• Täysin vahvistetut

Täysin vahvistetut Toughbook-tietokoneet

Täysin vahvistetut Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet ovat äärimmäisen kestäviä ja luotettavia.

Magnesiumilla vahvistettu kuori suojaa maksimaalisesti tietokoneen arkoja komponentteja, kuten näyttöä. Kiintolevyt on suojattu iskuja ja tärähdyksiä vastaan. Putoaminen 90 cm:n korkeudesta ei vaikuta laitteen toimintaan millään tavalla. Erityinen suojapinnoite suojaa pölyltä ja vedeltä.

Äärilämpötilat, pöly ja läikkynyt vesi pysyvät ulkopuolella

Täysin vahvistettuja Toughbook-tietokoneita kuvaavat lisäksi niiden käyttö- ja toimintavarmuus äärilämpötiloissa, sillä ne toimivat myös -20 – +60 °C:n lämpötiloissa. Täysin vahvistettuun Toughbook*-tietokoneeseen voit lisäksi luottaa toimiessasi kenttätyössä sateisissa tai pölyisissä oloissa.
 

Kaikki täysin vahvistetut mallit täyttävät MIL-standardin (MIL-STD 810G)¹ iskunkestävyyttä koskevat vaatimukset ja IP65-normin veden- ja pölynkestävyyttä koskevat vaatimukset².
¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama pudotustestin MIL-STD-810G metodin 516.6 menetelmän IV mukaan.

² Testattu kolmannen osapuolen itsenäisen laboratorion toimesta noudattaen MIL-STD-810G ja IEC 60529, Luokat 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3