Rahoitusalan haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että kenttähenkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Tarve löytää arvoa jokaisesta asiakaskontaktista
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneita ovat suunnitelleet ja valmistaneet ihmiset, jotka ymmärtävät, miten rahoitusalan yritykset tekevät suurimman osan rahoistaan – kun asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun, he tulevat toistekin.

Tämän lisäksi liikkuva myyntihenkilöstö voi niiden avulla tehdä muutakin eli toimittaa asiakkaalle lisäpalveluja tai kehittyneitä palveluja asiakaskäynnin aikana, mikä lisää yrityksen tuottoja.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Valmius käyttää liiketoiminnalle tärkeitä tietoja kentällä
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet toimivat muun tekniikan pettäessä. Kenttähenkilökunta voi nyt käyttää tarvitsemiaan tietoja digitaalisessa ja täysin muunneltavassa muodossa paikan päällä, ulkona tai myyntipaikassa. Erilaiset näytön koot ja rakenteet tarkoittavat, että ne selviytyvät rahoitusalan kenttätoimien, kuten vakuutusarvioinnin, vaatimuksista, ja niiden käsittelytehon ansiosta monimutkaisempiakin teknisiä asiakirjoja voidaan käsitellä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Digitaalisen tiedon toimittaminen asiakkaille vaikeissa liikkuvissa tilanteissa
Kyllä, se on haasteeni

Rahoitusteollisuuden asiakkaat haluavat tarkkoja, luotettavia tietoja ja vastauksia kysymyksiinsä. He eivät todellakaan halua odottaa, että kenttätyöntekijä yrittää ottaa yhteyttä tai jopa vierailla keskustoimistossa. Toughbook-tietokoneet auttavat sinua selviytymään tästä ongelmasta.

Niiden yhdistettävyys ja kestävyys mahdollistavat sen, että tiedot voidaan toimittaa tosiajassa kaikissa tilanteissa. Tämän ansiosta asiakkaat ovat tyytyväisempiä ja projektit tuottoisampia.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Näytön näkyvyys
Näytön näkyvyys

Kentällä työskenteleminen tarkoittaa, että näytön on ehdottomasti näyttävä auringonvalossa. Toughbook-tietokoneet on varustettu huippuluokan näyttötekniikalla, jonka ansiosta näyttö näkyy loistavasti suorassa auringonvalossa. Näytöissä on myös taustavalaistus yöllä työskentelemistä varten.

Monipuolisuus
Monipuolisuus

Integroitu HSPA ja GPS sekä muut sovelluskohtaiset moduulivaihtoehdot. Ne tekevät pienirakenteisimmistakin Toughbook-tietokoneista monipuolisen mobiilityökalun vaativiin työoloihin.

Luotettavuus ja kestävyys
Luotettavuus ja kestävyys

Pienimmätkin koneemme täyttävät rahoitusalan kenttätyön haasteet. Ajattele vaikka ultrakannettavaa Toughbook CF-U1 -tietokonetta (UMPC) . 1 060 gramman painoisena yksikkö kestää pudottamisen 120 cm:n korkeudesta. Jotkut mallimme täyttävät myös IP65-normin pölyn- ja kosteudenkestävyyttä koskevat vaatimukset¹.

Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.