Phone number: +358 9 521 5400

Solution Customisation

Yksilöi TOUGHBOOK-ratkaisu tuotemerkin ja liiketoiminnan mukaisesti

Kun olemme luoneet sinulle täydellisen TOUGHBOOK-ratkaisun, autamme yksilöimään sen omaan tuotemerkkiisi ja liiketoimintatarpeisiisi sopivaksi.

Työntekijät toimivat tehokkaammin ja tuottavammin, ja Panasonic-projektipäälliköt varmistavat yksinkertaistetun ja saumattoman käyttöönoton.

Yksilöity TOUGHBOOK

  • Tuotemerkit
  • Asennukset
  • Sovellukset
  • Suojausasetukset
  • Tiedot
Branding

Tuotemerkki

Tunnetuksi kaikkialla

Varmista tuotemerkin näkyvyys TOUGHBOOK-laitteen ulkopuolella näkyvällä yrityksen logolla.

Custom BIOS Creation

Mukautettu BIOS

Käynnistys omalla tavalla, turvallisesti

Valittavissa kaikki ennalta määritetyistä BIOS-vakiotehdasasetuksista täysin mukautettuun BIOS-palveluun ja yksilöityihin asetuksiin. Sisältää testauksen ja laadunvarmistuksen kaikilla tasoilla.

Custom Image Creation

Mukautettu näköistiedoston luonti

Yhtenäinen kuva liiketoiminnasta

Asiantuntijamme auttavat luomaan räätälöidyn näköistiedoston, jolla varmistetaan täydellinen integraatio sisäisiin prosesseihin ja IT-infrastruktuuriin.

Custom Image Creation

Näköistiedoston käyttöönottopalvelut

Välitöntä tuottavuutta

Käytettävissä on useita erilaisia menetelmiä yrityksen näköistiedoston kloonaukseen ja käyttöönottoon, jolloin TOUGHBOOK-laitteet ovat käyttövalmiita heti niiden saapuessa. Tämä tarkoittaa sujuvampaa ja nopeampaa käyttöönottoa, vähemmän seisokkeja ja parempaa yhdenmukaisuutta organisaation sisällä.

Windows Autopilot

Windows Autopilot

Käynnistä. Kirjaudu sisään. Aloita työt.

Yksinkertainen pilvipohjainen työkalu, jolla TOUGHBOOK-laite voidaan määrittää ja valmistella täysin ennen sen toimittamista loppukäyttäjälle. Tällä taataan paras heti valmis käyttökokemus, sillä käyttäjä voi vain kirjautua sisään ja aloittaa muutamassa minuutissa. IT-tukipuheluja ei tarvita.

Solution Kitting

Ratkaisusarjat

Täydellinen paketti

Jos tarvitset lisätyökaluja ja -tekniikkaa osana TOUGHBOOK-ratkaisua, tarjoamme erilaisia kaikki komponentit sisältäviä pakettipalveluja aina täysin räätälöityihin diagnostiikkasarjoihin merkkikoteloissa.

protect

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

toughbook

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.