• Software Solution Partners

Etsi ohjelmistoratkaisu

Parhaat ratkaisut asiakkaiden liiketoimintatarpeisiin

Panasonicin Toughbookilla & Toughpadilla on ainutlaatuinen verkosto eri aloilla toimivia valtuutettuja riippumattomia ohjelmistotoimittajia (ISV), joilla on perusteellinen asiantuntemus tarjottavista ratkaisuista, jotka testattu ja hyväksytty käytettäviksi Panasonicin tuotteissa ja palveluissa.

 • Sygic

  Sygic on kehittänyt maailman edistyneimmän navigointisovelluksen, johon luottaa yli 200 miljoonaa kuljettajaa eri puolilla maailmaa. Sygic Professional GPS Navigation -ohjelmassa on SDK-ominaisuus autokannoille ja yritysvalmiit kartat autokannan hallintaa, seurantaa, reittisuunnittelua ja optimointiratkaisuja varten. Siihen luottaa yli 2 000 autokantaa kuljetus-, logistiikka-, lähettipalvelu-, kenttätyö-, auto-, kunnallis-, hätäpalvelu- ja yhdyskuntapalvelualalla.
  Sygic Professional GPS Navigation toimii ilman verkkoyhteyttä. Sen ominaisuuksiin kuuluu kuorma-autoja varten tarkoitettu reittisuunnittelu, aikataulut, joissa käytetään aikavälejä, ja yli 60 ohjelmointirajapintaa Android- ja Windows-pohjaisten sovellusten kehittämiseen. 

  Visit Website
 • Staylinked

  StayLinked on erikoistunut nykyaikaistamaan vahvistettujen mobiilitietokoneiden isäntäsovelluksia. Yli 20 vuoden ajan StayLinked on tuottanut maailmanluokan ratkaisuja varastoalan, tuotantoteollisuuden, kuljetusalan ja kaupan alan toiminnan kannalta oleellisten isäntäpohjaisten järjestelmien tarpeisiin. Näiden isäntäpohjaisten järjestelmien tuntemuksen kautta StayLinked on esitellyt uuden päätteen jäljittelyn ja istunnon hallinnan paradigman mobiililaitteita varten.

  Visit Website
 • SOTI

  SOTI on maailman luotetuin yritysten mobiilihallinnan (EMM) ratkaisujen tarjoaja. Sillä on yli 16 000 yritysasiakasta ja miljoonia hallittuja laitteita eri puolilla maailmaa.SOTIn innovatiivinen ratkaisu- ja palveluvalikoima tarjoaa organisaatioille välineet, joiden avulla ne voivat tehdä toiminnastaan aidosti mobiilia ja optimoida mobiili-investointinsa.

  Lataa yhteinen esite täältä.

  Visit Website
 • NetMotion

  NetMotionin mobiilitoiminnan hallintaohjelmisto mahdollistaa ennenäkemättömän mobiilikäyttökokemuksen luomisen. Ohjelmisto nopeuttaa, optimoi ja turvaa kaiken liikenteen mobiililaitteisiin minkä tahansa verkon, sovelluksen tai käyttöjärjestelmän kautta.

  Lataa yhteinen esite täältä.

  Visit Website
 • Loqus

  Loqus Fleet Ltd specialises in the provision of end-to-end Transport management systems providing organisations with the necessary tools to help them Plan, Execute and Monitor & Control work orders from initial order taking down to the last mile. Headquartered in Malta, the group employs a passionate team of high calibre software engineers supported by an experienced management team.

  Visit Website