Phone number: +358 9 521 5400
  • Service and downloads

Toughbook palvelu ja ladattavat tiedostot

Monien valmistajien palvelu alkaa vasta silloin, kun heidän tuotteeseensa tulee vika. Panasonicin mielestä palvelulla on keskeinen rooli palkitsevan käyttäjäkokemuksen tarjoamisessa. Siksi Panasonicin teknologian tukena ovat asiantunteva palvelu sekä ennakko- ja jälkimyyntituki.

Meille palvelu ei ole reaktiivista toimintaa. Me tuemme ostoprosessia tarjoamalla asiantuntevia neuvoja heti alusta asti, ja niiden avulla asiakkaan on helppo tehdä oman yrityksensä kannalta parhaita päätöksiä.

Jos olet kiinnostunut Toughbook-sarjan kestävistä tietokoneista ja Android™-pohjaisista taulutietokoneista tai uusimmista kestävistä ja pienikokoisista kannettavista tulostimista, tämä sivuston osio tarjoaa kokonaiskuvan siitä, mitä palveluja voit meiltä odottaa sekä miten voit saada teknistä tukea ja ladata tiedostoja tekniseltä tukitiimiltämme.

Tässä yhteydessä tarjoamme erinomaista palvelua. Palveluumme sisältyy takuutiedot, tekniset ladattavat tiedostot, Toughbook-kuvat ja kierrätysohjelma.

Tämän lisäksi voit ottaa yhteyden tekniseen tukeemme heti, kun haluat keskustella teknisen Toughbook-asiantuntijan kanssa.

Lisätietoja Windows 10 Microsoft tukisivuilta.

Lisätietoja päivittämisestä Windows 10 :aan löytyy tukisivulta