Phone number: +358 9 521 5400
  • Notebooks

    FZ-55

Täydellisen Toughbook-valikoiman esittely

TOUGHBOOK-kannettavat

Mikä TOUGHBOOK-kannettava sopii yrityksellesi? Entistäkin lujatekoisempien ja kestävämpien mallien valikoimasta löydät varmasti kannettavien tietokoneiden tarpeitasi vastaavan laitteen.

Vahvistetut kannettavat, jotka vastaavat haastavimpien työympäristöjen vaatimuksiin

TOUGHBOOK-valikoiman täysin vahvistetut kannettavat tietokoneet ovat pölyn-, veden- ja tärinänkestäviä sekä pudotuksenkestäviä enintään 180 cm:n korkeudesta. Lisäksi ne on suunniteltu toimimaan erittäin alhaisissa ja korkeissa lämpötiloissa, joten sää tai jopa sisätilojen olosuhteet eivät aiheuta ongelmia liikkuville työtiimeille.

Miten valitaan oikea vahvistettu kannettava tietokone?

Mihin tietylle yritykselle sopivan TOUGHBOOK-laitteen valinta perustuu? Valintaa tehdessä on otettava huomioon useita seikkoja.

  • Lujuus: Kaikki TOUGHBOOK-kannettavat ovat vahvistettuja. Jotkut laitteet ovat kuitenkin muitakin lujempia ja kestävämpiä. Voimme auttaa sinua löytämään yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan laitteen.
  • Koko: Näytön koko, paino ja mitat ovat myös ratkaisevia tekijöitä oikean vahvistetun kannettavan valinnassa. TOUGHBOOK-valikoima sisältää monia eri kokovaihtoehtoja.
  • Joustavuus: Tarvitsetko laitteita, joita voi tarvittaessa käyttää tablettina? Siinä tapauksessa oikea ratkaisu voisi olla käännettävällä näytöllä varustettu kannettava.
  • Määritettävät ja liiketoimintaa tukevat portit: Kuinka tarkasti vahvistetun kannettavan tietokoneen kokoonpano vastaa yrityksesi vaatimuksia? TOUGHBOOK voidaan määrittää tarpeiden mukaan. Tässäkin voimme auttaa yritystäsi löytämään oikean ratkaisun.