• 7 inch
  • 10.1 inch

Toughpad

Panasonic Toughpad -laitteet parantavat tehokkuutta ja tuottavuutta tavoilla, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia.

Ne sopivat erityisesti kevyisiin kenttäsovelluksiin esimerkiksi ilmailu-, rakennus- ja kenttämyyntialoilla sekä julkisella sektorilla, joiden vaativat työympäristöt luovat jatkuvia haasteita laitteistolle ja joilla laitteistovioilla on vakavia seuraamuksia.

Toughpad-mallit ovat muita taulutietokoneita kestävämpiä, koska ne on suunniteltu täyttämään samat vaatimukset kuin Toughbook-tietokoneet. Toughpadit täyttävät MIL-STD-810G-putoamisvaatimukset, ja ne on valmistettu IP-luokitusjärjestelmän mukaisesti veden- ja pölynkestäviksi.

Laitteen sisäinen magnesiumkehys toimii vahvana runkona, joka suojaa laitteen sisäisiä osia ja piirilevyä iskuilta, jos laite putoaa. Laitteen kulmissa oleva elastomeerisuojus pienentää putoamisen voimakkuutta ja suojaa näyttöä. Näytön lasi on vahvistettu kemiallisesti ja sidottu suoraan näyttöön, mikä parantaa lasin tärinän- ja iskunkestävyyttä ja näytön näkyvyyttä.

Päivänvalossa erottuvan business-tasoisen mattanäytön sekä ensiluokkaisen laadun, yritystason tietoturvan ja kehittyneen laitehallinnan ansiosta Toughpad-mallit ovat markkinoiden johtavia vahvistettuja, luotettavia ja yritystasoisia varustettuja taulutietokoneita.

 

Google, the Google logo, YouTube and Android are trademarks of Google Inc.

 

 

Tietoa  Ecodesign EU säädöksestä 617/2013, katso: www.ptc.panasonic.eu