Phone number: +358 9 521 5400
  • CPS Product line up TOUGHBOOK T1 TOUGHBOOK N1 TOUGHBOOK 55 TOUGHBOOK G1 TOUGHBOOK M1 TOUGHBOOK S1 TOUGHBOOK A3 TOUGHBOOK G2 Standard TOUGHBOOK L1 TOUGHBOOK G2 Standard

Panasonic Computer Product Solutions -tuotevalikoima

TOUGHBOOK-tuotteet ja -lisävarusteet

TOUGHBOOK-valikoima sisältää monipuolisesti erilaisia vahvistettuja laitteita, kuten kämmentietokoneita, tabletteja, simpukkatyyppisiä kannettavia sekä kannettavia 2-in-1-hybriditietokoneita.

Saatavilla on lisäksi täydellinen valikoima tarkoitukseen sopivia lisävarusteita, joiden avulla voit saada mahdollisimman hyvän tuottavuuden TOUGHBOOK-tekniikasta.

Verkkosivustomme tässä osassa on arvokasta tietoa koko tuote- ja lisävarustevalikoimastamme TOUGHBOOK-käyttäjille, yritysten IT-hankinnoista vastaaville, jälleenmyyjille ja ohjelmistokehittäjille.

Valikoiman sisältö:

  • Vahvistetut kannettavat: erittäin kestävät laitteet, jotka edustavat 20 vuoden tuotekehityksen ja -tarjonnan uusinta tekniikkaa.
  • Vahvistetut tabletit: tarkoitukseen sopivat erikoislaitteet, jotka sisältävät tekniikan uusimpia innovaatioita, kuten Intel RealSense 3D ‑mittaustoiminnon ja lämpökamerat.
  • Kämmentietokoneet: taskuun sopivat kevyet erikoislaitteet, joissa yhdistyvät muun muassa kämmentietokoneiden, älypuhelinten ja viivakoodinlukijan hyödylliset ominaisuudet.
  • Lisävarusteet: Lisävarustevalikoimamme ansiosta saat enemmän arvoa TOUGHBOOK-tekniikasta. Se sisältää muun muassa tarkoitukseen sopivia ajoneuvoasemia, jotka pitävät TOUGHBOOK-laitteet turvassa ja suojattuina liikkeellä ollessa, sekä virtalähteitä ja porttitoistimia, joiden avulla toimisto kulkee mukanasi kaikkialle.
  • EPOS-järjestelmät: valikoimamme uusimmat ratkaisut perustuvat yli 30 vuoden kokemukseen sähköisistä myyntipisteistä, ja ne vastaavat nykypäivän kaupan ja vapaa-ajan alojen sekä hotelli- ja ravintola-alan kaikkiin vaatimuksiin.
  • ProServices ja Protect: laitteistojamme varten kehitetyt ProServices- ja Protect-ratkaisut tarjoavat parhaan mahdollisen suunnittelun, mukautuksen, käyttöönottotuen sekä takuun ja suojauksen.
     

Haluatko lisätietoja TOUGHBOOK-valikoimasta? Ota meihin yhteys jo tänään.

Tuotteiden opassivuilla on täydelliset tuotetiedot, tekniset tiedot, arvosteluja ja ohjeita lisävarusteista ja toimialasovelluksista sekä paljon muita tietoja tuotteidemme menestyksen pohjana olevista palveluista ja tuesta.

Jos haluat lisätietoja tuotteista, lisävarusteista tai palveluista, ota meihin yhteys. TOUGHBOOK-tiimimme voi auttaa sinua löytämään juuri etsimäsi. Lisäksi voit keskustella tiimimme kanssa siitä, miten Panasonic voi auttaa sinua vastaamaan yrityksesi haasteisiin.