Phone number: +358 9 521 5400

Ryhdy kumppaniksi

Kehitä liiketoimintaasi TOUGHBOOK-kumppaniohjelman kautta

 

finnish
finnish 2

Maailmanlaajuisesti johtava yritys palveluksessasi

Kun ryhdyt TOUGHBOOK-kumppaniksi, menestyksestäsi tulee prioriteettimme. Toimimme aina sinun puolellasi emmekä koskaan kilpaile kanssasi, joten autamme sinua kehittymään vahvistetun tekniikan ja ohjelmistoratkaisujen asiantuntevaksi jälleenmyyjäksi, joka pystyy muuttamaan liiketoimintamahdollisuudet menestyksekkääksi myynniksi.

Valitse monitasoinen liiketoiminnan lisäarvo

Voit valita, mille kaksista TOUGHBOOK-kumppaniohjelman tasosta haluat liittyä – vaihtoehtoina ovat Engage ja ISV. Engage-kumppanimme ovat luokkansa johtavien vahvistettujen kannettaviemme ja tablettiemme (sekä niihin liittyvien lisävarusteiden ja -ratkaisujen) asiantuntevia jälleenmyyjiä. Tämän tason kumppanimme hyödyntävät liiketoiminnassaan mobiilitekniikkaa, joka on ollut toimialan eturintamassa jo yli 20 vuoden ajan.

ISV-kumppaneille tarjoamme aina käytettävissä olevan asiantuntijatuki- ja palveluohjelman, minkä ansiosta voit varmistaa aiempaa useammalla tavalla, että ohjelmistosi ja laitteistomme muodostavat vastustamattoman tarjouksen asiakkaillesi.

Kukin ohjelma on porrastettu ja heijastaa TOUGHBOOK-sitoutumistasoasi. Saat runsaasti arvokkaita liiketoiminnallisia etuja kaikilla ohjelmatasoilla.

Lue lisää TOUGHBOOK-kumppaniohjelman luokista

engage
ISV

Ryhdy TOUGHBOOK-kumppaniksi jo tänään

Lisää yrityksellesi uusi käyttäjä

Oletko jo kumppani?