Phone number: +358 9 521 5400
Autoteollisuus

Autoteollisuuden toimintatavan muuttaminen

Olipa kyseessä sitten moottoreiden tai ajoneuvojen tutkimus ja kehitys, tietokonesimulaatiot ja optimointi, mittaus tai telemaattisten tietojen tallennus ja arviointi testiajojen aikana, Intel® Core™ i5 vPro™ processor technology -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet sopivat ihanteellisesti autoteollisuuden kaikille osa-alueille.

Vankka, tuulettimeton rakenne ja ulkoisten porttien tiivisteet tekevät täysin vahvistetuista yksiköistämme pölyn-, veden-, tärinän- ja tärähdyksenkestäviä (MIL-STD 810G ja IP65)¹,². Ne ovat myös säänkestäviä, jonka vuoksi ne sopivat ulkona tapahtuvaan autojen vianmääritykseen. Ne kestävät pudottamisen ja tärähdyksiä kuoppaisilla testiradoilla sekä verstaiden likaisia oloja.

Luotettava ja kestävä

Vankka rakenne ja ominaisuudet, kuten joustavasti asennetut LCD-näytöt, kestävät saranat ja tärähdyssuojatut kiintolevyasemat, tekevät Toughbook-tietokoneista äärimmäisen pitkäikäisiä. Kun vikoja ja seisonta-aikoja ei tule, kalliita korjauksia ei tarvita. Siksi niiden kustannukset koko elinkaarelta ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisten mobiililaitteiden (kokonaiskustannukset).

Tässä olivat tekniset tosiasiat. Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama pudotustestin MIL-STD-810G metodin 516.6 menetelmän IV mukaan.
²Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.