Rautateiden ja julkisen liikenteen haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että kenttähenkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Valmius ylläpitää liikenteen infrastruktuuria kaikkialla ja missä tahansa oloissa
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet ovat ihanteellinen työkalu julkisen liikenteen infrastruktuurin ylläpitämiseen. Niiden avulla kenttäylläpitohenkilökunta voi etsiä ongelmat nopeasti, tarkistaa digitaaliset asiakirjat ja piirustukset ja tilata varaosia verkossa. Henkilökunta voidaan myös ohjata nopeasti seuraavan työtehtävän luo tietokoneiden sisäänrakennetun GPS:n avulla. Kaikki nämä toimet voidaan tehdä kaikkialla ja missä tahansa oloissa. Henkilökunta voi toimia koko päivän akun varassa, kaikissa sääoloissa ja kirkkaassa auringonvalossa. Lisäksi he voivat yhdistää laitteita monilla eri tavoin.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Tarve minimoida rautatieverkostossa esiintyvät häiriöt
Kyllä, se on haasteeni

Rautatieverkostossa esiintyvien häiriöiden minimoiminen on erittäin tärkeää rautatieverkostoissa. Siksi on erittäin tärkeää toimia nopeasti ja tehokkaasti. Koska Toughbook-tietokoneiden ominaisuuksiin kuuluvat erinomainen yhdistettävyys, kyky toimia kaikissa tilanteissa ja toiminnallisuus eri laitteiden kanssa, rautatieteknikot ja -insinöörit voivat työskennellä niiden avulla aiempaa nopeammin, tarkemmin ja tuottavammin. Tämä johtaa verkoston häiriöiden pitämiseen ehdottomassa minimissä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Tarve parantaa ylläpitohenkilökunnan tehokkuutta
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneiden avulla työprosessit voidaan suunnitella kokonaan uudelleen, jolloin ylläpitohenkilökunta voi toimia entistä tuottavammin. Henkilökunta voi käyttää asiakirjoja ja piirustuksia kaikkialla, henkilökuntaa voidaan ohjata ja omaisuus voidaan paikantaa tehokkaasti integroidun GPS:n avulla, omaisuuden kunto voidaan tallentaa heti integroitujen kameroiden avulla ja henkilökunta voi käyttää varasto- ja työkalutietoja tosiajassa käyttämällä Toughbook-tietokoneen tehokasta langatonta yhteyttä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.