Autoteollisuus

Autoteollisuuden toimintatavan muuttaminen

Olipa kyseessä sitten moottoreiden tai ajoneuvojen tutkimus ja kehitys, tietokonesimulaatiot ja optimointi, mittaus tai telemaattisten tietojen tallennus ja arviointi testiajojen aikana, Intel® Core™ i5 vPro™ processor technology -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet sopivat ihanteellisesti autoteollisuuden kaikille osa-alueille.

Vankka, tuulettimeton rakenne ja ulkoisten porttien tiivisteet tekevät täysin vahvistetuista yksiköistämme pölyn-, veden-, tärinän- ja tärähdyksenkestäviä (MIL-STD 810G ja IP65)¹,². Ne ovat myös säänkestäviä, jonka vuoksi ne sopivat ulkona tapahtuvaan autojen vianmääritykseen. Ne kestävät pudottamisen ja tärähdyksiä kuoppaisilla testiradoilla sekä verstaiden likaisia oloja.

Luotettava ja kestävä

Vankka rakenne ja ominaisuudet, kuten joustavasti asennetut LCD-näytöt, kestävät saranat ja tärähdyssuojatut kiintolevyasemat, tekevät Toughbook-tietokoneista äärimmäisen pitkäikäisiä. Kun vikoja ja seisonta-aikoja ei tule, kalliita korjauksia ei tarvita. Siksi niiden kustannukset koko elinkaarelta ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisten mobiililaitteiden (kokonaiskustannukset).

Tässä olivat tekniset tosiasiat. Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama pudotustestin MIL-STD-810G metodin 516.6 menetelmän IV mukaan.
²Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Trukit

Trukkikäyttöön suunnitellut tietokoneet

Trukit ovat keskeinen osa varastojen toimintaa, joten trukkeihin valittavat tietokoneet ovat tärkeä sijoitus sujuvaan ja tehokkaaseen toimintaan kaluston koosta riippumatta.

Tietotekniikan (ICT) hyödyntäminen trukeissa tuo lukuisia etuja. Tehtävät voidaan suorittaa tehokkaammin, koska kun käyttäjät vievät ja noutavat tavaroita, hoitavat varastoa sekä jäljittävät ja kirjaavat omaisuutta, heillä on jatkuvasti käytössään täsmälliset reaaliaikaiset tiedot taustajärjestelmästä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitaan tietokoneita kalustoa varten ja miten voidaan tehdä parhaat organisaatiota koskevat päätökset nyt ja tulevaisuudessa?

Tässä on hyvä esittää itselleen seuraavat kysymykset:

Are you looking for a fixed computer or a flexible mobile device that can move between vehicles?

Tarvitsetko kiinteän tietokoneen vai joustavan kannettavan laitteen, jota voidaan siirtää ajoneuvosta toiseen?

Row call to action
Supermarkets

Valitsetko kuluttajalaitteen vai tarvitsetko jotain kestävämpää?

Row call to action
Retail stores

Mikä laite sopii yrityksen tarpeisiin?

Row call to action
Hospitality

Etsitkö jotain heti käyttövalmista tuotetta vai tarvitsetko yrityksen tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun?

Row call to action

 

 

Julkinen sektori

 Julkisen sektorin toimintatavan muuttaminen

Julkisen sektorin ammattilaisten on tultava toimeen monissa haastavissa ympäristöissä. Monet työtehtävät edellyttävät tietojen ja sovellusten käyttöä ympäristöissä, joissa niitä ei ole aiemmin voinut käyttää.

Näissä paikoissa Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustettu Toughbook-tietokone on omiaan.

Maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja erinomaisen kestävyyden ansiosta julkisen sektorin ammattilaiset voivat näiden koneiden avulla saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Paperityö muuttuu tarpeettomaksi. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Ei tarvita enää useita laitteita.

Toughbook-tietokoneet auttavat julkisen sektorin organisaatioita parantamaan tuottavuuttaan, tehokkuuttaan ja kannattavuuttaan.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

 

¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Koneenrakennus

Koneenrakennusteollisuuden toimintatavan muuttaminen

Koneenrakennusteollisuus ja vaikeat, haastavat ympäristöt liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Monet työtehtävät edellyttävät tietojen, piirustuksien ja asiakirjojen käyttämistä näissä haastavissa ympäristöissä.

Näissä paikoissa Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustettu Toughbook-tietokone on omiaan.

Maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja erinomaisen kestävyyden ansiosta edustamasi teollisuudenalan ammattilaiset voivat näiden koneiden avulla saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Paperityö muuttuu tarpeettomaksi. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Ei tarvita enää useita laitteita.

Toughbook-tietokoneet auttavat koneenrakennusalan yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan, tehokkuuttaan ja kannattavuuttaan.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi. 

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Kuljietus

Tie- ja rautatieliikenteen toimintatapojen muuttaminen

On todennäköisesti vain harvoja aloja, joilla ulkona tehtävä ja liikkuva työ ovat yhtä haastavia kuin tie- ja rautatieliikenteen sektorilla.

On myös olemassa vain harvoja mobiililaitteita, jos ollenkaan, joita voi verrata Intel® Core™ i5 vPro™ -prosessorilla varustetun Toughbook-tietokoneen kykyyn suoriutua kyseisissä ympäristöissä.

Näiden laitteiden maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja verrattoman kestävyyden ansiosta liikennealan ammattilaiset voivat saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja paperitöitä ei enää tarvita. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Monien eri laitteiden käyttö ei ole enää tarpeellista, ja verkossa esiintyvät häiriöt vähenevät radikaalisti.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä ja miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan

 

Kuntatekniikka

Toughbook – yleishyödyllisten laitosten asiantuntija 

Panasonic Toughbook on työskennellyt tiiviisti energia-, lämpö- ja vesilaitosten kanssa jo vuosikymmenten ajan, jotta ymmärtäisimme tarkalleen, minkälaisia yksilöllisiä haasteita näissä olosuhteissa kohdataan.

Miksi?

Jotta voimme toimittaa juuri sinun toimialallesi räätälöityjä vahvistettuja liikkuvan tietotyön ratkaisuja.   

Laitoksesi työntekijät ja kenttähenkilökunta tarvitsevat seuraavia ominaisuuksia nyt enemmän kuin koskaan:

 • Välitön pääsy digitaalisiin tietoihin kaikkein etäisimmistäkin paikoista
 • Tinkimättömät suojausominaisuudet
 • Varmatoimiset laitteet, jotka kestävät kaikkia sääolosuhteita
 • Luotettavat yhteydet liikkuvaa työskentelyä varten
 • Pitkä akun kesto pidennettyjä tai useita työvuoroja varten sekä akkujen helppo vaihdettavuus

Lyhyesti sanottuna he tarvitsevat erinomaista luotettavuutta, saumatonta joustavuutta ja tinkimätöntä suorituskykyä.

Juuri tätä Toughbook ja Toughpad tarjoavat. 

 

Tämä on hyvä uutinen laitosalan sektorille, sillä siellä laitteiden korjausvaatimukset ovat erittäin korkeat. Hiljattain suoritetussa IDC:n tutkimuksessa noin 15 % kaikista laitossektorin vastaajista ilmoitti, että laitoksen taulutietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja kämmentietokoneiden käyttäjät olivat pyytäneet fyysisten vaurioiden korjauksia viimeisen 12 kuukauden aikana.

 

Kestävät kämmentietokoneemme ja tukipalvelumme parantavat laitossektorin liikkuvaa työtehoa aivan uusilla tavoilla aina älykkäistä langattomista toteutuksista ja tietoturvasta tuottavuutta parantaviin tekniikoihin ja Connected Vehicle -ratkaisuun.

Vasteaikojen parantaminen

Käyttökatkosten vähentäminen

Korjausten laadun parantaminen

Ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoaminen

Kustannusten vähentäminen

Tuottavuuden lisääminen 

Consumer vs. rugged – which is really<br>cheaper in the medium-term?

Kuluttajalaitteet vai vahvistetut laitteet – kummat ovat todella edullisempia keskipitkällä aikavälillä?

Row call to action
Supermarkets

Connected Vehicle -ratkaisun avulla saat toimistosi mukaan tien päälle 

Row call to action
Retail stores

Mikä laite sopii yrityksesi tarpeisiin? 

Row call to action
Hospitality

Etsitkö heti käyttövalmista tuotetta vai tarvitsetko yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun? 

Row call to action

 

Lääkeala

Lääkealan toimintatavan muuttaminen

Lääkealalla käytetyn tekniikan on sisällettävä erikoistoimintoja. Tartunnat on tuhottava. Kuivista, kuumista, pölyisistä ja haastavista työympäristöistä on selvittävä. Toiminnan on oltava tarkkaa ja luotettavaa.

Tuulettimettoman rakenteen, tiivistettyjen liitäntöjen, iskunkestävien kiintolevyjen ja poikkeuksellisen matalien magneettisen häiriön päästötasojen sekä desinfiointiaineiden kestävyyden ansiosta Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet auttavat lääkealaa toimimaan mahdollisimman tehokkaasti.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

Pelastustoimi

Pelastustoimen toimintatavan muuttaminen

Pelastustoimen toiminnassa on aivan kirjaimellisesti kyse elämästä ja kuolemasta. Toimiminen tehokkaasti tapahtumapaikalla voi pelastaa henkiä ja epäonnistuminen johtaa traagiseen lopputulokseen.

Siksi monet hätäpalvelualan organisaatiot valitsevat Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet liikkuvaksi työkalusarjakseen.

Miksi? Koska ne pystyvät toimimaan oloissa, joissa muut laitteet yksinkertaisesti hyytyvät. Koska niiden yhdistettävyys tarkoittaa, että kenttäammattilaiset voivat olla koko ajan suorassa yhteydessä tietoihin, sovelluksiin ja toimistossa sijaitseviin tukitiimeihin. Ja koska ne voivat tuoda käyttöön monia toimintoja helpoimmin liikuteltavassa ja luotettavimmassa muodossa ja näin säästää aikaa, vaivannäköä ja kustannuksia.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi. Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Rahoitusala

Rahoituspalvelujen toimintatavan muuttaminen

Kun yrityksesi toimintaan liittyy sellaisia toimia kuin korvausvaatimusten käsittelemistä toimiston ulkopuolella tai rakennusten ja omaisuuden tarkastamista tai kun yrityksesi myyntihenkilöstö ottaa yhteyttä asiakkaisiin kaikenlaisissa ympäristöissä, tarvitset työkaluja, jotka on suunniteltu suoriutumaan kaikissa tilanteissa.

Tämän vuoksi Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustettu Toughbook-tietokone on omiaan rahoitusalalle.

Maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja erinomaisen kestävyyden ansiosta rahoitusalan ammattilaiset voivat näiden koneiden avulla saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Paperityö muuttuu tarpeettomaksi. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Ei tarvita enää useita laitteita.

Toughbook-tietokoneet auttavat rahoitusalan yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan, tehokkuuttaan ja kannattavuuttaan.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Rakennusala

Rakennusalan toimintatavan muuttaminen

Rakennusteollisuus ja vaikeat, haastavat ympäristöt liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Monien ammattien, kuten insinöörien, teknikkojen ja arkkitehtien, työtehtävät edellyttävät tietojen, piirustuksien ja asiakirjojen käyttämistä näissä haastavissa ympäristöissä.

Näissä paikoissa Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustettu Toughbook-tietokone on omiaan.

Maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja erinomaisen kestävyyden ansiosta edustamasi teollisuudenalan ammattilaiset voivat näiden koneiden avulla saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Paperityö muuttuu tarpeettomaksi. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Ei tarvita enää useita laitteita.

Toughbook-tietokoneet auttavat rakennusalan yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan, tehokkuuttaan ja kannattavuuttaan.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi. 

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Logistiikka


Kädessä pidettävä viivakoodinlukija. 
Pieni mutta mahtava. 

 

Tehokas viivakoodien skannaus on nykyään entistäkin tärkeämpää, jotta logistiikka toimii aina varastolta asiakkaan ovelle asti. Tämän tietävät jo esimerkiksi sellaiset nimet kuin Tobler Sveitsissä, Westfalen Alankomaissa, Baeko Saksassa ja Hertfordshire NHS Isossa-Britanniassa.

Lisääntyvä työmäärä ja huonosti suunnitellut laitteet tietävät kuitenkin alhaisempia skannausnopeuksia, mikä lisää vahinkojen ja tapaturmien riskiä. Tämä voi tulla kalliiksi työntekijöille.

Entä jos kertoisimme, että tiettyjen innovaatioiden, kuten laitteen takaosan ainutlaatuisen skannauskulman suuntauksella varustetun viivakoodinlukijan avulla skannaus voi olla helpompaa, nopeampaa ja mukavampaa kuin koskaan aiemmin? 

Innovatiiviset ominaisuudet, kuten optimoidulla skannauskulmalla varustettu viivakoodinlukija sekä tarkka osoitinkynä, voivat lisätä skannaustehokkuutta jopa 12 %. 

Panasonic on toiminut logistiikka-alalla jo 30 vuotta. Tämän kokemuksen ansiosta tiedämme, mitä haasteita alalla on. Asiantuntemuksemme avulla logistiikkaorganisaatiot kaikkialla maailmassa voivat nauttia varmoista ja virtaviivaisista prosesseista, suuremmasta tarkkuudesta, nopeammista toimitusajoista, saumattomasta skannauksesta sekä paremmasta tehokkuudesta ja investoinnin tuotosta. 

Tuottavuus lisääntyy. Väsymys vähentyy. 
Tervetuloa skannauksen tulevaisuuteen. 
Haluatko liittyä mukaan?

 

Neljä viidestä Japanin suurimmasta toimituspalveluyrityksestä käyttää Panasonicin kädessä pidettäviä laitteita. 

Tässä on hyvä esittää itselleen seuraavat kysymykset:

Why go digital?

Skannaustehokkuuden lisääminen ja rasitusvammojen vähentäminen 

Row call to action
Supermarkets

Kannattaako valita kuluttajatuote vai jotakin hieman kestävämpää?

Row call to action
Retail stores

Mikä laite sopii yrityksesi tarpeisiin? 

Row call to action
Hospitality

Etsitkö heti käyttövalmista tuotetta vai tarvitsetko yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun?

Row call to action

 

Maanpuolustus

Maanpuolustuksen toimintatavan muuttaminen

Pettämätön suorituskyky ankarissa oloissa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tämä on maanpuolustusalan organisaatioiden kohtaama haaste.

Tähän haasteeseen Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet myös mielellään vastaavat. Miten? Kyvyllään toimia oloissa, joissa muut laitteet yksinkertaisesti hyytyvät. Kyvyllään yhdistää kenttäammattilaiset tietoihin, sovelluksiin ja toimistossa sijaitseviin tukitiimeihin missä tahansa tilanteessa. Ja kyvyllään tuoda käyttöön monia toimintoja helpoimmin liikuteltavassa ja luotettavimmassa muodossa ja näin kyvyllään säästää aikaa, vaivannäköä ja kustannuksia.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Security
Terveydenhuolto

Terveydenhuoltotekniikan nykyaikaiset ratkaisut

Parempaa hoitoa pienemmillä kustannuksilla

Panasonic on tehnyt yhteistyötä julkisen ja yksityisen terveydenhuoltoalan kanssa jo vuosikymmenten ajan, joten ymmärrämme, millaisia haasteita organisaatiosi ammattilaiset joutuvat kohtaamaan.

Liikkuvan terveydenhuoltohenkilöstösi täytyy siirtyä paikasta toiseen ja ratkaista samalla mahdollisia ongelmatilanteita, käyttää potilastietoja turvallisesti sekä syöttää tietoja mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Ratkaisuna on siirtyminen digitaalisuuteen.

Se tarkoittaa vähemmän paperitöitä ja enemmän keskittymistä palkitseviin asiakas- ja potilassuhteisiin. Se tarkoittaa vähemmän hengenvaarallisia tietojen syöttövirheitä ja nopeampia vasteaikoja. .

Se tarkoittaa vähemmän hengenvaarallisia tietojen syöttövirheitä ja nopeampia vasteaikoja.

Digitaalisuuteen siirtyminen tarkoittaa parempaa hoitoa potilaillesi.

 

 

Miksi siirtyä digitaalisuuteen?

 • Pääset käyttämään tärkeitä potilastietoja turvallisesti ja reaaliaikaisesti
 • Saat syötettyä kaikki lopputulokset, muistiinpanot ja päivitetyt potilastiedot suoraan keskitettyyn järjestelmään
 • Voit lähettää ja vastaanottaa kriittisiä tietoja välittömästi kaikkein etäisimmiltäkin onnettomuuspaikoilta
 • Voit vähentää konsulttiavun tarvetta 3D-digitaalikuvannuksen avulla
   
 • Voit yhdistää tietokoneet muuhun kalustoon kuten EKG-, ECG- ja verenpainelaitteisiin
 • Voit vähentää tietojen syöttövirheitä, jotka ovat pahimmillaan hengenvaarallisia
 • Voit seurata tietoja uusista ja aikaisemmista lääkemääräyksistä, potilaista ja laitteistoista
 • Saat vähennettyä matkustamiseen käytettyä aikaa ja kustannuksia
 • Voit tilata laitteita, lääkkeitä ja muita resursseja entistä tehokkaammin
 • Pystyt suojaamaan luottamuksellisia potilastietoja
 • Voit luopua paperin käytöstä

Kaikki mobiililaitteet eivät kuitenkaan ole tasa-arvoisia

Liikkuva henkilöstösi tarvitsee oikeat digitaaliset työkalut, kun on kyse parhaan mahdollisen terveydenhuoltopalvelun toimittamisesta.

He tarvitsevat erinomaista luotettavuutta, saumatonta joustavuutta ja tinkimätöntä suorituskykyä.

He tarvitsevat:

 • Välittömän pääsyn digitaalisiin tietoihin kaikkein etäisimmistäkin paikoista
 • Kiistattoman ja taatun turvallisuuden
 • Desinfiointiainetta kestävä laitteisto
 • Luotettavia laitteita, jotka toimivat aina säästä ja vuorokaudenajasta riippumatta
 • Luotettavat yhteydet liikkuvaa työskentelyä varten
 • Akunkeston, joka riittää pitkiin tai useisiin työvuoroihin

Juuri tätä Toughbook ja Toughpad tarjoavat.

Pienet kokonaiskustannukset – viivan alle jää enemmän

Panasonic Toughbook- ja Toughpad-laitteiden vikatiheys on uskomattoman matala, mikä minimoi laitteiden kokonaiskäyttökustannukset. Summa laskee entisestään, kun tähän lisätään laitteille varta vasten suunnitellut tuottavuustoiminnot ja pidennetyt ProTect-takuut kuten tapaturmavakuutus.

 

Ota yhteyttä

Keskustele Panasonicin henkilöstön jäsenen kanssa jo tänään ja selvitä, kuinka vahvistetut Toughbook- ja Toughpad-laitteet voivat auttaa terveydenhuolto-organisaatiosi kulujen pienentämisessä, palvelun tehokkuuden parantamisessa, asiakaspalvelun parantamisessa ja ennen kaikkea useampien henkien pelastamisessa. 

 

 

Tietoliikenne

Tietoliikenteen toimintatavan muuttaminen

Tietoliikenneteollisuus ja vaikeat, haastavat ympäristöt liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Monet työtehtävät edellyttävät tietojen ja sovellusten käyttöä ehdottomasti turvallisissa oloissa.

Näissä paikoissa Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustettu Toughbook-tietokone on omiaan.

Maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja erinomaisen kestävyyden ansiosta tietoliikenneteollisuuden ammattilaiset voivat näiden koneiden avulla saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Paperityö muuttuu tarpeettomaksi. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Ei tarvita enää useita laitteita.

Toughbook-tietokoneet auttavat tietoliikenneyrityksiä parantamaan tuottavuuttaan, tehokkuuttaan ja kannattavuuttaan.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Vähittäiskauppa

Vähittäiskaupan toimintatavan muuttaminen

Monikäyttöiset ratkaisut kauppojen kaikkiin sovelluksiin. 

Panasonicin vahvistettujen Toughpad-taulutietokoneiden ja myyntipistejärjestelmien suorituskyky on paljon parempi kuin tavanomaisten kuluttajille suunnattujen monitoimilaitteiden. Laitteet toimivat erilaisissa ympäristöissä myymälöistä ravintolasaleihin ja ulkotiloista varastoihin, minkä ansiosta ne toimivat erinomaisesti kaikkien vähittäiskaupan sovellusten kanssa.

Mikä tärkeintä, niiden avulla kauppiaat voivat palvella asiakkaitaan useita kanavia pitkin ja liittyä näin menestyvien yritysten joukkoon. Laitteet yhdistävät kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa tapahtuvan vuorovaikutuksen ja kosketuspinnat integroiduksi ja saumattomaksi sarjaksi jo ennen asiakkaan saapumista myymälään tai yrityksen tiloihin.

 • Panasonic tarjoaa myymäläpäälliköille ja myyjille luotettavia ja räätälöityjä laitteita, joiden hyvin erottuvat näytöt helpottavat tilausten ottamista esimerkiksi ketju- tai pikaruokaravintoloissa.
 • Toughpad-laitteilta myyntihenkilöstö saa reaaliaikaista tietoa, jonka avulla he voivat kertoa asiakkaille tuotteista tarkemmin ja suositella heille parempia tuotevaihtoehtoja myyntipisteissä.
 • Vahvistettu muoto tekee Toughpad-laitteista lujatekoisia mutta keveitä ja tarpeeksi liikkuvia myymälä- ja varastokäyttöön.
 • Pitkäkestoisen akun, integroitujen viivakoodinlukijoiden ja Windows-käyttöjärjestelmän ansiosta vähittäiskaupat voivat käyttää useita sovelluksia samalla laitteella.
 • Erityiset telakointiratkaisut tekevät Toughpad-laitteiden siirtämisestä turvallista, ja niitä voi käyttää turvallisesti niin liikuteltavina laitteina kuin myyntipisteen kiinteinä työasemina.
 • Panasonicin myyntipistejärjestelmät ovat markkinoiden uusimpien vaatimusten mukaisia ja auttavat hoitamaan vähittäiskaupan arkea. Ne ovat yhteensopivia monien Microsoft Windows -käyttöjärjestelmien kanssa, ja niiden vähittäiskauppoja, pikaruokaloita ja hotelli- ja ravintolapalveluita varten suunnitellussa joustavassa ja modulaarisessa rakenteessa on kaikki toiminnot yhdessä laitteessa. 

 

 

Toughbook ja Toughpad vähittäiskaupoissa

Pikaruokalat ja ravintolaketjut

Pikaruokalat ja ravintolaketjut

Vähittäiskaupparatkaisumme takaavat sujuvan ja joustavan toiminnan silloin kun tarvitaan nopeutta ja tehokkuutta.

Row call to action
Supermarketit

Supermarketit

Panasonicin teknologia tukee lukuisia eri työtehtäviä, prosesseja ja työnkuvia ympäristöissä, joissa asiakaspalvelu on avainasemassa.

Row call to action
Myymälät

Myymälät

Ota Panasonicin tietokoneet ja mobiililaitteet käyttöön myyntipisteissä ja palvele niiden avulla asiakkaitasi useissa kanavissa ja myymälöissä.

Row call to action
Hotellit ja ravintolat

Hotellit ja ravintolat

Tarjoa yrityksesi asiakkaille ensiluokkainen asiakaskokemus jokaista vierailua parantavan teknologian avulla.

Row call to action
¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Valmistava teollisuus

Pysy kilpailijoiden edellä digitaalisten ratkaisujen avulla

Panasonic toimii tiiviissä yhteistyössä tuotantoalan päätöksentekijöiden kanssa saadakseen mahdollisimman hyvän kuvan alaa kohtaavista haasteista. 

Asiakkaat haluavat näinä päivinä kaiken – mahdollisimman korkeaa laatua mahdollisimman edulliseen hintaan ja mukautettuja huippuominaisuuksia mahdollisimman nopeilla toimitusajoilla.  

Säilyttääkseen kilpailukykynsä tuotantoyritysten on pidettävä toimintansa taloudellisena ja käyttökatkokset minimissä. Kaikki tämä tuotelaadusta tinkimättä. 

Tästä syystä toimintojen digitointi koneiden välistä viestintää käyttämällä on entistä tärkeämpää. 

Tuotantoalalla 77 % taulutietokoneen ostajista on onnistunut parantamaan tuottavuuttaan huomattavasti. *

* Perustuu Tablets and the European Productivity Revolution (2014) -tutkimukseen.

Oikean mobiilin tietotekniikkaratkaisun valitseminen on menestyksen kannalta elintärkeää. 

Panasonicin vahvistetut kannettavat Toughbook-tietokoneet ja Toughpad-taulutietokoneet sopivat täydellisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin: 

Tuotantolinjat

Kunnossapito 

Tuotannon varastonhallinta

Tässä on tärkeitä tietoja, jotka auttavat tekemään oikean sijoituspäätöksen, jolla on pitkäaikainen, liiketoiminnan tehokkuutta parantava vaikutus. 

Tässä on tärkeitä tietoja, jotka auttavat tekemään oikean sijoituspäätöksen, jolla on pitkäaikainen, liiketoiminnan tehokkuutta parantava vaikutus:

Why go digital?

Miksi siirtyä digitaaliseen?

Row call to action
Supermarkets

Kannattaako valita kuluttajatuote vai jotakin hieman kestävämpää?

Row call to action
Retail stores

Mikä laite sopii yrityksesi tarpeisiin? 

Row call to action
Hospitality

Etsitkö heti käyttövalmista tuotetta vai tarvitsetko yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun?

Row call to action