokoneiden isäntäsovelluksia. Yli 20 vuoden ajan StayLinked on tuottanut maailmanluokan ratkaisuja varastoalan, tuotantoteollisuuden, kuljetusalan ja kaupan alan toiminnan kannalta oleellisten isäntäpohjaisten järjestelmien tarpeisiin. Näiden isäntäpohjaisten järjestelmien tuntemuksen kautta StayLinked on esitellyt uuden päätteen jäljittelyn ja istunnon hallinnan paradigman mobiililaitteita varten.

  Visit Website
 • Sygic

  Sygic on kehittänyt maailman edistyneimmän navigointisovelluksen, johon luottaa yli 200 miljoonaa kuljettajaa eri puolilla maailmaa. Sygic Professional GPS Navigation -ohjelmassa on SDK-ominaisuus autokannoille ja yritysvalmiit kartat autokannan hallintaa, seurantaa, reittisuunnittelua ja optimointiratkaisuja varten. Siihen luottaa yli 2 000 autokantaa kuljetus-, logistiikka-, lähettipalvelu-, kenttätyö-, auto-, kunnallis-, hätäpalvelu- ja yhdyskuntapalvelualalla.

  Sygic Professional GPS Navigation toimii ilman verkkoyhteyttä. Sen ominaisuuksiin kuuluu kuorma-autoja varten tarkoitettu reittisuunnittelu, aikataulut, joissa käytetään aikavälejä, ja yli 60 ohjelmointirajapintaa Android- ja Windows-pohjaisten sovellusten kehittämiseen. 

  Visit Website