Uusin Panasonic Toughbook CF-19 -maiil yhdistaa entista paremman suorituskyvyn matalampaan virrankulutukseen

Panasonic ja uusin Intel Ivy Bridge -teknologia yhdistävät voimansa ja tuloksena on vahvistettu, muunneltava kannettava tietokone liikkuvaan käyttöön. Keskusyksikköä ja graafista suorituskykyä on parannettu ja akun kestoa pidennetty yhdellä tunnilla

Panasonicin Toughbook CF-19 -malli on mullistanut kenttäolosuhteissa, hätä- ja pelastuspalveluissa, maanpuolustuksessa, liikenteen ylläpidossa ja monissa muissa vastaavissa tehtävissä työskentelevien ammattilaisten työn mahdollistamalla datan ja sovellusten käytön ajasta ja paikasta riippumatta. Uusin laite on jatkoa jo vuosikymmenen markkinoilla olleelle sarjalle alansa johtavia vahvistettuja ja muunneltavia kannettavia tietokoneita. Sen myötä asiakkaat pääsevät nauttimaan uusimmasta muotoilusta ja teknologisista edistysaskelista ja voivat edelleen hyödyntää laajaa oheislaitevalikoimaa kuten telakointiasemia ja autoasennussarjoja.

Uusi Toughbook CF-19 sisältää kolmannen sukupolven Intel Core i5 -prosessorin ja piirisarjan. Tehokas vakiojännitteinen Intel® Core™ i5-3320 vPro™ (2,6 GHz) -prosessori Intel® HD 4000 -grafiikkaohjaimella takaa, että laite pystyy pyörittämään raskaimpiakin sovelluksia.

Uuden keskusyksikön lisäksi CF-19 on varustettu myös matalajännitteisellä DDR3L RAM -moduulilla, joka korkeammasta tehostaan huolimatta kuluttaa vähemmän virtaa ja pidentää näin akun kestoa. Kiintolevyn kokoa on lisätty 320 gigatavusta 500 gigatavuun. Optioina on saatavana 128 Gt:n ja 256 Gt:n SSD-levyjä.

Entistä parempi näytön näkyvyys

Panasonicin uuden ympäristön valoanturin ja Transflective Plus -teknologian ansiosta CF-19 takaa, että näytön kirkkaus ja näkyvyys ovat aina optimaaliset olosuhteista riippumatta. Ominaisuudet auttavat pienentämään virrankulutusta ja pidentämään akun kestoa, sillä taustavalo ei ole tarpeen kirkkaissa käyttöympäristöissä. Lopputuloksena on jopa 6 500 candelan kirkkaus, joka vastaa kirkkaan auringonpaisteen 200 000 luxin valaistusta.

Uusin Bluetooth-yhteys kenttätyötä tekeville

Uusi Toughbook CF-19 sisältää myös tuoreimman Bluetooth 4.0 Smart Ready -teknologian, jonka ansiosta kenttätyötä tekevien verkon käyttö on entistä nopeampaa ja tehokkaampaa. Bluetooth 4.0 (luokka 1) on täysin yhteensopiva Bluetooth 2.1:n kanssa. Samalla se kuitenkin mahdollistaa Bluetooth 3.0 High Speed -yhteyden hyödyntämisen jopa siirtonopeudella 24 mt/s sekä Bluetooth 4.0 Low energy -tekniikan käytön nopeaan (3 ms) yhteyden muodostamiseen vähäisellä virrankulutuksella.

Lisäksi Toughbook CF-19 -mallissa on kaksi USB-porttia, joista toinen on SuperSpeed USB 3.0 -portti. Se mahdollistaa jopa 10 kertaa nopeamman tiedonsiirron Hi-Speed USB 2.0 -porttiin verrattuna.

Myös Toughbook CF-19 -mallissa on edelleen optiona Ericssonin F5521gw HSPA+ (DL: 21 Mbps) -moduuli, jossa on langattoman käytön mahdollistava yhteysohjelma. Se sisältää langattoman yhteyden kytkimen, jolla käyttäjät voivat kytkeä yhteyden päälle/pois ja näin pidentää käyttöaikaa. Pyynnöstä laite voidaan kytkeä myös varkaudenestotilaan valitsemalla uusin Intel® ATP -teknologia.

Jos käyttäjillä on tarvetta vanhempien laitteiden käyttöön, CF-19-mallissa on lisäksi sarjaportti ja PC-korttipaikka.

Kestävää tehoa

Uusimmat Panasonicin ja Intelin tekniset kehitysaskeleet ovat mahdollistaneet Toughbook CF-19 -mallin akun keston pidentämisen yhdellä tunnilla. Näin kenttätyötä tekevät voivat käyttää konetta 10 tuntia Windows® 7 -käyttöjärjestelmällä ilman lataustarvetta.

Kaikissa laitteissa on käytössä myös Panasonic Power Management Utilities -teknologia, joka maksimoi virrankäytön tehokkuuden säätelemällä kaikkien keskusyksikön tarvitsemien resurssien käyttämää virtaa aina käynnissä olevan tehtävän tai yksittäisen käyttäjäprofiilin asetuksen mukaan.

Helppokäyttöinen

Näytön kääntöpainikkeen avulla laite voidaan muuttaa vain yhtä kättä käyttämällä perinteisestä kannettavasta tietokoneesta taulutietokoneeksi.

Toughbook CF-19 on varustettu resistiivisellä kosketusnäytöllä tai kaksoiskosketusoptiolla (resistiivinen kosketusnäyttö + digitointialusta).

Entistä paremmat hallintaominaisuudet

Laitteen hallintaohjelmisto, Management Dashboard for Panasonic PC, on tarkoitettu kunkin Toughbookin henkilökohtaisten käyttäjäasetusten vaivattomaan mukauttamiseen, ja se sisältää helppokäyttöisen pikakäynnistystoiminnon. Hallintapaneeli helpottaa myös suosittujen Panasonic Power Plan extension- ja PC Information Viewer -sovellusten kaltaisten laitteen aputyökalujen käyttöä.

CF-19-mallissa on myös Concealed Mode -toiminto kriittisiä toimintaympäristöjä varten. Tämän ominaisuuden avulla Toughbookia voidaan käyttää ”hiljaisessa tilassa” poistamalla käytöstä taustavalo, LED-merkkivalot, kaiuttimet ja yhteydet (3G, W-LAN ja Bluetooth) määritysten mukaan.

Entistä parempaa luotettavuutta ja kestävyyttä

Kauttaaltaan magnesium-runkoinen ja Panasonicin naarmuuntumattomalla pinnoituksella varustettu CF-19 on luokkansa kestävin vahvistettu kannettava tietokone. Laite on läpäissyt MIL-STD 810G -pudotustestin, ja siinä on vesi-, pöly-, tärinä- ja lämpötilasuojaus, joiden ansiosta se on saanut IP65 ja MIL STD 810G -luokitukset.

Kiintolevyn iskunvaimennusteknologia ja vahvistettu kotelointi optimoivat putoamissuojan. Kiintolevyn lämmityksen ja Panasonicin joustavaksi tehdyn saumojen vaahtomuovisen suojausjärjestelmän ansiosta CF-19-mallia voidaan käyttää ankarimmissakin olosuhteissa.

Erinomainen yhteensopivuus

Jotta nykyiset asiakkaat voisivat jatkaa jo hankittujen lisävarusteiden hyödyntämistä, uusi CF-19 on yhteensopiva lähes kaikkien aiempien CF-19 autoasennussarjojen** ja muiden lisävarusteiden, kuten telakointiasemien** ja akkujen, kanssa mahdollistaen näin tuotteiden pitkän elinkaaren.

Tukena erinomainen huolto

Jokaisella Toughbookilla on kolmen vuoden takuu, joka kattaa normaalikäytössä esiintyvät laitteisto-ongelmat, 96 tunnin korjausaika ja viiden vuoden varaosatakuu.

Hinta

Uusi CF-19-malli on saatavilla syyskuusta 2012 alkaen.

CF-19-kuvia on ladattavissa osoitteesta: http://www.toughbook.eu/service-and-downloads/image-archive?directory=1C...
* Cinebench R10, 32bit Multi Threading
** Rajoitettu toiminnallisuus