• COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

 • COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

  ------------------------------------------

  COMPASS Custom

  COMPASS Air

  COMPASS Manager

  COMPASS for Work

  COMPASS Security

 • COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

  ---------------------------------------

  COMPASS Custom

  COMPASS Air

  COMPASS Manager

  COMPASS for Work

  COMPASS Security

Panasonic COMPASS (Complete Android Services and Security): Android-palvelut ja -tietoturva

Androidin ongelmat yrityskäytössä

Monet yritykset hyötyvät Android-mobiililaitteiden joustavuudesta, mukautusmahdollisuuksista ja pienemmistä käyttöönottokustannuksista, ja Android-mobiililaitteiden käyttö yrityksissä lisääntyy. Varhaisessa vaiheessa Android-kämmentietokoneiden ja -taulutietokoneiden käyttäjiksi siirtyneet yritykset ovat kuitenkin alkaneet huomata, että näiden laitteiden hallintaan ja tietoturvaan liittyy pitkän aikavälin haasteita.

Lue Panasonicin asiantuntijaraportti Android-kämmentietokoneiden ja -taulutietokoneiden haasteista yrityskäytössä napsauttamalla tätä.

Androidin voimavarojen hyödyntäminen yrityskäytössä

Panasonic COMPASS tarjoaa kaiken tarvittavan Panasonicin vahvistettujen Android-kämmentietokoneiden ja -taulutietokoneiden käyttöönottoon ja hallintaan yrityskäytössä. Sen tarkoitus on varmistaa, että yrityksesi hyötyy Android-käyttöjärjestelmän joustavuudesta ja että se voi luottaa siihen, että Panasonicin laitteet ovat valmiita yritystoiminnan sovellus-, hallinta- ja tietoturvatarpeisiin. 

   

Lyhyesti: Panasonic COMPASSin viisi keskeistä hallintaosiota

COMPASS Custom

COMPASS Air

COMPASS Manager

Mahdollisuus muokata Panasonic-laitteen Android-käyttöjärjestelmää sopivaksi omiin tarpeisiin. Sisältää langattoman laiteohjelmiston (FOTA) palvelut sekä edistyneet FOTA-ohjelmisto- ja SCOMO-ohjelmistohallintapalvelut (Software Component Management Object) , jotka vastaavat yrityksesi päivitys- ja hallintatarpeisiin..

Yritysten mobiilihallinnan (EMM) sertifikaatit, lisenssit ja Panasonicin laitteistoon mukautetut MDM-asiakkaat. 

 

     
 

COMPASS for Work

COMPASS Security

 
Mahdollistaa Android for Work (AFW) -sovelluksen käytön, jotta yritykset voivat hallita henkilökohtaisia ja yritystoimintaan liittyviä tietoja ja sovelluksia yhdellä laitteella. Panasonicin hyväksymät ulkopuolisen palveluntarjoajan ratkaisut laitteiden tietoturvan parantamiseksi.   

Yrityksesi tarpeisiin sopivan Panasonicin Android-laitteen löytäminen

Panasonic Toughpad toi markkinoille ensimmäisen yrityskäyttöön suunnitellun Android-laitteen vuonna 2011. Tällä hetkellä se tarjoaa valikoiman markkinoiden johtavia vahvistettuja Android-kämmentietokoneita ja -taulutietokoneita, joihin voidaan työntekijän tarpeiden mukaan valita 4,7, 5, 7 ja 10,1 tuuman näyttö. Löydä yrityksesi tarpeisiin sopiva Panasonicin Android-laite napsauttamalla tätä.

   

 

*Android on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.