Sinun ohjelmistosi. Meidän laitteistomme. Täydellinen kumppanuus.

Erikoistunut vahvistettu laitteistomme toimii enimmäisteholla jopa vaativimmissakin työympäristöissä nimenomaan erikoisohjelmiston ansiosta. Näin ollen ISV-kumppaneidemme tukeminen on keskeinen osa TOUGHBOOK-ohjelmaa.

Rekisteröidy nyt ISV-kumppaniohjelmaamme ja pääset nauttimaan kattavasta paketista liiketoimintaetuja. Annamme käyttöösi asiantuntijatiimimme, jonka avulla voit kehittää ohjelmistoa, joka toimii saumattomasti kannettavien tietokoneidemme, tablettiemme ja kämmentietokoneidemme kanssa – näin voit muuttaa nämä ratkaisuyhdistelmät menestyksekkääksi liiketoiminnaksi.

Kolme kumppanitasoa liiketoimintasi tarpeisiin

TOUGHBOOK ISV -kumppanit nauttivat täyttä liiketoimintatukea kolmella eri tasolla sen mukaan, millaisia heidän tarpeensa ovat ja miten he työskentelevät kanssamme. Olitpa millä kumppanuustasolla hyvänsä, saamasi tuki kattaa kaikki liiketoimintasi osa-alueet.

ISV Premier

Premier-kumppanina hyödyt huipputason liiketoimintatuesta. Tarjoamme kattavan valikoiman myynti- ja markkinointityökaluja ja -palveluita, kuten oikeuden hyödyntää markkinointirahoitusta, verkkokoulutuksia ja kanaviin keskittyviä webinaareja ja kutsumme sinut eksklusiivisiin TOUGHBOOK-tapahtumiin, mutta sen lisäksi myymme ohjelmistoasi osana kattavia TOUGHBOOK-tuoteratkaisujamme – näin saat ylivertaisen pääsyn laajimmille yleiseurooppalaisille markkinoille.

Lataa ISV-ohjelman esite >>

ISV Certified

Ohjelmistosi mainostaminen on yksi tärkeimmistä ISV Certified -aseman tarjoamista eduista. Toteutamme tämän TOUGHBOOK-verkkosivuston ja PR-toimintamme kautta, mikä tuo sinulle näkyvyyttä kaikkien asiakkaidemme ja potentiaalisten asiakkaidemme keskuudessa. Tämän lisäksi saat käyttöösi myynti- ja markkinointiresursseja, koulutusta ja tietoja uusista tuotteista. Lisäksi yhdessä ISV Premier -kumppaniemme kanssa saat oikeuden käyttää SDK:itamme ja ohjelmointirajapintojamme, mikä tukee ohjelmistoratkaisujesi kehitystä.

Lataa ISV-ohjelman esite >>

ISV Registered

Tämä taso on erinomainen tapa aloittaa kumppanuutesi kanssamme. Tuemme liiketoimintaasi myynti- ja markkinointiresurssien, verkkopohjaisen koulutuksen ja jatkuvien tuotesuunnitelmaamme koskevien tietojen avulla. Kun ryhdyt ISV Registered -kumppaniksi, saat myös sertifikaatin ja logon, joilla voit mainostaa asemaasi virallisena TOUGHBOOK ISV -kumppanina.

Lataa ISV-ohjelman esite >>