• Business ruggedised

    Sensible protection for the most
    frequently damaged components.

Business-vahvistetut Toughbook-tietokoneet

Useimmiten vaurioituvien komponenttien järkevää suojaamista.

Perinteisten kannettavien tietokoneiden useimmiten vaurioituvia komponentteja ovat näyttö, kiintolevy ja näppäimistö. Business-vahvistetuissa Toughbook-malleissa keskitytään siksi niiden suojaamiseen.

Business-vahvistettujen Toughbook-tietokoneiden kestävyyttä on parannettu ratkaisevasti pudotustestien avulla. Toiminnassa ollessaankin ne kestävät pudottamisen jopa 76 cm:n korkeudesta ilman, että laite vaurioituu ja kiintolevy vahingoittuu.

Vahingossa läikkyvät nesteet (myös yksi syy jokapäiväisessä työelämässä esiintyville vioille) eivät pysty vaurioittamaan Toughbook Business -malleja, sillä niiden erityinen vedenpoistojärjestelmä suojaa tehokkaasti numeronäppäimistöä, kosketuslevyä ja muita arkoja komponentteja roiskeilta varsinkin matkoilla. Kun näppäimistön ja kosketuslevyn päälle kaadetaan täysi 200 ml:n lasillinen vettä, vesi valuu yksinkertaisesti ulos koneesta vedenpoistokanavia pitkin. Kannettavan koko elektroniikka pysyy kuivana ja vahingoittumattomana.

Optimaalisen paineen jakautumisen ansiosta Business-vahvistetut Toughbook Executive -mallit kestävät lisäksi jopa 100 kgf:n paineen. Siksi erityisesti arka LCD-näyttö on suojassa rikkoutumiselta ja muilta vaurioilta. Lisäksi kiintolevyn vaurioituminen ulkoisten iskujen ja ulkoisen tärinän johdosta on estetty integroimalla se rikkoutumattomaan magnesiumkuoreen ja varustamalla se neljällä iskuja vaimentavalla tyynyllä, jotka on valmistettu huipputeknologisesta materiaalista.