Autoteollisuus

Autoteollisuuden toimintatavan muuttaminen

Olipa kyseessä sitten moottoreiden tai ajoneuvojen tutkimus ja kehitys, tietokonesimulaatiot ja optimointi, mittaus tai telemaattisten tietojen tallennus ja arviointi testiajojen aikana, Intel® Core™ i5 vPro™ processor technology -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet sopivat ihanteellisesti autoteollisuuden kaikille osa-alueille.

Vankka, tuulettimeton rakenne ja ulkoisten porttien tiivisteet tekevät täysin vahvistetuista yksiköistämme pölyn-, veden-, tärinän- ja tärähdyksenkestäviä (MIL-STD 810G ja IP65)¹,². Ne ovat myös säänkestäviä, jonka vuoksi ne sopivat ulkona tapahtuvaan autojen vianmääritykseen. Ne kestävät pudottamisen ja tärähdyksiä kuoppaisilla testiradoilla sekä verstaiden likaisia oloja.

Luotettava ja kestävä

Vankka rakenne ja ominaisuudet, kuten joustavasti asennetut LCD-näytöt, kestävät saranat ja tärähdyssuojatut kiintolevyasemat, tekevät Toughbook-tietokoneista äärimmäisen pitkäikäisiä. Kun vikoja ja seisonta-aikoja ei tule, kalliita korjauksia ei tarvita. Siksi niiden kustannukset koko elinkaarelta ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisten mobiililaitteiden (kokonaiskustannukset).

Tässä olivat tekniset tosiasiat. Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama pudotustestin MIL-STD-810G metodin 516.6 menetelmän IV mukaan.
²Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Trukit

Trukkikäyttöön suunnitellut tietokoneet

Trukit ovat keskeinen osa varastojen toimintaa, joten trukkeihin valittavat tietokoneet ovat tärkeä sijoitus sujuvaan ja tehokkaaseen toimintaan kaluston koosta riippumatta.

Tietotekniikan (ICT) hyödyntäminen trukeissa tuo lukuisia etuja. Tehtävät voidaan suorittaa tehokkaammin, koska kun käyttäjät vievät ja noutavat tavaroita, hoitavat varastoa sekä jäljittävät ja kirjaavat omaisuutta, heillä on jatkuvasti käytössään täsmälliset reaaliaikaiset tiedot taustajärjestelmästä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitaan tietokoneita kalustoa varten ja miten voidaan tehdä parhaat organisaatiota koskevat päätökset nyt ja tulevaisuudessa?

Tässä on hyvä esittää itselleen seuraavat kysymykset:

Are you looking for a fixed computer or a flexible mobile device that can move between vehicles?

Tarvitsetko kiinteän tietokoneen vai joustavan kannettavan laitteen, jota voidaan siirtää ajoneuvosta toiseen?

Row call to action
Supermarkets

Valitsetko kuluttajalaitteen vai tarvitsetko jotain kestävämpää?

Row call to action
Retail stores

Mikä laite sopii yrityksen tarpeisiin?

Row call to action
Hospitality

Etsitkö jotain heti käyttövalmista tuotetta vai tarvitsetko yrityksen tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun?

Row call to action

 

 

Kuljietus

Tie- ja rautatieliikenteen toimintatapojen muuttaminen

On todennäköisesti vain harvoja aloja, joilla ulkona tehtävä ja liikkuva työ ovat yhtä haastavia kuin tie- ja rautatieliikenteen sektorilla.

On myös olemassa vain harvoja mobiililaitteita, jos ollenkaan, joita voi verrata Intel® Core™ i5 vPro™ -prosessorilla varustetun Toughbook-tietokoneen kykyyn suoriutua kyseisissä ympäristöissä.

Näiden laitteiden maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja verrattoman kestävyyden ansiosta liikennealan ammattilaiset voivat saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja paperitöitä ei enää tarvita. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Monien eri laitteiden käyttö ei ole enää tarpeellista, ja verkossa esiintyvät häiriöt vähenevät radikaalisti.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä ja miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan

 

Kuntatekniikka

Toughbook – yleishyödyllisten laitosten asiantuntija

Panasonic Toughbook on työskennellyt tiiviisti energia-, lämpö- ja vesilaitosten kanssa jo vuosikymmenten ajan, jotta ymmärtäisimme tarkalleen, minkälaisia yksilöllisiä haasteita näissä olosuhteissa kohdataan.
Miksi?

Jotta voimme toimittaa juuri sinun toimialallesi räätälöityjä vahvistettuja liikkuvan tietotyön ratkaisuja.   
Laitoksesi työntekijät ja kenttähenkilökunta tarvitsevat seuraavia ominaisuuksia nyt enemmän kuin koskaan:
Välitön pääsy digitaalisiin tietoihin kaikkein etäisimmistäkin paikoista
Tinkimättömät suojausominaisuudet
Varmatoimiset laitteet, jotka kestävät kaikkia sääolosuhteita
Luotettavat yhteydet liikkuvaa työskentelyä varten
Pitkä akun kesto pidennettyjä tai useita työvuoroja varten sekä akkujen helppo vaihdettavuus
Lyhyesti sanottuna he tarvitsevat erinomaista luotettavuutta, saumatonta joustavuutta ja tinkimätöntä suorituskykyä.
Juuri tätä Toughbook ja Toughpad tarjoavat. 

Tämä on hyvä uutinen laitosalan sektorille, sillä siellä laitteiden korjausvaatimukset ovat erittäin korkeat. Hiljattain suoritetussa IDC:n tutkimuksessa noin 15 % kaikista laitossektorin vastaajista ilmoitti, että laitoksen taulutietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja kämmentietokoneiden käyttäjät olivat pyytäneet fyysisten vaurioiden korjauksia viimeisen 12 kuukauden aikana.

Kestävät kämmentietokoneemme ja tukipalvelumme parantavat laitossektorin liikkuvaa työtehoa aivan uusilla tavoilla aina älykkäistä langattomista toteutuksista ja tietoturvasta tuottavuutta parantaviin tekniikoihin ja Connected Vehicle -ratkaisuun.

Pelastustoimi

Pelastustoimen toimintatavan muuttaminen

Pelastustoimen toiminnassa on aivan kirjaimellisesti kyse elämästä ja kuolemasta. Toimiminen tehokkaasti tapahtumapaikalla voi pelastaa henkiä ja epäonnistuminen johtaa traagiseen lopputulokseen.

Siksi monet hätäpalvelualan organisaatiot valitsevat Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet liikkuvaksi työkalusarjakseen.

Miksi? Koska ne pystyvät toimimaan oloissa, joissa muut laitteet yksinkertaisesti hyytyvät. Koska niiden yhdistettävyys tarkoittaa, että kenttäammattilaiset voivat olla koko ajan suorassa yhteydessä tietoihin, sovelluksiin ja toimistossa sijaitseviin tukitiimeihin. Ja koska ne voivat tuoda käyttöön monia toimintoja helpoimmin liikuteltavassa ja luotettavimmassa muodossa ja näin säästää aikaa, vaivannäköä ja kustannuksia.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi. Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Logistiikka

De handhelKädessä pidettävä viivakoodinlukija. 
Pieni mutta mahtava

Tehokas viivakoodien skannaus on nykyään entistäkin tärkeämpää, jotta logistiikka toimii aina varastolta asiakkaan ovelle asti. Tämän tietävät jo esimerkiksi sellaiset nimet kuin Tobler Sveitsissä, Westfalen Alankomaissa, Baeko Saksassa ja Hertfordshire NHS Isossa-Britanniassa.
Lisääntyvä työmäärä ja huonosti suunnitellut laitteet tietävät kuitenkin alhaisempia skannausnopeuksia, mikä lisää vahinkojen ja tapaturmien riskiä. Tämä voi tulla kalliiksi työntekijöille.

Entä jos kertoisimme, että tiettyjen innovaatioiden, kuten laitteen takaosan ainutlaatuisen skannauskulman suuntauksella varustetun viivakoodinlukijan avulla skannaus voi olla helpompaa, nopeampaa ja mukavampaa kuin koskaan aiemmin? 
Innovatiiviset ominaisuudet, kuten optimoidulla skannauskulmalla varustettu viivakoodinlukija sekä tarkka osoitinkynä, voivat lisätä skannaustehokkuutta jopa 12 %. 

Panasonic on toiminut logistiikka-alalla jo 30 vuotta. Tämän kokemuksen ansiosta tiedämme, mitä haasteita alalla on. Asiantuntemuksemme avulla logistiikkaorganisaatiot kaikkialla maailmassa voivat nauttia varmoista ja virtaviivaisista prosesseista, suuremmasta tarkkuudesta, nopeammista toimitusajoista, saumattomasta skannauksesta sekä paremmasta tehokkuudesta ja investoinnin tuotosta. 

Tuottavuus lisääntyy. Väsymys vähentyy. 
Tervetuloa skannauksen tulevaisuuteen. 
Haluatko liittyä mukaan?
Neljä viidestä Japanin suurimmasta toimituspalveluyrityksestä käyttää Panasonicin kädessä pidettäviä laitteita. 

Maanpuolustus

Maanpuolustuksen toimintatavan muuttaminen

Pettämätön suorituskyky ankarissa oloissa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tämä on maanpuolustusalan organisaatioiden kohtaama haaste.

Tähän haasteeseen Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet myös mielellään vastaavat. Miten? Kyvyllään toimia oloissa, joissa muut laitteet yksinkertaisesti hyytyvät. Kyvyllään yhdistää kenttäammattilaiset tietoihin, sovelluksiin ja toimistossa sijaitseviin tukitiimeihin missä tahansa tilanteessa. Ja kyvyllään tuoda käyttöön monia toimintoja helpoimmin liikuteltavassa ja luotettavimmassa muodossa ja näin kyvyllään säästää aikaa, vaivannäköä ja kustannuksia.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Security
Vähittäiskauppa

Vähittäiskaupan toimintatavan muuttaminen

Monikäyttöiset ratkaisut kauppojen kaikkiin sovelluksiin

Panasonicin vahvistettujen Toughpad-taulutietokoneiden ja myyntipistejärjestelmien suorituskyky on paljon parempi kuin tavanomaisten kuluttajille suunnattujen monitoimilaitteiden. Laitteet toimivat erilaisissa ympäristöissä myymälöistä ravintolasaleihin ja ulkotiloista varastoihin, minkä ansiosta ne toimivat erinomaisesti kaikkien vähittäiskaupan sovellusten kanssa.

Mikä tärkeintä, niiden avulla kauppiaat voivat palvella asiakkaitaan useita kanavia pitkin ja liittyä näin menestyvien yritysten joukkoon. Laitteet yhdistävät kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa tapahtuvan vuorovaikutuksen ja kosketuspinnat integroiduksi ja saumattomaksi sarjaksi jo ennen asiakkaan saapumista myymälään tai yrityksen tiloihin.

  • Panasonic tarjoaa myymäläpäälliköille ja myyjille luotettavia ja räätälöityjä laitteita, joiden hyvin erottuvat näytöt helpottavat tilausten ottamista esimerkiksi ketju- tai pikaruokaravintoloissa.
  • Toughpad-laitteilta myyntihenkilöstö saa reaaliaikaista tietoa, jonka avulla he voivat kertoa asiakkaille tuotteista tarkemmin ja suositella heille parempia tuotevaihtoehtoja myyntipisteissä.
  • Vahvistettu muoto tekee Toughpad-laitteista lujatekoisia mutta keveitä ja tarpeeksi liikkuvia myymälä- ja varastokäyttöön.
  • Pitkäkestoisen akun, integroitujen viivakoodinlukijoiden ja Windows-käyttöjärjestelmän ansiosta vähittäiskaupat voivat käyttää useita sovelluksia samalla laitteella.
  • Erityiset telakointiratkaisut tekevät Toughpad-laitteiden siirtämisestä turvallista, ja niitä voi käyttää turvallisesti niin liikuteltavina laitteina kuin myyntipisteen kiinteinä työasemina.
  • Panasonicin myyntipistejärjestelmät ovat markkinoiden uusimpien vaatimusten mukaisia ja auttavat hoitamaan vähittäiskaupan arkea. Ne ovat yhteensopivia monien Microsoft Windows -käyttöjärjestelmien kanssa, ja niiden vähittäiskauppoja, pikaruokaloita ja hotelli- ja ravintolapalveluita varten suunnitellussa joustavassa ja modulaarisessa rakenteessa on kaikki toiminnot yhdessä laitteessa. 

 

 

Toughbook ja Toughpad vähittäiskaupoissa

Pikaruokalat ja ravintolaketjut

Pikaruokalat ja ravintolaketjut

Vähittäiskaupparatkaisumme takaavat sujuvan ja joustavan toiminnan silloin kun tarvitaan nopeutta ja tehokkuutta.

Row call to action
Supermarketit

Supermarketit

Panasonicin teknologia tukee lukuisia eri työtehtäviä, prosesseja ja työnkuvia ympäristöissä, joissa asiakaspalvelu on avainasemassa.

Row call to action
Myymälät

Myymälät

Ota Panasonicin tietokoneet ja mobiililaitteet käyttöön myyntipisteissä ja palvele niiden avulla asiakkaitasi useissa kanavissa ja myymälöissä.

Row call to action
Hotellit ja ravintolat

Hotellit ja ravintolat

Tarjoa yrityksesi asiakkaille ensiluokkainen asiakaskokemus jokaista vierailua parantavan teknologian avulla.

Row call to action
¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.
Valmistava teollisuus

Pysy kilpailijoiden edellä digitaalisten ratkaisujen avulla

Panasonic toimii tiiviissä yhteistyössä tuotantoalan päätöksentekijöiden kanssa saadakseen mahdollisimman hyvän kuvan alaa kohtaavista haasteista. 
Asiakkaat haluavat näinä päivinä kaiken – mahdollisimman korkeaa laatua mahdollisimman edulliseen hintaan ja mukautettuja huippuominaisuuksia mahdollisimman nopeilla toimitusajoilla.  

Säilyttääkseen kilpailukykynsä tuotantoyritysten on pidettävä toimintansa taloudellisena ja käyttökatkokset minimissä. Kaikki tämä tuotelaadusta tinkimättä. 
Tästä syystä toimintojen digitointi koneiden välistä viestintää käyttämällä on entistä tärkeämpää. 
Tuotantoalalla 77 % taulutietokoneen ostajista on onnistunut parantamaan tuottavuuttaan huomattavasti. *
* Perustuu Tablets and the European Productivity Revolution (2014) -tutkimukseen.
Oikean mobiilin tietotekniikkaratkaisun valitseminen on menestyksen kannalta elintärkeää. 

 

Panasonicin vahvistetut kannettavat Toughbook-tietokoneet ja Toughpad-taulutietokoneet sopivat täydellisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin: 
Tuotantolinjat
Kunnossapito 
Tuotannon varastonhallinta
Tässä on tärkeitä tietoja, jotka auttavat tekemään oikean sijoituspäätöksen, jolla on pitkäaikainen, liiketoiminnan tehokkuutta parantava vaikutus.