• Ratkaisujen suunnittelu

    Asiantuntijamme työskentelevät yrityksesi kanssa ymmärtääkseen sen tarpeet ja haasteet. Näin he voivat luoda TOUGHBOOK- tai, joka lisää tuottavuutta kentällä.

Ratkaisujen suunnittelu

Asiantuntijamme työskentelevät yrityksesi kanssa ymmärtääkseen sen tarpeet ja haasteet. Näin he voivat luoda TOUGHBOOK- tai, joka lisää tuottavuutta kentällä.

Kaikki yritykset ovat erilaisia.

ProServices-ratkaisujen suunnittelijat voivat tehdä TOUGHBOOKistasi tai paljon enemmän kuin pelkän laitteen ja muuttaa sen kattavaksi ratkaisuksi, joka toimii kiinteänä osana työympäristöäsi.

TOUGHBOOK- ja eivät ole ainoastaan kestäviä, ne ovat myös monipuolisia. TOUGHBOOK-laitteet toimivat saumattomasti nykyisten välineidesi kanssa tuotteiden täydellisen personoinnin, ratkaisukonsultoinnin ja -suunnittelun, mukautetun pakkauksen ja kolmannen osapuolen suorittaman hyväksynnän ansiosta.

Mukautetut telakointiratkaisut

Vie TOUGHBOOK- tai uusiin ulottuvuuksiin mukautettujen telakointiratkaisujen avulla. Kaikkiin ajoneuvoihin sopivien ratkaisujen ansiosta voit luoda liikkuvia toimistoja ja maksimoida kentällä olevien työntekijöiden tehokkuuden.

Ota selvää

Kolmansien osapuolten tuotteet

Tarjoamme kattavan valikoiman Panasonicin täysin testaamia, sertifioimia ja tukemia kolmansien osapuolten lisävarusteita, jotka parantavat TOUGHBOOK- ja.

Ota selvää

Tuotesuunnittelu mittatilauksesta

Talon sisäisen kehitystyömme ansiosta voimme suunnitella ja toimittaa mukautettuja ratkaisuja, jotka on sovitettu yrityksesi tarpeisiin.

Ota selvää

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä TOUGHBOOK-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

Ota selvää

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

TOUGHBOOK-as-a-Service on OPEX tilausmaksu ratkaisu, perustuen kiinteään kuukausittaisiin suoraveloituksiin 3,4 tai 5 vuoden sopimusjaksoille.

Ota selvää